Първоначално изпратено от cyclop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти нещо се сърдиш на тия клипове
да не е това, което си мисля
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
И аз чакам да разбера отговора на този въпрос. Какво "по-развито" има на запад, което тук им липсва на децата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеКакво "по-развито" има на запад, което тук им липсва на децата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Конкретно питам.От какво са лишени българските деца в сравнение с тези в Западна Европа и САЩ?Щото имам и племенница на годините на моите деца в САЩ, та се наложи майка ми да ходи да я гледа,щото сестра ми трябваше 2 месеца след раждането да се върне на работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Човека казва,че пишеш глупости и това е абсолютен факт ! Това не е обида.И истерика си ти.
А ако идеш да живееш в чужбина с децата ,ще разбереш.С търсене в сайта на НСИ няма как да го проумееш
Същото важи и тоя с клиповете
да не е това, което си мисляпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Излагаш се бе пич! Този живот не е само хляб и зрелища! За да заживеем в едно по-развито общество трябва всички да надскочим себе си.
До сега имах по-високо мнение за теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПо-кротко го давай.Не си спомням да съм те обидил.
Питам най-нормално какво повече имат децата в Западна Европа от българските деца.Отговор няма,а само истерични крясъци.
А ако идеш да живееш в чужбина с децата ,ще разбереш.С търсене в сайта на НСИ няма как да го проумееш
Същото важи и за тоя с клиповетеLast edited by petrg5s; 09.06.2023, 15:44.
- 3 Харесвания
Коментар
-
По-кротко го давай.Не си спомням да съм те обидил.
Питам най-нормално какво повече имат децата в Западна Европа от българските деца.Отговор няма,а само истерични крясъци.
Досега имах по-високо мнение за теб!Last edited by Laconic; 09.06.2023, 15:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не можеш да разбираш от всичко! Стига си писал глупости!!!
По темата с децата - да има още много какво да се направи за подпомагане на раждаемоста от държавата, но сравнено с бясно капиталистическите държави сме доста социални по въпроса. Особено майчинствово - сигурно сме една от държавите с най-дълго платено такова.
Понеже имам дете на 1.5 години и жена ми си пише в интернет с някакви други майки от света които са родили същия месец - от Сърбия, през ОК, Австралия, САЩ, Канада, Кореа. Поне от гледна точка разходи за раждане и майчинство сме много добре. Дори на места като Австралия хората са принудени да си оставят децата на детска градина от 4 месечни - а тук дори няма да ти вземат толкова малко дете.
На една площадка си говорих с една майка живееща във Франция и каза че на 6-я месец трябвало да го пуснат на градина иначе нямало как да се оцелее ако тя си седи в къщи. А тия в САЩ май имат 1 месец и после обратно на работа - но на тях политиката им е да си внасят умни хора през зелените карти и им през тая за "народа". За това е недостъпна здравната система и училищата им са зле.
Иначе много ме е яд например че направиха ддс-то на хотелиерите 9%, а можеше да е за книги, памперси, играчки и т.н.
Коментар
-
Ето какво има за децата в "развитите" държави. МЕСЕЦ на сексуалните извращения и честването му в училища и детски градини. Детски книги, разказващи за родители-"суингъри", с поука "и аз искам да съм суингър като порасна". Травестит шоута за всички възрасти. А по градинките и площадите децата на белите ядат бой от мултикултурализма. Не знам как не разбирате какъв рай е България.
https://www.bitchute.com/video/hS3Pnp4LJO41/
https://www.bitchute.com/video/zrDe9orsdcge/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не можеш да разбираш от всичко! Стига си писал глупости!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз имам въпрос към съфорумците- какво ви е мнението за този имот?
https://www.olx.bg/d/ad/tristaen-apa...8-ID8XgRF.html
Коментар
-
Какво точно има в развитите държави за децата ,което липсва в България?
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар