If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и песимисчо ли подведохте да купи на онова свлачище
Явно хората продават ненужните и напълно незаконни боклуци в свлачищния район, а под въздействието на кол-център агентчето двамата други наивници са се поддали. Кой нормален човек би дал пари за незаконна постройка без канализация в центъра на свлачище, кажи ми!
Бих сменил годините. Вляво 2012, вдясно 2023. И ти си в дясната кошара, на остриганите. Само за инфо да те светна. Наемите катерят. И свестни двустайни жилища около Гоцето, ако мога така да се изразя се отдават по 1300-1500 лева, да не говорим за другия клас като на Ванката-Вълчан по 1800€.
Защо създаваш смут и напрежение в душите понижителски? За това си има предизвестия.
По принцип ме водят " понижител", но професора не го слуша много главата- гледах му едно предаване където говореше за еврото- тотал щета
И той като нашия професор Джулиъс - вероятно трета докторска прави на тема: Не купуваме имоти защото те поевтиняват с по +20% годишно, сигурен белег за балон, купуваме когато качат 150% и загубят 20%.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Смени си вече ника на Хемингуей,тоя вече не върви..Ама Хемингуей и жените е намествал край морето не само гледки е имало
Съмняваш ли се в мен че съм бил само с чанта в къщето? Ама честно!. Първите ми нощувки поне по правило са споделени. Докога ще те уча, Каврък?
А за Хемингуей е чудесна идея. Българските левове ги понаместих вече, правилно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Дъри, не искам само да гледам морето, а и да го чувам. И помирисвам. Днес като зашумяха вълните и ги чувам от спалнята си. А минаваш 10 метра през двора си и се надвесваш над него. Е това е кефа. А на Ежа с телескопа гледахме участниците на една фрегата дали са се избръснали. На 2 км. Е, не успяхме да ги видим ясно.
Смени си вече ника на Хемингуей,тоя вече не върви..Ама Хемингуей и жените е намествал край морето не само гледки е имало
Момчета, вие се събрахте
Явно само аз ще държа южния фронт
Дъри, не искам само да гледам морето, а и да го чувам. И помирисвам. Днес като зашумяха вълните и ги чувам от спалнята си. А минаваш 10 метра през двора си и се надвесваш над него. Е това е кефа. А на Ежа с телескопа гледахме участниците на една фрегата дали са се избръснали. На 2 км. Е, не успяхме да ги видим ясно.
Коментар