Първоначално изпратено от pwise
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ти какво искаш всичко на тепсийка ли? Или те мързи да смяташ?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
В цифри говорете, ще стане това ще стане онова, но не можете да говорите с конкретика. И едни прости бакалски сметки да направите, а тези които могат не искат да ги обявят защото са наясно колко ще са смешни.
Та колко процента ще станат лихвите по ипотечните кредити ако ни приемат в еврозоната?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Е как колко?!
EURIBOR(референтен лихвен процент) + договорена надбавка...
Това означава всички ипотекарчета да изреват...
Значи няма да има еврозона скоро.
Та колко процента ще станат лихвите по ипотечните кредити когато ни приемат в еврозоната?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сега ще те отворя за едни схеми със земи.По закон земя ако я стопанисваш 10 години я придобиваш по давност.Има земи купени но оставени така и собствениците им не се грижат за тях,така после идваш ти намираш свидетели плащаш им ,има и една врътка с нотариусите и адвокат задължително прехвърляш си земята на теб после и да дойде някой да се жалва пие една студена вода ,а и да тръгне да съди има споразумения пак даваш му някой лев малко и да се разкара.Сега едни момчета дето с това се занимават ми обясниха кое как става
Щот трябва да се имитира дейност ,,борба с имотната мафия,, като да се замажат очите на масите с некои кокошкар.Last edited by Майстора233; 01.03.2024, 00:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Сега ще те отворя за едни схеми със земи.По закон земя ако я стопанисваш 10 години я придобиваш по давност.Има земи купени но оставени така и собствениците им не се грижат за тях,така после идваш ти намираш свидетели плащаш им ,има и една врътка с нотариусите и адвокат задължително прехвърляш си земята на теб после и да дойде някой да се жалва пие една студена вода ,а и да тръгне да съди има споразумения пак даваш му някой лев малко и да се разкара.Сега едни момчета дето с това се занимават ми обясниха кое как ставаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеВлезем ли в еврозоната лихвите по кредитите ЪП.
Да напиша нещо по темата, че се начетох на извращения.
Да, обаче освобождаваш огромни депозитни резерви. И от 1 към 10 банките минават на 1 към 100. Отделно едни 50млрд от борда ще бъдат откраднати от наши хора и те понеже и нашите хора са прости вероятно ще искат да стават съседи на Цецко и Цецка по разни диаманти, рубини и тераси на х "700евро квадарата" справка-> https://www.arteks.net/Zafir%20i%20Emeralda
Балона най-много се надува накрая, макар че не вярвам да успее повече този път. Изглежда, че горивото е свършило вече, но да видим. Със сигурност много обикновенни хора са подведени и ще ги боли много, ама много.Last edited by diskmanv; 01.03.2024, 00:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Защо така мислите? И колко ще станат лихвите по ипотечните и потребителски кредити?
EURIBOR(референтен лихвен процент) + договорена надбавка...
Това означава всички ипотекарчета да изреват...
Значи няма да има еврозона скоро.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Тонкин май се хвалеше че накупил десетки апартаменти в онази дупка зад гарата, завлякъл и приятели. Ще е интересно да видим какво ще стане.
Със сигурност много хора покрай него ще духат супата, но той много бързо е научил правилата на играта и не случайно успява да излезе на време и да си покрие задника, не само в тази сграда, ами и в останалите. Отделно, че той имаше и 1-2сгради в които беше и строител, т.е. хапна и от медеца на строителите, докато феновете продължаваха да купуват заветните 45квадрата за 150евра, че ще свършат!!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Парцелчетата в Априлци и околните села ако са до пътя, с вода и ток се харчат. Даже с лек наклон, но с гледка към Балкана. Преди да купя на Албена ходихме с Тишката един парцел се продаваше, можехме аз да взема 1/3, той другата част. Купи го той, аз се въздържах. В Скандалото беше. Нямаше обаче много добра панорама към Ст. Планина. Само от един участък...и да строя къща...направих добър избор. Тишката е друга бира, има хора навсякъде за тези неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнениеВлезем ли в еврозоната лихвите по кредитите ЪП.
Да напиша нещо по темата, че се начетох на извращения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Как кво , квото прайш и ти. Ще го пусне под наем.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениевключвам се малко със закъснение,
но изглежда има вероятност радев да добави и един студент-отличник в тефтераОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Евгич, Радев е старичък за теб.
Препоръчвам ти Жонката, той навярно има доста малък инструмент, но поне ти е набор, Джонката ми гледа бившите колежки в една болница в нета и ми сочи коя си заслужава. И аз слушам, има поглед човека.
Last edited by bulgarian lev; 29.02.2024, 23:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар