Първоначално изпратено от direkto4eto2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнение
Впрочем отворената отсечка мездра-ботевград е пълна скръб откъм равност на настилката. Иначе наистина Враца е супер, но пак си е дълбока провинция. Не бих живял там каквото и да ми дадеш. Личен избор.
Аз също не бих живял, простачор колкото щеш. Но може да са толерантни към другите ако не им хапеш интереса.
А и не съм минавал още по ,,новата" отсечка към Ботевград, знам че докато я правеха не можех да се движа от тирове към София от Плевен. Излизаха на Горни Дъбник и надолу за Луковит и София, ужас беше.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, така е. Казвам го, защото и във Враца има имоти на тези нива. Но тогава се мръщеха на Младост - София за 1300€. И то Януари 2017. След още 7 години ще гледат наистина само Враца. Ако оправят пътя до Сф както трябва си е оферта Враца. Чист въздух, добре върви градчето. Задружни и особени хора са врачанЕ, не допускат чуждо влияние. Болници му строят още. Средна заплата по-добра от Пловдив. По-добре от Монтана в пъти.
- 1 like
Коментар
-
Оказва се, че имам много актуално инфо за Враца. Перфектен център, стара сграда, за тотален ремонт: 900-950 евра.
1300 евра би могло да е да е топ център в добро състояние.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Да, и аз им редя нещо за 1300€ и им казвам че ще мечтаят за тази цена. Е, да...но вече е мечта за кв.м и във Враца като гледам.
1300 евра би могло да е да е топ център в добро състояние.
Коментар
-
Първоначално изпратено от direkto4eto2 Разгледай мнениеТова ще ви е интересно.
Ето архив на предшественика на тази тема от януари 2017-та. Ще си припомните когато бяхте млади:
https://web.archive.org/web/20170131...be%d1%82%d0%b8
Може да си навигирате отгоре във времето, или просто да движите назад по страниците. Само дето е малко бавно. Интересно ми е какво може да се намери.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Той пак добре щото тук имаше един немски ханджия дето се хвалеше че имал 4 цифрен в левовеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това ще ви е интересно.
Ето архив на предшественика на тази тема от януари 2017-та. Ще си припомните когато бяхте млади:
https://web.archive.org/web/20170131...be%d1%82%d0%b8
Може да си навигирате отгоре във времето, или просто да движите назад по страниците. Само дето е малко бавно. Интересно ми е какво може да се намери.
- 1 like
Коментар
-
Преподавател е. Преди години публикува книга - Как да купим гараж с парите от двустаенОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Имайки в предвид цените от 2008-ма даже е продал под дъното
По интересно беше колко време му трябваше за да го осъзнае чак до към 2021 твърдеше че цените от 2017-та са били върхът и от тогава натам спадат
Аз ако бях, нямаше да посмея да припаря тука ако бях продал или некупил преди 5 години, да не говорим повече.
Коментар
-
С ваучерите ще ги мине 5те цифри! хахаха
Коментар
-
И е в топ 2 по доходи. Е, аре обясни ми го тва. А че е продал на върха ясно...ще се окаже че е продал малко след като са оттласнали дъното имотите. Да им го кажа в прав текст!
По интересно беше колко време му трябваше за да го осъзнае чак до към 2021 твърдеше че цените от 2017-та са били върхът и от тогава натам спадат
- 1 like
Коментар
-
Е, той е баш на границата от 9999 лева. Ми те били много бедни тез айтита на ботича бре, тези 98те %
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнение
Чак огромни…
щом 5-цифрена сума не докарва, има някъде да растеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Обучава дедовия! Тоя още не може да си оближе раните, дето е продал през 2017г.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар