Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
добре е. браво.
след година ще си на 5++Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Вярно голям късмет, сега къщата ни, нямаше да струва по 15.от 2002г. до днес...
препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
за твой късмет по това време радев е преписвал на изпитите в унсс
и не е могъл да ти обясни, че не си финансово грамотен и да не купувашот 2002г. до днес...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Предпочитам безрискови постъпления на този етап. Март месец ударих 4К лева от наеми. Има хора от един имот вадят по много повече. За моите възможности и това е добре. А мога и други имоти да започна да отдавам, но заесега риска от повреди и евентуалнив таргет при тези имоти ме спират.
след година ще си на 5++препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Може, но ще я преглътна до 28 март е 455лв, щом съм придобил подобен през 1994г:
https://m.imot.bg/details/1b170962319246837
през 1994г. - 1/6 за 100 000лв при курс лев/$ 53,55лв.
Демек цялата цена на апарта е била къде 11300$ vs 155 000€ днес...
и не е могъл да ти обясни, че не си финансово грамотен и да не купувашпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Предпочитам безрискови постъпления на този етап. Март месец ударих 4К лева от наеми. Има хора от един имот вадят по много повече. За моите възможности и това е добре. А мога и други имоти да започна да отдавам, но заесега риска от повреди и евентуалнив таргет при тези имоти ме спират.
ПП Има един многомилионен на NYCE, чийто портфейл бие всички, като цяло-Веселият мелничар. Има за какво да е весел!!!Last edited by Bailor; 01.04.2024, 22:59.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Нямам как да са всички.
Биткойн не расте! Всичко измерено в Биткойн се сриваОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
да не дойде някоя изравнителна сметка и да има олеле
https://m.imot.bg/details/1b170962319246837
през 1994г. - 1/6 за 100 000лв при курс лев/$ 53,55лв.
Демек цялата цена на апарта е била къде 11300$ vs 155 000€ днес...Last edited by Bailor; 01.04.2024, 22:43.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение
Аз отдавна съм го осъзнал, но ми хареса как го е написал Георги Манолов и затова го постнах.
апелирам към въздържание то подобни варварски постъпкипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТи си един от най-древните понижители на перона. Не ми казвай, че това си го осъзнал едва сегаНа Кавръчето му трябваха 6 години за да разбере какво се случва с депозита му. Трудно ми е да възприема, че на теб са ти трябвали 17г.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНещо повече за цяла зима в апартамента ми в София съм платил 455лв. за парно на Топлофикация за целия зимен сезон, а на къщичката от 1940г. построена имам пелети и за цялата зима 24/25та.
препоръка е
Коментар
� -
Разни чиновници, като Трайчо се съмняваха, че държавната машина ще защити кредитополучателите и ще има шоково нарастване на лихвите по кредити. Само тъмносини шамани, като Бърти си вярваха и въобразяваха, че подобен сценарий със стотици хиляди ипотекари ще фалират. Тя затова икономиката е свързана с политиката. Нито един политик, няма сам да се обезглави, като допусне десетки хиляди протестиращи по какъвто и да било повод.
Така, че инвеститори в имоти, спете спокойно, ножа е дървен. Получих известие за данъците ми в София. Даже има % овехтяване спрямо преди 5 години. На единия ми имот от 120 е на 114.
е, че законите и правилата се правят от богати, за да служат на богати
за наш ганьо всички новини са лошипрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
до 2026 ецб ще е свалило пак лихвите около нулата
няма добри новини за понижителите
Така, че инвеститори в имоти, спете спокойно, ножа е дървен. Получих известие за данъците ми в София. Даже има % овехтяване спрямо преди 5 години. На единия ми имот от 120 е на 114.Last edited by Bailor; 01.04.2024, 21:55.
Коментар
�
Коментар