IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Когато изкараш 20 хилки от твоите тухларници, едва тогава може да ни се обясняваш, и да ни даваш наклон на...
    Фрости, нервен ми се видиш?

Наклон давам само в посока излизане от зоната на комфорт/в случая от детската/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Надявам се, че пишеш всичко това с голяма доза сарказъм. Иначе си е чиста демагогия - радетелите за свобода - зазидани в детски и без финанси.

И като се заговори за доходност от акции и залетят едни проценти, чак смешно ми става. На 200к суха пара в акции 10% са 20 хилки годишно преди данъци. Като им теглиш чертата - иде Илядо и малко лева на месец...колкото да има за биричка и мезенце в детската. Голяма инвестиция, голямо чудо.
      Грешна сметка! Сравнявай колко носят 200к вложени в апартамент и колко в акции а не смятай за какво ше стигне печалбата от акции. Бонвивана каза че 200к носят 500 на месец та няма да има и за бира шото рано или късно ше ходят за подръжка. Общо взето стискаш палци на капиталовата. Само че ако има висока капиталова и тези 10% от акции ше са повече а там можеш да капитализираш всяка година , че и преди данъци. С имотите не е баш така. Имотите са thing само в изостанали икономики където хората нямат финансова култура или достъп до други инвестиции. Даже китайците бягаха в биткоин докато можеха.
      Last edited by segato; 09.09.2024, 20:24.

Коментар

Тебе какво те бъркат дъртите ергени?

Ejonny като дърт ерген си прекарва времето така:
        .........................
        А вие тухладжии и панелкаджии си прекарвате времето така:
        ................................

Ремонт на "инвестицията" за триста иляди евра, а ??? Как се мъкнат чували със строителни отпадъци по асансьора...
        Ха-ха-ха-ха.....
        Не знам как си прекарват времето панелкаджиите, ма джонката си го прекарва във форума да си описва фантазиите. Човека няма елементарна представа за нешата за които говори. Преди се правеше на ИТ гуру, като го поразпитах се оказа че ИТ е чувал само по телевизията. С Монако имаше някакви изцепки, то не бяха разходки по несъшествуваши места, сметки в ресторанти. private banking ... зарежи. Пиленце е джонката , пиленце от Монако. Не му задавайте много въпроси , че ми става жал как се самоиздънва. Сега ново 200, за 4-5 години изкарал няколко милиона от инвестиции стартирайки от нулата. Защо бе джонка, зашо се 'злагаш така ? В детската градина ли сме оше ?
        Last edited by segato; 09.09.2024, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Още 2019-та за това, което търсех, имаше 2-3 обяви общо и цени над 500к. Тогава имах спестени около 350к-400к и не бях захлебил както сега. Парата я направих последните 3-4 години. Заплатата ми на управител в Сф беше под 20к.

ПС: Само в БГ просторните апарти са по 150 квадрата - главно заради надписани квадратури от брокерази и строители. Нормалният тристаен е 60-70 квадрата светли.
          Кажи честно, че си вземал 20к на месец през 2019г. и избяга в Швабско? Жонка, ти разби мита, че хората бягат от немотия.

Коментар

И като се заговори за доходност от акции и залетят едни проценти, чак смешно ми става. На 200к суха пара в акции 10% са 20 хилки годишно преди данъци. Като им теглиш чертата - иде Илядо и малко лева на месец...колкото да има за биричка и мезенце в детската. Голяма инвестиция, голямо чудо.

Когато изкараш 20 хилки от твоите тухларници, едва тогава може да ни се обясняваш, и да ни даваш наклон на...
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Въпроса ти е риторичен. Прости наистина го мисли:-(
              Май-май...в такъв случай, бащиното вино ще трябва да е доста ароматно, да склони бъдещата снаха в детската.

Коментар

Ejonny като дърт ерген си прекарва времето така:.

Браво на Жонката! А кой е чичото с очилата?

Коментар

Надявам се, че пишеш всичко това с голяма доза сарказъм. Иначе си е чиста демагогия - радетелите за свобода - зазидани в детски и без финанси.

Въпроса ти е риторичен. Прости наистина го мисли:-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Ето така се остава дърт ерген цял живот. Гледаш в чуждата паница ти, който дори не живееш в бг, въпреки че като гледам какъв предстои да ви го набутат в джерманито, по някое време ще почнете да се завръщате.

Ejonny като дърт ерген си прекарва времето така:

А вие тухладжии и панелкаджии си прекарвате времето така:

Ремонт на "инвестицията" за триста иляди евра, а ??? Как се мъкнат чували със строителни отпадъци по асансьора...
                    Ха-ха-ха-ха.....

Коментар

Забравяте, че в децката нямаме данъци, нямаме наеми, нямаме разходи...

За хората, които нямат децка, ето нещо дори още по-добро, с което ще се изплъзнете от лапите на диви брокери, на досадни рентиери, и на нагли банкери.
                      Трябва да отделите само 2000 евра за палатка, и вече сте свободни - може да бъдете на всяко място по света, няма да ви се налага да си заробвате десетилетия от живота на едно и също място за някакви мухлясали маломерни кутийки... а останалите 198 000 евра, които ще спестите от покупката на маломерна кутийка - вкарайте ги в реални активи, които да ви носят пасивни доходи...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Със сигурност. Преди време тук се подвизаваше друг такъв "баварски лъв". Живееше с децата си в просторен тристаен в Мюнхен. 65 квадрата. Май simbad му беше тогавашният ник.

И Жони помним, дето нямаше пари за квартира в София. И то при ковид, когато бяха без пари.
                        Още 2019-та за това, което търсех, имаше 2-3 обяви общо и цени над 500к. Тогава имах спестени около 350к-400к и не бях захлебил както сега. Парата я направих последните 3-4 години. Заплатата ми на управител в Сф беше под 20к.

ПС: Само в БГ просторните апарти са по 150 квадрата - главно заради надписани квадратури от брокерази и строители. Нормалният тристаен е 60-70 квадрата светли.
                        Last edited by ejonny2376; 09.09.2024, 19:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

още нищо не сме видели, а много хора си помислиха, че ще сме остров на ниските лихви форевър
                          Не се стеснявай, дай прогноза колко ще е лихвата по ипотеките догодина.

Коментар

• Как си да ремонтираме инвестицията за 180 000 евра с монтажна пяна...
                            Ха-ха-ха-ха....

https://www.youtube.com/shorts/XnBmvPwIfX8

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

още нищо не сме видели, а много хора си помислиха, че ще сме остров на ниските лихви форевър

на този свят сигурно нещо е само едно, а иначе всичко се променя от днес за утре ... само да му дойде времето.
                              ще му дойде времето... към 2079та

10 години наем за едни и 50 години деЦка за други
                              Last edited by два_таралежа; 09.09.2024, 17:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                                Напоследък дочувам за повишаване лихвите по потребителските кредити. Доста познати ми споделиха, че от 01.09 са с нови по-високи лихви:-)))
                                Просто честитка по ел. пощата:-))))

на този свят сигурно нещо е само едно, а иначе всичко се променя от днес за утре ... само да му дойде времето.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

X