IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Зависи, да ти кажа.

Има стари къщи, които след като се оправят, са чудесни и бюджетни.

Преди около 6 м в "Бригада нов дом" даваха за една женица, около 40 г. Сама гледа детето си, родила го е инвитро, първият й мъж е отишъл при друга, която бързо забременяла от него. Майката работеше на 7 места, но беше успяла да купи едно старо училище в село близо до София. Училището беше 100 годишно, но след ремонта стана много хубаво вътре, с огромен хол с бокс, 2 спални, баня и коридор. Мисля, че предаването нямаше бюджет да го оправи отвън, но жената ще изкара пари и ще го санира.

Дори в Банкя има разни занемарени къщи, които стават.

Ще разкажеш ли на какви пари се отдават апартаментите в кв. Бъкстон и лесно ли се намират клиенти? Нали ти имаше там?
    Правилно си запомнил, голяма промяна няма в Бъкстон, голям апартамент, наемът е около 1100 месечно, от 4 години наемателят е един и същи, не съм пробвал скоро да отдавам, но по принцип е трудно, градският транспорт не е най-добрият, оставиха ни нас без метро, а хората го търсят.
    Надявам се ти е от полза тази информация.

Коментар

Апартаментите са хубави, блоковете не са стари, навсякъде е правен ремонт и обновление.

Ясно ми е какъв е контингента. Аз съм домоуправител на вход, има голям проблем с хигиенистите, все роми и неграмотни се предлагат и не може човек да се разбере с тях, искат по 150-200 лв на месец.

Майсторите много правят номера по принцип. Дори и преди промените.
      Скоро правил ли си ремонт? Това с "чистачките" е дреболия..
      Не каза, панеляци ли са?

п.п. ЗУЕС го знам отвсякъде, дори с последните промени...

п.п.п. Съдя ЕС за ремонт на покрив. Иска е за 45 К BGN.
      Last edited by COVID-19; 28.11.2024, 13:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

представям си ако не те мързеше
        Песи събира, събира, събира, събира ...... мат'риал - па земе та се изфърли!!!

Голямо стискане е било.......

Коментар

Преди около 6 м в "Бригада нов дом" даваха за една женица, около 40 г. Сама гледа детето си, родила го е инвитро, първият й мъж е отишъл при друга, която бързо забременяла от него. Майката работеше на 7 места, но беше успяла да купи едно старо училище в село близо до София. Училището беше 100 годишно, но след ремонта стана много хубаво вътре, с огромен хол с бокс, 2 спални, баня и коридор. Мисля, че предаването нямаше бюджет да го оправи отвън, но жената ще изкара пари и ще го санира.
          Към подходяща за теб си се ориентирал, ама се съмнявам да те хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
            Ти, с "бригади" работил ли си скоро...?!?

Вчера един приятел инвеститор ми се оплаква, как му окрали машини и инструменти...

Знаеш ли какъв е контингента на "строителна бригада"...?!?

Апартаментите са хубави, блоковете не са стари, навсякъде е правен ремонт и обновление.

Ясно ми е какъв е контингента. Аз съм домоуправител на вход, има голям проблем с хигиенистите, все роми и неграмотни се предлагат и не може човек да се разбере с тях, искат по 150-200 лв на месец.

Майсторите много правят номера по принцип. Дори и преди промените.

Коментар

2 от апартаментите са само мои, а големият апартамент е общ.
              Тия двата, панеляци ли са?

Коментар

• Ти, с "бригади" работил ли си скоро...?!?

Вчера един приятел инвеститор ми се оплаква, как му окрали машини и инструменти...

Знаеш ли какъв е контингента на "строителна бригада"...?!?

Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Зависи, да ти кажа.

Ще разкажеш ли на какви пари се отдават апартаментите в кв. Бъкстон и лесно ли се намират клиенти? Нали ти имаше там?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Мисля, че си се объркал. В покрайнините на София, на Пловдив, а предполагам и покрай другите големи градове, НЯМА достъпни къщи, които да стават за живеене. Около София за нова къща искат над 350 хил. евро, а в някои части (като например Бонсови поляни, над Горна Баня) обявите стигат и до 1.5 млн. евро в онзи известен комплекс. Всъщност наскоро гледах в сайта им, всичко е свободно, мен това не ме учудва.
                  Зависи, да ти кажа.

Коментар

Не, но ми беше интересно да видя как вървят. Има няколко в околността (градска среда), които са се застояли на обяви от няколко години. В интерес на истината са си бая скъпички, предполагам заради това, но гледам за такъв тип имоти сякаш липсват инвеститори.
                    Имам в Бистрица. Сега ще я пускам по директни канали. 690К€ на ш/з. Може да се довърши до ключ на 890К€, без обзавеждане. РЗП - 351 м2, двор 600 м2. В до ключ влизат термопомпа, газов котел и т.н.
                    Цената е без ДДС!
                    Last edited by COVID-19; 28.11.2024, 12:16.

Коментар

Въпроса беше друг, прочети го пак.

Попитах, колко души сте тези, които сте наследници?
                      2 от апартаментите са само мои, а големият апартамент е общ.

Коментар

Вилата ми на морето е чудесна и не се налага да ходя по чужбина. Вместо това съм 1 месец на нашето море.

Кола наистина не карам, в София трафикът е труден и има много разправии покрай това, с ремонти и поддръжка. Да не говорим, че карат пияни и дрогирани и има риск.
                        Бе то може и чудесна тераса с голям леген да имаш, тогава и на море "да не се налага" да ходиш. Ти сигурно и от нашето море нищо не си видял, нито Калиакра, нито Ропотамо, нито Созопол...

Един съвет - потърси си задръстена селянка от зачукано място. Панелният апартамент да и се вижда все едно пентхаус, вилата на баира все едно Позитано, возенето в автобуса все едно лимузина, непохватния евач все едно Казанова.
                        Last edited by BONI; 28.11.2024, 11:52.

Коментар

Къща ли дириш...?
                          Не, но ми беше интересно да видя как вървят. Има няколко в околността (градска среда), които са се застояли на обяви от няколко години. В интерес на истината са си бая скъпички, предполагам заради това, но гледам за такъв тип имоти сякаш липсват инвеститори.

Коментар

Мисля, че си се объркал. В покрайнините на София, на Пловдив, а предполагам и покрай другите големи градове, НЯМА достъпни къщи, които да стават за живеене. Около София за нова къща искат над 350 хил. евро, а в някои части (като например Бонсови поляни, над Горна Баня) обявите стигат и до 1.5 млн. евро в онзи известен комплекс. Всъщност наскоро гледах в сайта им, всичко е свободно, мен това не ме учудва.
                            Къща ли дириш...?

Коментар

Липсваше ни толкова време.

Панелното строителство не е лошо. Имаме 2 такива апартамента, след реновиране са просторни и чудесни. В единия блок стана много хубаво след ремонта това лято. Дори асансьора реновираха. Има 100 годишни къщи и апартаменти, които вървят скъпо и има търсене.

На който му е скъпо има къщи в близките до София села и те са на достъпни цени. Едни комшии купиха двустаен панелен апартамент (65 кв.м.) на първи етаж до метро за около 100 000 евро и си го ремонтираха и си го ползват. И са доволни, защото иначе вървят по 120, 130 и дори 140 000 евро на 2-7 етаж. През 2008 г ми направи впечатление, че в квартала ми се продаваха все последни етажи с течащи покриви за около 65 000 евро и лъжеха, че покривът е оправен.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Знам :-) Затва пак след 6 месеца нема повече да тормозя Олимпийците ....и теб :-)... Исках само леко да ги приземя...новите никове. Еднократно.
                                Темата нещо гледам е обедняла... Какви понижители имаше едно време....:-)
                                не ми пречиш. закачам се.
                                препоръка е

Коментар

X