IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Сина има 3 .Единия е още на акт 14 четиристаен.Има и еднин тристаен стара тухла в който живее в момента и ще го продава когато тоя на зелено стане готов и една панелна гарсониера в която живее майка му. За под наем няма всичко е за собствено ползване.Парите от продажбата ще инвестира в акции. Той каза че още не е изкукуригал да държи пари в имоти за под наем.След продажбата активите му в акции ще надхвърлят активите в имоти .
    това имане ли е
    препоръка е

Коментар

Тебе те знаем.Ти си адвокат на испански бизнесмени които местят бизнеса в БГ.Ама такива идиоти нема.
      защо не обедините сили
      тя ще ги мести тук
      а ти ще ги поемаш готови
      счетоводство, консултации за финансови и стокови пазари
      огледи по обяви и любителска правна помощ за попълване на трите имена в бланков договор
      Last edited by ratten; 10.12.2024, 15:26.
      препоръка е

Коментар

Сина има 3 .Единия е още на акт 14 четиристаен.Има и еднин тристаен стара тухла в който живее в момента и ще го продава когато тоя на зелено стане готов и една панелна гарсониера в която живее майка му. За под наем няма всичко е за собствено ползване.Парите от продажбата ще инвестира в акции. Той каза че още не е изкукуригал да държи пари в имоти за под наем.След продажбата активите му в акции ще надхвърлят активите в имоти .
        Ама не е изкукуригал и директно да набива в акции, а смъква капиталова от жилищата, нито е прост да забие в бити коне парата. Инвестира в реални активи, които стоят и зад акциите.
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ти не си тръгнал да набиваш в имоти, но и имаш право, за кво са ти. Но сина ти колко накълва, и хич не дрема, а ги отнесе навреме. Ти давай пример на бойците чакали тук как да не постъпват като сина ти. И за наеми трябват хора.
          Сина има 3 .Единия е още на акт 14 четиристаен.Има и еднин тристаен стара тухла в който живее в момента и ще го продава когато тоя на зелено стане готов. И една панелна гарсониера в която живее майка му. За под наем няма. Всичко е за собствено ползване.Парите от продажбата ще инвестира в акции. Той каза че още не е изкукуригал да държи пари в имоти за под наем.След продажбата активите му в акции ще надхвърлят активите в имоти .
          Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кофраж ли ще правите
            Гипс картон

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не се хаби. По-долу си го е написал сам. Специалист по “счетовИдство” е човекот.

Адски му тича.
              Тебе те знаем.Ти си адвокат на испански бизнесмени които местят бизнеса в БГ.Ама такива идиоти нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Кофраж, дренаж всичко прави баш майсторът

“За комин за колан дупки пробиваме всякакви бе другарю” - кой беше тоя хубав филм?!
                Специалист по всичко. С великия Апостол Карамитев.

Коментар

За Лулин не беше проблема такъв какъвто си го представяш.Не бяха останали хубави апартаменти и се оказа че няма да има ТЕЦ.Не съм длъжен да купувам на всяка цена.Нищо не съм изпуснал.В акции закярих повече без разправии с ниски транзакционни разходи и сега ако ги продам мога да взема по -хубав и по- голям апартамент.Не че съм тръгнал да набивам в имоти ,просто ти давам пример.
                  Ти не си тръгнал да набиваш в имоти, но и имаш право, за кво са ти. Но сина ти колко накълва, и хич не дрема, а ги отнесе навреме. Ти давай пример на бойците чакали тук как да не постъпват като сина ти. И за наеми трябват хора.

Коментар

Ти май забрави че идва при мен за консултация преди няколко години
                    не съм забравил
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Ако не разпалят световна война и не ни набутат между шамарите и ако ни приемат в Шенген по суша и в еврозоната +20% и нагоре, ако не ни приемат в еврозоната, но разпишат някакво документче с обещание за скорошно приемане +10-15% минимум.
                      Интересно. Аз пък мисля, че това е вече отразено в цената на имотите, същото като при акциите. За Шенген и Еврозона се говори отдавна. Може би заради това така скочиха и цените. Ще поживеем и ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кофраж ли ще правите
                        Кофраж, дренаж всичко прави баш майсторът

“За комин за колан дупки пробиваме всякакви бе другарю” - кой беше тоя хубав филм?!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това трябва е на след фиш-фиша,
                          хубава панорама, но аз харесвам друго
                          преди да сложха Х ходех на юг

все още ходим пред някоя и друга година, но на аркутино
                          сега и там строят (заебания строеж за талантливи деца) - аман от тия тухли

мястото на халкидики, което харесвам е близо до на атон - нищо общо с нашето море като чистота на водата, спокойствие и тн.
                          Това е баш ФИш фиш и беше много добър избор вместо да ме хапят нови разновидности на риби и паяци по Гърция, заради климатични изменения. Беше си подарък.

Коментар

Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строител:p
                            кофраж ли ще правите
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19
                              Дори нямам намерение да коментирам, колко посредствено човече си.

Но, въпреки всичко ти пожелавам лека...!

Все пак съм човек...
                              Не се хаби. По-долу си го е написал сам. Специалист по “счетовИдство” е човекот.

Адски му тича.

Коментар

Ти като любител на кредитите защо не дръпнеш 1 милион да захлупиш още няколко апартамента.Нали ще скачат по 20-30% всяка година а лихвата само 2.5%.По-ниска от инфлацията и наемче ще капе
                                Ще капе ,ама банкоробска кръв
                                А иначе,щото и те не си вярват на глупостите

Коментар

Working...
                                X