Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Тебе те знаем.Ти си адвокат на испански бизнесмени които местят бизнеса в БГ.Ама такива идиоти нема.
тя ще ги мести тук
а ти ще ги поемаш готови
счетоводство, консултации за финансови и стокови пазари
огледи по обяви и любителска правна помощ за попълване на трите имена в бланков договорLast edited by ratten; 10.12.2024, 15:26.препоръка е
Коментар
-
Сина има 3 .Единия е още на акт 14 четиристаен.Има и еднин тристаен стара тухла в който живее в момента и ще го продава когато тоя на зелено стане готов и една панелна гарсониера в която живее майка му. За под наем няма всичко е за собствено ползване.Парите от продажбата ще инвестира в акции. Той каза че още не е изкукуригал да държи пари в имоти за под наем.След продажбата активите му в акции ще надхвърлят активите в имоти .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти не си тръгнал да набиваш в имоти, но и имаш право, за кво са ти. Но сина ти колко накълва, и хич не дрема, а ги отнесе навреме. Ти давай пример на бойците чакали тук как да не постъпват като сина ти. И за наеми трябват хора.Last edited by nradev1111; 10.12.2024, 15:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не се хаби. По-долу си го е написал сам. Специалист по “счетовИдство” е човекот.
Адски му тича.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Кофраж, дренаж всичко прави баш майсторът
“За комин за колан дупки пробиваме всякакви бе другарю” - кой беше тоя хубав филм?!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
За Лулин не беше проблема такъв какъвто си го представяш.Не бяха останали хубави апартаменти и се оказа че няма да има ТЕЦ.Не съм длъжен да купувам на всяка цена.Нищо не съм изпуснал.В акции закярих повече без разправии с ниски транзакционни разходи и сега ако ги продам мога да взема по -хубав и по- голям апартамент.Не че съм тръгнал да набивам в имоти ,просто ти давам пример.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти май забрави че идва при мен за консултация преди няколко годинипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Ако не разпалят световна война и не ни набутат между шамарите и ако ни приемат в Шенген по суша и в еврозоната +20% и нагоре, ако не ни приемат в еврозоната, но разпишат някакво документче с обещание за скорошно приемане +10-15% минимум.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кофраж ли ще правите
“За комин за колан дупки пробиваме всякакви бе другарю” - кой беше тоя хубав филм?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това трябва е на след фиш-фиша,
хубава панорама, но аз харесвам друго
преди да сложха Х ходех на юг
все още ходим пред някоя и друга година, но на аркутино
сега и там строят (заебания строеж за талантливи деца) - аман от тия тухли
мястото на халкидики, което харесвам е близо до на атон - нищо общо с нашето море като чистота на водата, спокойствие и тн.
Коментар
-
Ама ти сега ли разбра че батко ти Радев разбира от много неща.И от счетовидство и от финанси и от данъчно право и от гражданско право и от посредничество с недвижими имоти.А утре даже са ме викнали като строител:p
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеТи като любител на кредитите защо не дръпнеш 1 милион да захлупиш още няколко апартамента.Нали ще скачат по 20-30% всяка година а лихвата само 2.5%.По-ниска от инфлацията и наемче ще капе
А иначе,щото и те не си вярват на глупостите
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар