IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я да видим как вървят тухлите по Европата...
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер

Мишле, дай координати, че само със стари каки се мотам.
      Глей вСелена и тя напира.
      Бонка съм я отписъл.
      Имоти имам, не ми трябват.
      Що на мен не ми искаш координати? Айде бе имаш имоти, шегуваш се, може в Чепърчане...

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
        От родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
        Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
        По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.

Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
        Накрая ми рева на рамото.
        Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.

Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
        През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
        Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))
        да ги пусне пак
        за проверка
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Хмм, зависи, кой държавен, кой частен и кой за себе си сектор ....
          Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
          Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...
          Ама, ти не си нито един от тях нали, само ги познаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

В бг-то само най-смотаните са в часния сектор.
            След като държавата ти дава пари без нищо да правиш, трябва да си много тъп да стоиш часния сектор да те гърчат от сутрин до здрач.
            Хмм, зависи, кой държавен, кой частен и кой за себе си сектор ....
            Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
            Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...

Коментар

120к евро за 83м чисто, ремонтиран, панел, ЕПК, нисък етаж.
              Квартали, Слатина, Хаджи Димитър
              Училище наблизо ще е бонус.
              Кеш пара.
              Супер неспокосан опит си направил да влезеш в апартамента, парите са ми в IBKR и на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...

Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
                Със здраве да го ползваш и отдаваш!!! Помислих, че е в Бургас и там търсиш гараж. Аз търся гараж там от 4 години. Много се радвам за теб! Щото до скоро беше инвеститор в гаражи. Вече сме почти съседи и много ще се радвам да се видим

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение

Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...

Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
                  Ай, как си се набутал, ама то и сега има руски оферти по 800Е/кв по тия кОмплекси,
                  След руснак и бандарлък, ама нейсе.
                  Няма паркинг за тебе запазен, само бабишок цяло лято.
                  Таксата е убийствена, от ноември до март няма и куче там, сорри брат.
                  Другата година Ганьо ще ти каже 25Е такса, мани, мани.
                  Глей лордчето как мига на парцали, не мой да загрей кво говорим.
                  Last edited by Бедният брoкер; 25.01.2025, 20:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
                    От родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
                    Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
                    По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.

Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
                    Накрая ми рева на рамото.
                    Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.

Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
                    През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
                    Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))

И на мен ми е интересно, според понижителите каква е справедливата цена за такъв имот.

ЕДИТ П.С. Бонви, знам че ти си по тоците, но 5000кв прави х 7килова на всеки час за целия месец. По скоро нещо друго е станало, но да, разбрах идеята.
                    Last edited by diskmanv; 25.01.2025, 20:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

това в комбинация с попуисткото увеличение на доходите в последните 4г доведе до текущата ситуация

въпросът е колко още може да се продължи това помпане на заплати на държавни 20-30, че и 50% (бизнеса иска не иска се съобразява до колкото може) , помпане на ипотечно кредитиране с ръстове 20-30% и всичко това на фона на един 'ръст' с 2-3% на икономиката (при това спорен)... може, но ще трупаме външен дълг, който рано или късно ще ни дръпне към дъното.

ПП тук човекът го казва за няма и 25-30 секунди https://www.facebook.com/reel/1826089074801517
                      Берти, не обръщай внимание на цървулите наоколо,
                      ама как ги виждаш нещата тая година тъдява ?
                      Тръмп почна със бутонките, инфлация ще има, сигурно и QE.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                        каква цена си представят за двустаен апартамент в София?
                        120к евро за 83м чисто, ремонтиран, панел, ЕПК, нисък етаж.
                        Квартали, Слатина, Хаджи Димитър
                        Училище наблизо ще е бонус.
                        Кеш пара.
                        Attached Files
                        Last edited by Бедният брoкер; 25.01.2025, 20:05.

Коментар

Оффф, за последните 40 год, в Бургас лятото винаги е от 1 Юни до 31 Септември, ти отрано ли прескочи за мастика ?
                          Тука не е Испания или Гърция, стига си мечтаел.
                          В Гърция и Испания, лятото, може да стане непоносимо за туризъм, това се опитвам да кажа, но надали разбираш....

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Това лято може да стане и 12 месеца, 8 от които на 45° С , което ще убие половината туристи
                            Оффф, за последните 40 год, в Бургас лятото винаги е от 1 Юни до 31 Септември, ти отрано ли прескочи за мастика ?
                            Тука не е Испания или Гърция, стига си мечтаел.

Коментар

• След картечния рейд на хейтъри, все пак искам да се върнем в темата. Интересно ми е Диска къде е купил, както и понижителите, каква цена си представят за двустаен апартамент в София?

Коментар

дай да говорим за нещо друго/
                                Нещо друго.....в други теми

Коментар

Working...
                                X