Я да видим как вървят тухлите по Европата...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеОт родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.
Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
Накрая ми рева на рамото.
Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.
Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))
за проверкапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Хмм, зависи, кой държавен, кой частен и кой за себе си сектор ....
Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
В бг-то само най-смотаните са в часния сектор.
След като държавата ти дава пари без нищо да правиш, трябва да си много тъп да стоиш часния сектор да те гърчат от сутрин до здрач.
Знам заварчик и плочкаджия дето са ангажирани до Юни и не взимат евтино.
Ама ти ходи да махаш крачоли за 2000 чисто на месец у държавното ...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
120к евро за 83м чисто, ремонтиран, панел, ЕПК, нисък етаж.
Квартали, Слатина, Хаджи Димитър
Училище наблизо ще е бонус.
Кеш пара.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...
Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Мерси за съвета, юе го имамв предвид, но аз няма да им вземам пари. Даване под наем ще е след време, но въпреки това, нямаше да го купя, ако не ми излизаше някаква сносна математика, т.к. не вярвам цял живот да почивам на едно и също място...
Лорде в голям затворен комплекс в Созопол е. Разбира се има и такса от 20еур на квадрат, но комплекса мисля, че предоставя отлични условия за почивка в нашите ширини, по начина по който аз го разбирам. Това е единственото място, което посещавам в Бг последните 3г.
След руснак и бандарлък, ама нейсе.
Няма паркинг за тебе запазен, само бабишок цяло лято.
Таксата е убийствена, от ноември до март няма и куче там, сорри брат.
Другата година Ганьо ще ти каже 25Е такса, мани, мани.
Глей лордчето как мига на парцали, не мой да загрей кво говорим.Last edited by Бедният брoкер; 25.01.2025, 20:31.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеОт родата няма да се напечелиш:-) По-вероятно е да се разочароваш.
Един съвет от мен: записвай винаги началните и крайните показания на електромера и водомера.
По този начин ще разбереш наистина кой ти е рода и приятел и кой е мръсник.
Миналата година един мой познат така даваше апартамент на слънчака почти без пари на познати, роднини, приятели и колеги.
Накрая ми рева на рамото.
Имал е сметка от 670м3 вода и над 5000 kWh ел енергия за месец.
Явно, някой мръсник толкова го е обичал, че е отворил всички кранове деноношно и е пуснал всички ел уреди на отворени прозорци.
През месеца е имало 3 смени на почиващи и е в пълно неведение кой го е направил.
Та умната. Пиши си ;-)))))))))))))))))))
И на мен ми е интересно, според понижителите каква е справедливата цена за такъв имот.
ЕДИТ П.С. Бонви, знам че ти си по тоците, но 5000кв прави х 7килова на всеки час за целия месец. По скоро нещо друго е станало, но да, разбрах идеята.Last edited by diskmanv; 25.01.2025, 20:28.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
това в комбинация с попуисткото увеличение на доходите в последните 4г доведе до текущата ситуация
въпросът е колко още може да се продължи това помпане на заплати на държавни 20-30, че и 50% (бизнеса иска не иска се съобразява до колкото може) , помпане на ипотечно кредитиране с ръстове 20-30% и всичко това на фона на един 'ръст' с 2-3% на икономиката (при това спорен)... може, но ще трупаме външен дълг, който рано или късно ще ни дръпне към дъното.
ПП тук човекът го казва за няма и 25-30 секунди https://www.facebook.com/reel/1826089074801517
ама как ги виждаш нещата тая година тъдява ?
Тръмп почна със бутонките, инфлация ще има, сигурно и QE.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениекаква цена си представят за двустаен апартамент в София?
Квартали, Слатина, Хаджи Димитър
Училище наблизо ще е бонус.
Кеш пара.Last edited by Бедният брoкер; 25.01.2025, 20:05.
Коментар
� -
Оффф, за последните 40 год, в Бургас лятото винаги е от 1 Юни до 31 Септември, ти отрано ли прескочи за мастика ?
Тука не е Испания или Гърция, стига си мечтаел.
- 1 like
Коментар
� -
дай да говорим за нещо друго/
Коментар
�
Коментар