Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Така е. Не всеки моряк е на хубава длъжност, съответно на добра заплата.
Най-високите заплати са на танкерите, или както му викат "затвора". Казват ти къде е танкера, повечето случаи е в другия край на света. Летиш, кацаш, после с лодка до танкера.
Празен е висок като 5-10 етажна сграда, но няма асаньор.
Качването (всъщност катеренето) става като ти спуснат въжена стълба, след това 6 месеца си там, и се молиш да не ти се наложи спешна медицинска помощ. Голяма част живеят в машинното и рядко се качват на палубата....
Който мисли, че е лесно може да опита.....
P.S Забравих.
Ако сте на арабски танкер (там са мангизитИ) забравете алкохола.
Този май е на джонито втори профил - само тези двамата са такива комплексари с елементарни лъжи.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Да. Изтрих лъжата. Може пак да се е появила, не съм гледал.
Поради липса на огледи, изглежда брокеразите имат доста свободно време.
но ти няма как да влезеш и да изтриеш мнение в този случайпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а ти ли го редактира/изтри?
Поради липса на огледи, изглежда брокеразите имат доста свободно време.Last edited by better; 22.02.2025, 21:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнениеЗдравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.
В Овча Купел 2 си харесах 2 сгради на ул. Николай Копиткин и на ул. Феникс.
В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.
Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.
В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.
Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.
обикаляш като ексхибиционист градинките
взимай ако ще взимаш и да се свършва с тая мъкаLast edited by ratten; 22.02.2025, 20:04.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Ако някой ми беше влизал в профила ми, щеше да излезе, че е редактирано мнението (както твоето е излязло сега).
Аз пиша от няколко год, и никога не съм казвал, че съм продавал имот. Как така изведнъж показват мнение, че съм продал?
Ако е било писано преди 2 год, как никой не го е видял тогава та досега, а се "появява", чак като обявих, че предлагам 1 Биткон (или 0.1 беше забравих)?
Аз пак да питам брокеразитИ, как така едно бедно селско момче живяло на село, може да наследи жилище в град Варна, което да продаде?
Брокеразите толкоз изпаднали, че даже лъжи не могат съчинят.препоръка е
Коментар
-
Здравейте хора, днес се разходих във Овча Купел 2, може би целият квартал и Овча Купел 1, района около кучешка градина.
В Овча Купел 2 си харесах 2 сгради на ул. Николай Копиткин и на ул. Феникс.
В Овча Купел 1: района около Кучешка Градина и се харесах сгради на ул. Кукуряк, ул. 663-та, ул. 661-ва ул. 761-ва.
Общо взето и двата района са близко до метро, магазини, училища, градини и са на тихи улички.
В Овча Купел 1 изброените улици, много ми харесаха. там доста се строи в момента и са само хубави, красиви блокове. Докато Овча Купел 2, тия масови панелни блокове, малко ме депресираха като гледка. И като цяло си изглеждаше някак си по-разбито всичко и занимарено. Иначе, вярно си има много междублоково порстранство и видях много детски площадки из между панелните блокове.
От друга страна, докато се разхождах из посочените улици на Овча Купел 1, се натъкнах на 2-ва индивида от ромски произход и това точно докато говорих с един човек, който жевее от 2 години там и ми обясняваше, че до сега не е виждал роми там.
Единствено ме спира да купя в Овча Купел 1, това че масово всеки го плюе онлайн, заради близоста със ромският квартал.Last edited by ockobocko; 22.02.2025, 19:55.
Коментар
-
няма такова нещо
просто някой му влезе в профила
и написа неистини
или модераторите му редактираха мнението
може и самите брокери на ни да са били
малко объркано се получи
и аз не го разбрах
но съм сигурен, че е инсинуация
Аз пиша от няколко год, и никога не съм казвал, че съм продавал имот. Как така изведнъж показват мнение, че съм продал?
Ако е било писано преди 2 год, как никой не го е видял тогава та досега, а се "появява", чак като обявих, че предлагам 1 Биткон (или 0.1 беше забравих)?
Аз пак да питам брокеразитИ, как така едно бедно селско момче живяло на село, може да наследи жилище в град Варна, което да продаде?
Брокеразите толкоз изпаднали, че даже лъжи не могат съчинят.Last edited by better; 22.02.2025, 18:40.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Живея в Дружба и 10евро/м2/год ми е цялата такса.
Може в "Азур" да е така както казваш. Те пък имат стотици апартаменти. По 6 000 лв/год средно...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Къде в Бългатрия има петролни платформи?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Броеразката мафия го нареди, от завист и злоба
Абе къде изчезна Жонката? Той поне имаше развито въображение и дар слово. БетЕрчо е като лошо китайско копие
- 1 like
Коментар
-
няма такова нещо
и написа неистини
малко объркано се получи
и аз не го разбрах
но съм сигурен, че е инсинуация
Абе къде изчезна Жонката? Той поне имаше развито въображение и дар слово. БетЕрчо е като лошо китайско копие
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тоя е единствения, който съм блокирал, след като излъга, че не бил продал имот, а после си редактира мнение от преди две години. За съжаление, пак ми излизат лъжите му, като го цитират...
и написа неистини
малко объркано се получи
и аз не го разбрах
но съм сигурен, че е инсинуацияLast edited by ratten; 22.02.2025, 14:02.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дружба. 1е, на месец нали? На година става 12 евра + фонд ремонти+непредвидени ремонти, особенно, когато има много екстри, които дефектират често, а подмяната/ремонта е скъп.
Може в "Азур" да е така както казваш. Те пък имат стотици апартаменти. По 6 000 лв/год средно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
А това че моряк изкарва по 50к на месец как ти се струва?
С два клика се проверява (това е бруто, за капитан в САЩ):
https://www.payscale.com/research/US...Captain/Salary
Много бедно въображение, а какви фантазьори имаше в темата навремето....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар