If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Непозна, тоя е гурбетчия заплатаджия и е скътАл някой леФ уж но мечтата му е била да има у София качествен апартамент за да надмогне чувството си за малоценност породено и съпътстващо живота на един беден духом човек като него. Уви очевидно не му е помогнало но все пак всеки луд с номера си .
Така е признавам си. За разлика от теб извисения интелектуално Вифаджия. Не съм те чел по-рано, щях да бъда къде къде по-пълноценен и горд ако бях захлупил 4-5 кофтора в Толстой.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Опитва се да го изчисти и да вземе по-добър разбира се.... Виж как е нагласен с нови мебели Виденов за наем.... ама няма кой да го наеме....от поне 2 години и затва иска друг да го мисли....
Има и друг момент - собственика не е само с този имот. Виж 1е или го продава или под наем квото дойде...няма зор за кеш....
Нищо, Песи. Ние с ниския интелект толкова можем, толкова знаем. Я да се поучим от умници като оня Земеделец ли беше, той е първенец по ум (Белия делфин) и тоя в бъдеще време дето е все - ортохристиянина
освен че купува по върховете
ще продава и по дъната
Непозна, тоя е гурбетчия заплатаджия и е скътАл някой леФ уж но мечтата му е била да има у София качествен апартамент за да надмогне чувството си за малоценност породено и съпътстващо живота на един беден духом човек като него. Уви очевидно не му е помогнало но все пак всеки луд с номера си .
Наемите няма да се вдигнат в близките няколко години.... вероятно няма и да паднат повече щото няма смисъл от отдаване при настоящите цени на поддръжка, ремонт и т.н.....
После ще тръгнат нагоре.... да речем от 2024/5 след еврото и масовото ваксиниране....
хихииххихи
много си умен
ти ли написа това
подценяваш интелекта на Левчо и на другите хора с имоти :-)
значи
или нямате имоти и сте шушляци скъсани
или пък наличието на имот не означава интелект
ще видиш как се отдава под себестойност
напъпило е
но тогава няма да дращиш тук
щото ще си зает да ревеш
За известно време е напълно нормално, след това наемите отново ще се вдигнат
Наемите няма да се вдигнат в близките няколко години.... вероятно няма и да паднат повече щото няма смисъл от отдаване при настоящите цени на поддръжка, ремонт и т.н.....
После ще тръгнат нагоре.... да речем от 2024/5 след еврото и масовото ваксиниране....
Не е логично... Логичното в момента е наемите да падат, а цените на имотите да се вдигат.... Пишем за този момент от години...
Иначе да му мислят инвеститорите рентиери с ипотечки.... :-)
Разколебан съм с колко ще поевтинеят имотиту за една година с 20 или 30%.... https://business.dir.bg/banki-i-fina...ha-20-miliarda
Имам пасивна инвестиция която ми носи малко повече от 3% на година от известно време. Държа я щото е много ликвидна, безрискова и за диверсификация.... Сега си мисля че съм се яко набутал .... измерено в тули е няколко десетки процента назад, но и в инфлация настояща или бъдеща май е така
Сори ама аз магазин от фалирал бизнес няма да купя, нито помещение, офис...даже и на по-ниски цени. И то е защото ще трябва време този сектор да се възстанови. Нито куц имот само за да река купих евтино. Колекция не ми трябва.
Теб те знаем, купуваш по върховете само И после се молиш на господа за ...
Я виж ти какви работи стават. Един мой енориаш, който идваше редовно на църква едно време, сега стана земеделец и вече не идва. Та той отказа да продава на баня Мадара за 2400, а сега глей как падат цените. А така! Дано господ още по-големи спадове да дава. Струва ми се даже, че именно този мой бивш енориаш сега се разделя с баня Мадара, вероятно за да закупи още земя и земеделска техника.
Защо брокито което не минава пети клас на четене с разбиране ще ми изнася лекция с брокерските опорки? Ти дори не си прочел за какво става дума. Директивата е насърчителна за нови еко жилища и разрушителна за стари имоти и туристически еърбнб-та в центъра.
Не съм чел тази директива, но погледни на нещата по-дЛъбоко. Политиците , които са в ЕУ властта на 99% са обвързани/назначени/ от богаташите, така че вероятността да правят нещо против интереса на тези богати е дори под нулата. Може да попрецакат чат пат средната класа и да дадат нещо на бедните от тяхната чиния като стане напечено, но като цяло е изключено да правят нещо клонящо към комунизъм и в ущърб на богатството....
Няма вариант на некадърници да им подарят топ жилища....Ако искат такива до да работят по-усърдно и изкарат необхподимият кеш изкачвайки се в класирането по доход за желан имот....
Следващият път като четеш разни популистки заглавия си припомни горното...
Айде сега,локация,локация...нали така беше или се бъркам....
Разбира се че е така.... , но става въпрос за обитаеми жилища, а не за такива недомислици.... Това има смисъл да се вземе на половин цена ако има достатъчно идеални части от терена и предстои да се събори сградата и построи нова....
Тези 650 евро наем могат да се вземат на други локации безпроблемно както е при този имот и затва ще го продават още няколко години...поне...И продвача не е на зор...
Коментар