IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

сигурно е взел райски газ
    На днешна

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз не лъжа, гледам си акаунта в IB
      НА коя дата си купил?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Посмали.Гледах графиката и не видях да има 60% за 2 месеца.Аре като лъжете го правете достоверно.
        Аз не лъжа, гледам си акаунта в IB

Коментар

Посмали.Гледах графиката и не видях да има 60% за 2 месеца.Аре като лъжете го правете достоверно.
          сигурно е взел райски газ
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ок, арменец твърди, че съм вложил 1000лв. в газов ETF. Те са 1000€ , които в момента са 1600€. Какъв е % на моята печалба? За два месеца!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ав, лордче
              апи е друга
              На Бай Лора саборетините са регистрирани в АПИ като обекти със специално предназначение.
              Използват ги като складове за строителни отпадъци и в тях строителните работници си държат калните ботуши...
              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Има една услуга в АПИ, за която вероятно не си запознат.
                АПИ= Агенция Пътна Инфраструктура

Съборетините ти да не са регистрирани в апи като потенциално опасни места до които път не трябва да минава?

Коментар

ав, лордче
                  апи е друга
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Още са си твои, ама не се знае докога...

Коментар

Не съм забелязал подобно нещо Още са си мои...
                      Още са си твои, ама не се знае докога...

Коментар

• Ок, арменец твърди, че съм вложил 1000лв. в газов ETF. Те са 1000€ , които в момента са 1600€. Какъв е % на моята печалба? За два месеца!!!
                        Last edited by Bailor; 28.02.2025, 19:44.

Коментар

На бай Лорда от Радомир и на фелшера имотите им сигурно вече не са тяхни...

[/URL]
                          Не съм забелязал подобно нещо Още са си мои...

Коментар

И що да ти даваме 800-900е квадртата точно на тебе бе,
                            след като можем да ти вземем всичките ти съборетини безплатно, само с един хвърчащ лист, и с любезното съдействие на корумпирания български съд...

Я виж как се придобиват имоти в бг-то напълно безплатно и без огромни кредити към банки...

Няма да си нито първия, нито последния прекаран балък...
                            Даже подписа ти не ни трябва...
                            я па тоа

оти се не пробаш, наиш колко место има на витоша за тавиз балъци кат тебе

Коментар

На 65години ще са влезли ол ин.Иначе в акции дъгосрочно не е зле.Ама не разбрах защо требе да се влиза на стъпки,И Лева и той така влизаше по 300 еуро на месец
                              ол ин ако нямаш време
                              иначе долар кост аверидж стратегията в читави компании/индекси се е доказала като спокоен и ефективен начин за натрупване

ако са 55+ тогава да рипат, но иначе какпка по капка вир

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, то когато имаше добри оферти по около 800-900е квадрата
                                тук се пееше в кор; цените са балон, чакаме мяу

ники е много мощен повелител на пазарите
                                където стъпи, трева не никне
                                И що да ти даваме 800-900е квадртата точно на тебе бе,
                                след като можем да ти вземем всичките ти съборетини безплатно, само с един хвърчащ лист, и с любезното съдействие на корумпирания български съд...

Я виж как се придобиват имоти в бг-то напълно безплатно и без огромни кредити към банки...

Няма да си нито първия, нито последния прекаран балък...
                                Даже подписа ти не ни трябва...

Лавина от сигнали на хора, загубили имотите си чрез измама

Десетки собственици станаха жертва на схема с фалшиви фактури за несъществуващи транспортни услуги
                                Потърпевши от цял свят...

Разследване разкри мащабна схема за измама, при която десетки чужденци загубиха имотите си в България. В центъра на случая стои името на Петър Пламенов Кралев, който представя пред съда фалшиви фактури за уж извършени транспортни услуги отпреди години.

На бай Лора от Радомир и на фелшера имотите им сигурно вече не са тяхни...
                                Сигурно са взети по тази схема...

https://www.dunavmost.com/novini/lav...i-chrez-izmama

Коментар

Working...
                                X