Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗаплаткоФ, в какво точно се опитваш да убедиш четящите тук...?!?
п.п. Това, което разбрах от скрийновете е, че видиш ли, ти си станал "коректив" на пазара ( да се свети името ти...), който брокерите манипулират...
В крайна сметка: Офертите за продажба са спаднали като брой или са се увеличили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Не знам какво се опитва, но аз разбрах, че от години гледа обяви, цъка с език и плаща наем.
Сега цените трябва да паднат с 60% за да не се е набутал много
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеЗаплаткоФ, в какво точно се опитваш да убедиш четящите тук...?!?
п.п. Това, което разбрах от скрийновете е, че видиш ли, ти си станал "коректив" на пазара ( да се свети името ти...), който брокерите манипулират...
В крайна сметка: Офертите за продажба са спаднали като брой или са се увеличили?
Коментар
-
Сега цените трябва да паднат с 60% за да не се е набутал много
Коментар
-
ЗаплаткоФ, в какво точно се опитваш да убедиш четящите тук...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
За заплатката е по-удачно да гледа и следи графиката при наемите, не при продажбите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
В старата тема съм писал многократно за куците ситуации със сайта и мисля съм се научил да ги избягвам в голяма степен.... Тва като си правя справките за мен....Нема да се повтарям.....:-)....Справката на Седларов дето пусна оня ден няма как да бъгяса, но чеСно не е добро мерило много поради малкият брой обяви...
А тва вече, че някой ти е видял поста и специално за теб я е редактирал е параноя.... :-) Каква полза и кой би я имал да ''излъже'' Заплатката ?! :-))))Знаеш как става справката и цифрата както ти казах е 1500 по нея.... т.е. предложенията сумарно са се увеличили спрямо преди месец....
ПП Пиши им да го оправят, а ако го оправят сами начи са те прочели тук хахахха :-)
ПП2 Почти съм сигурен, че новата графика се отнася за друг квартал , но излиза погрешка за центъра.... Сигурно пък неговата графика ще излезе за Изток примерно....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Това е графиката на предлагането в най-чист вид. За мене дали е наем или продажба е все едно. Тая теза какви проблеми имало със сайта им за пръв път я чувам тука. И съвсем не съм я чувал като Седлаов пуска неговите справки или някой брокер бъде цитиран от реноминирано издание как офертните цени само растяли. Като има проблеми сайта спираме да го гледаме и толкова. Не един път така ,друг път иначе...
И пак повтарям, пренаписването на историята започна след моя коментар тука. Неоспоримо доказателсвто за подправяне на данни в реакция на нещо написано във форума.
А тва вече, че някой ти е видял поста и специално за теб я е редактирал е параноя.... :-) Каква полза и кой би я имал да ''излъже'' Заплатката ?! :-))))Знаеш как става справката и цифрата както ти казах е 1500 по нея.... т.е. предложенията сумарно са се увеличили спрямо преди месец....
ПП Пиши им да го оправят, а ако го оправят сами начи са те прочели тук хахахха :-)
ПП2 Почти съм сигурен, че новата графика се отнася за друг квартал , но излиза погрешка за центъра.... Сигурно пък неговата графика ще излезе за Изток примерно....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 10.05.2021, 19:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не знам защо я гледаш тази графика. Тя по принцип не дава никакво полезно инфо....защото обобщава обяви за продажба и за наем заедно... Ясно е че ще расте затва място поради еърите.... Ама ти си знаеш...
Сайта им има много проблеми и трябва да се внимава какво инфо изкарва...., но няма по-добър към момента....
И пак повтарям, пренаписването на историята започна след моя коментар тука. Неоспоримо доказателсвто за подправяне на данни в реакция на нещо написано във форума.
Коментар
-
Първата графика е от 22-ри Април и коментара ми може да се види на 73-та страница някъде. И ми е много съмнителна тая поправка, от години я следя, и точно след като публикувах моя коментар почна да се променя постепенно докато се стигна до днешната версия. Като им е бъгав сайта предлагам да забраним справките на Седларов да не заблуждава. И като цитират офертните цени брокерите после в интервъта да прилагат тоя пример.
https://www.youtube.com/watch?v=bFLow5StvvU
- 1 like
Коментар
-
Първата графика е от 22-ри Април и коментара ми може да се види на 73-та страница някъде. И ми е много съмнителна тая поправка, от години я следя, и точно след като публикувах моя коментар почна да се променя постепенно докато се стигна до днешната версия. Като им е бъгав сайта предлагам да забраним справките на Седларов да не заблуждава. И като цитират офертните цени брокерите после в интервъта да прилагат тоя пример.
Сайта им има много проблеми и трябва да се внимава какво инфо изкарва...., но няма по-добър към момента....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За семейство не става естествено. Става да зарибяваме каки - с нощни партита на терасата.Last edited by X_Y; 10.05.2021, 17:59.
Коментар
-
Сети се, кое е вярното. За 1615 няма даже и таван в Лозенец, какво остава за среден етаж тухла.
Има нещо генерално сгрешено в сайта им. Нищо чудно да е с маркетингова цел - показват ти една средна цена и пишат статии колко били достъпни имотите. А в същност се оказва, че приличен апартамент под 2000 Евро няма, където и да търсиш в Южните райони (Лозенец, Изток и Вазов пък съвсем ги изключвам).Last edited by ejonny2376; 10.05.2021, 17:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Апартаментът е много хубав, но е скъп и не става за семейство. Всяко дете да си има стая, да може да си учи, да не си пречат.
В тоя голям хол, нито гости ще посрешам, нито ще каня гости да пренощуват. Нито си струва да го преправя човек, след като е завършен.Last edited by X_Y; 10.05.2021, 17:59.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар