Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
А така, ама прочети пак за " народните цени" все пак, не всички във форума сме мЕлионерипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Точно за него си мислех и имаше още някой дето само го хвалеше колко много бил познавал не мога да се сетя с кой ник пишеше
За две години и половина само загубите му от наем са над 20 000лв и поне още толкова от обезценка ама всеки си знае
Продадеш ли трябва да знаеш вече какво ще купиш, ако ще продаваш и ще чакаш големият спад по добре дари за благотворителност
ПП
Трайчо беше тоя образ дето го хвалеше
дано не е продал и да чака дискаунтитепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ше те сложа в мейл листата
тук само аз притежавам и /но мисля да продавам/ подобни
всичко друго е с по 200 квадрата и нагоре
Коментар
-
[QUOTE=Bailor;n4211489]Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Надявам се помниш laconic,той обясняваше, че след пролетта на 2022г. е продал на връх и прогнозите му са се случвали. Къде е той сега?
За две години и половина само загубите му от наем са над 20 000лв и поне още толкова от обезценка ама всеки си знае
Продадеш ли трябва да знаеш вече какво ще купиш, ако ще продаваш и ще чакаш големият спад по добре дари за благотворителност
ПП
Трайчо беше тоя образ дето го хвалеше
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Bailor;n4211489]Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Надявам се помниш laconic,той обясняваше, че след пролетта на 2022г. е продал на връх и прогнозите му са се случвали. Къде е той сега?Last edited by Bailor; 21.09.2024, 22:27.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=mitko2848;n4211487]Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
Относно твоите покупки вече трябва да си поне 20% отгоре на капиталова предполагам че вече осъзнаваш че е по добре всяка следваща покупка да ти е по скъпа а не тия щуротии дето ни обясняваше как искаш да пада пазара та всяка следваща покупка да ти е по евтина
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Аз само за етажа на Кавръков се сещам да се е споменавало като продажба в темата, та както и да е- ако някой продава маломерен панеляка, епк- или ново близо до метро( под 10 минути пеша) на "народни цени" да пише, че не ми е от най приятните неща в живота да давам по 5000лв. комисионни на брокери
тук само аз притежавам и /но мисля да продавам/ подобни
всичко друго е с по 200 квадрата и нагоре
Last edited by ratten; 21.09.2024, 22:20.препоръка е
Коментар
-
[QUOTE=6000;n4211484]Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Мите посмъртно не бих пуснал нещо за продаване във форума та ако ще да не го продам никога
Тука хейтърите сте толкова нагъсто на квадратен метър че сигурно можете да влезнете в Гинес
Миналата година само като стана на въпрос че съм пуснал нещо за продаване и всичките се изредихте да обяснявате как съм бил закъснял как такива цени повече няма да видим и тн и тн
А его една година по късно се продаде с 20% отгоре
- 1 like
Коментар
-
и тренда нищо ли не ти казва?
софия за ук?
ама ти си знаеш
Пазара в БГ напредна доста и не виждам голям потенциал за още ръстове, все пак има няколко имота дето няма да ги продам
Колкото до УК в момента там започнаха да намаляват лихвите и като се има в предвид че покачиха яко наемите в следващите няколко години там ще има по голям ръст на имотите спрямо БГ
Отделно че и приходите от наем там са по високи
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=6000;n4211484]Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Мите посмъртно не бих пуснал нещо за продаване във форума та ако ще да не го продам никога
Тука хейтърите сте толкова нагъсто на квадратен метър че сигурно можете да влезнете в Гинес
Миналата година само като стана на въпрос че съм пуснал нещо за продаване и всичките се изредихте да обяснявате как съм бил закъснял как такива цени повече няма да видим и тн и тн
- 1 like
Коментар
-
лордче, топла ли е водата
утре и другиден ще става за плажLast edited by Bailor; 21.09.2024, 22:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Продадох един апартамент преди 4 месеца същият който бях пуснал за продажба в началото на миналата година и не можах да го продам тогава и го оставих за под наем
Сега го продадох с 20% по скъпо в сравнение с това което го бях обявил миналата година и имаш доста по голям интерес
Ще продам още един в София а парите са в посока УК
софия за ук?
ама ти си знаешпрепоръка е
Коментар
-
[QUOTE=mitko2848;n4211482]Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Който от форума продава нещо да го споменава първо в темата, та покрай писането на глупости да сме си полезни с нещо
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=6000;n4211479]Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
Продадох един апартамент преди 4 месеца същият който бях пуснал за продажба в началото на миналата година и не можах да го продам тогава и го оставих за под наем
Сега го продадох с 20% по скъпо в сравнение с това което го бях обявил миналата година и имаш доста по голям интерес
Ще продам още един в София а парите са в посока УК
- 1 like
Коментар
Коментар