IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ха ха всичко изкупиха ЛИПСВАЩИТЕ софиянци. Да не са били марсианците?
    Ботич, чест и почитания! Надявам се - здрав.
    Не съм казал изкупено, изкупиха...
    Казах: спад в предлагането. Коренно различни са термините.

Коментар

• Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение

Ако е необходимо да бъдем по-точни, дори по показаните скрийншотове, то и там не е най-точната статистика. Определно имат какво да работят по статистически данни, но това не е най-важния фокус на портала. Прост пример: Ако вземем статистическата графика ( тя е през един въпрос - Колко струва моят имот?) и пуснем рисърч по същия показател и ще се изненадате от разликата, която отново е в негативна посока ( спад в предлагането).
      ЗаплаткоФ, не отчита и други факти (от кухнята са). Важното е, "че е коригирал пазара" с писането у форумА и е доказал, че брокерите го манипулират...
      ха ха всичко изкупиха ЛИПСВАЩИТЕ софиянци. Да не са били марсианците?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Чак в такива филми като неговите е трудна работа, просто исках да кажа че най-вероятно и с тия справки е същото.
        Сайта им е много стар и такива обновявания по принцип изобщо не са нужни, явно е доста бъгав отдолу.
        Ако е необходимо да бъдем по-точни, дори по показаните скрийншотове, то и там не е най-точната статистика. Определно имат какво да работят по статистически данни, но това не е най-важния фокус на портала. Прост пример: Ако вземем статистическата графика ( тя е през един въпрос - Колко струва моят имот?) и пуснем рисърч по същия показател и ще се изненадате от разликата, която отново е в негативна посока ( спад в предлагането).
        ЗаплаткоФ, не отчита и други факти (от кухнята са). Важното е, "че е коригирал пазара" с писането у форумА и е доказал, че брокерите го манипулират...

Коментар

По това време се обновява информацията.
          Не се вкарвайте във филми " А ла заплата...."
          Чак в такива филми като неговите е трудна работа, просто исках да кажа че най-вероятно и с тия справки е същото.
          Сайта им е много стар и такива обновявания по принцип изобщо не са нужни, явно е доста бъгав отдолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
            Сайта на имот правят нещо през нощта между 12 и 2, обяви се показват като изтекли и след няколко часа се появяват пак. Предполагам и със справките е така, там се гледа през деня.
            По това време се обновява информацията.
            Не се вкарвайте във филми " А ла заплата...."

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

За София това бива, ама за желаните места има случаи на 50% намаление..... Да не говоря, че цените на тва дето става са станали тиит.....
              50% намаление кореспондира директно с "тиит"-а

Коментар

• Сайта на имот правят нещо през нощта между 12 и 2, обяви се показват като изтекли и след няколко часа се появяват пак. Предполагам и със справките е така, там се гледа през деня.

Коментар

Песи, не знам.
                  Знам, че броя оферти в продажби ( на всички имоти които се предлагат в гр. София) на годишна база, в посочения портал е със спад 17%.
                  За София това бива, ама за желаните места има случаи на 50% намаление..... Да не говоря, че цените на тва дето става са станали тиит.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Маверик, по моите справки е тиит тиит тиит / принципно не псувам /..... Такава липса имало ли е въобще някога ?
                    Песи, не знам.
                    Знам, че броя оферти в продажби ( на всички имоти които се предлагат в гр. София) на годишна база, в посочения портал е със спад 17%.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

На мене камък като гюле ми е падал на главата благодарение на твоя бранш и пак се изумявам на брокерските ти умения за четене с разбиране. Става дума една и съща справка на оферти за последните 3 години, данните помежду им не съвпадат. Тука под въпрос е истинноста на данните а не дали цените се качват или падат.
                      Не знам какво се визира под "камък като гюле" и не смятам да задълбавам.
                      Та да се върнем на точката - една и съща справка.... "Лекинко" се манипулира по-долу в твой пост, споменатото число (1 400, не знам какво означава) и обясненията как били манипулирани данните в графиката от брокерите. Моля отговори на следните въпроси:
                      1. Какво, имай предвид какви данни показва графиката от 22.04.2021 г.?
                      2. Какви данни показва графиката от същия източник днес?
                      3. Каква е разликата, според твоите възприятия, на силно следената графика?
                      4. В какво (параметър - продажба, наем) не съвпадат данните?

п.п. Не разбрах поради каква причина казваш следното: " а не дали цените се качват или падат."?
                      Last edited by maverik; 10.05.2021, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Аз съм под наем и се местя често. Писал съм и преди че през няколко седмици се местя. За това цъкам обяви и без това.
                        заплатка, ми ти и за квартирант не ставаш начи.
                        препоръка е

Коментар

ЗаплаткоФ, в какво точно се опитваш да убедиш четящите тук...?!?

п.п. Това, което разбрах от скрийновете е, че видиш ли, ти си станал "коректив" на пазара ( да се свети името ти... ), който брокерите манипулират...

В крайна сметка: Офертите за продажба са спаднали като брой или са се увеличили?
                          Маверик, по моите справки е тиит тиит тиит / принципно не псувам /..... Такава липса имало ли е въобще някога ?

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Не знам какво се опитва, но аз разбрах, че от години гледа обяви, цъка с език и плаща наем.
                            Сега цените трябва да паднат с 60% за да не се е набутал много
                            Аз съм под наем и се местя често. Писал съм и преди че през няколко седмици се местя. За това цъкам обяви и без това.

Коментар

п.п. Това, което разбрах от скрийновете е, че видиш ли, ти си станал "коректив" на пазара ( да се свети името ти... ), който брокерите манипулират...

В крайна сметка: Офертите за продажба са спаднали като брой или са се увеличили?
                              На мене камък като гюле ми е падал на главата благодарение на твоя бранш и пак се изумявам на брокерските ти умения за четене с разбиране. Става дума една и съща справка на оферти за последните 3 години, данните помежду им не съвпадат. Тука под въпрос е истинноста на данните а не дали цените се качват или падат.

Коментар

Не знам какво се опитва, но аз разбрах, че от години гледа обяви, цъка с език и плаща наем.
                                Сега цените трябва да паднат с 60% за да не се е набутал много

Коментар

Working...
                                X