If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да разгледаме два варианта с 10% поскъпване и 10% поевтиняване на година и покупка с кредит на имот вяска година - С 20% самоучастие за всеки
Купуваш първият на 50к
Вторият на 45к
Третия на 40к ако банката ти даде
Четвърти със сигурност няма да ти даде защото по прървите два ти вече си на минус а на следващата година банката може и да ти поиска допълнително обезпечение или да ти ги направи предсрочно изискуеми и да трябва да продаваш на пожар
Купуваш първият на 50к
Вторият на 55к
Третият на 60к
Стига да имаш сърце банката и за четвърти ще те финансира защото вижда печеливш бизнес
Дето се вика падащ нож се не лови
честно казано не съм чул банката да е искала доп. обезпечение при падащи цени на имотиту.
плащаш ли си овреме, не вярвам да си правят експерименти.
Говоря за едноспален апартамент в Солун за отдаване под наем на студенти, туристи и т .н. Ти какво си взел в Гърция и къде с толкова ниски годишни разходи?
Солун 49м2, те даже преди кризата нямаха данък имоти въобще.
на мен щеше да ми е странно ако иска да купува все по-скъпо.
Да разгледаме два варианта с 10% поскъпване и 10% поевтиняване на година и покупка с кредит на имот вяска година - С 20% самоучастие за всеки
Купуваш първият на 50к
Вторият на 45к
Третия на 40к ако банката ти даде
Четвърти със сигурност няма да ти даде защото по прървите два ти вече си на минус а на следващата година банката може и да ти поиска допълнително обезпечение или да ти ги направи предсрочно изискуеми и да трябва да продаваш на пожар
Купуваш първият на 50к
Вторият на 55к
Третият на 60к
Стига да имаш сърце банката и за четвърти ще те финансира защото вижда печеливш бизнес
Според мен си направил най-доброто - отървал си се от ненужни имоти, които ти лично не ползваш (освен за лично ползване, имотите за друго не стават).
Вложил си парите в нещо по-смислено.
Останалото са неграмотни брокерски коментари.
Бил вложил парите в нещо по смислено - Ти утрепа коня с правата лопата
Бота вложи парите в банка на 0% лихва - Това е най смисленото което е успял да измисли
ТОЙ лично вече признава за 10% капиталова загуба и една камара загуби от ренти - Ти обясняваш как бил инвестирал смислено
Какво знаеш ти за Митенцето - Той е уникален случай в предприемаческите среди
Теглил е кредит да купи имот дето да дава под наем и иска да паднат цените та следващият да го купел още по евтино и така ако може няколко поред всеки все по евтин
Направо ти спира дъха като му четеш творенията
на мен щеше да ми е странно ако иска да купува все по-скъпо.
С Лед може да сме колеги само ако се занимава с онлайн търговия
Пак казвам, инфлацията не я махай, щото тя си му яде париците на Ботича, както е видно от участието му в темата.
Какво знаеш ти за Митенцето - Той е уникален случай в предприемаческите среди
Теглил е кредит да купи имот дето да дава под наем и иска да паднат цените та следващият да го купел още по евтино и така ако може няколко поред всеки все по евтин
Получават се 10% по офертна за 3 години. Я да видим ОФЕРТА за 40% отгоре на 1200€ или на 1700€ в хаджи димитър или Сухата река.
Такава ОФЕРТА НЯМА. Колкото и надути да са. Залагам си и 2-те глави и 3-та имота и 125к€, че няма ПРОДАЖБА на 1500€ покрай герена, еле па имот ползван 15 години демек за ремонт, поне освежителен
Не вярвам аз мълчи стадиона !!!
Бота призна че цените за 4г са се качили с 10% - До скоро твърдеше че са спаднали
Сега остава да осъзнае че тези десет процента всъщност са поне 25% и тогава дори и неговият верен фен митенцето ще фърли белата кърпа
Като типичен панелообитател гледаш света през Уикипедия Там и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.
Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.
Говоря за едноспален апартамент в Солун за отдаване под наем на студенти, туристи и т .н. Ти какво си взел в Гърция и къде с толкова ниски годишни разходи?
Повишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.
Затова ти дадох линк за Германия, панеляците не ги подценявай- щом и в Берлин ги има още значи са стабилна конструкция и са доста издръжливи на земетресения. Сравнението със замъците го дадох защото те заедно с къщите гредоред са доста по- нестабилна конструкция спрямо панела. Замъци гледаш наживо като отидеш на екскурзия, освен ако на хана не му казваш замък. Дай кажи по подробно за риал естейта в Гърция( че не съм гледал подробности), в по- далечно бъдеще се замислям и за нещо в Солун. Като сложиш данъците, таксата за обслужване на пропърти мениджмънт компанията , ремонтите и т.н. връзват ли се нещата с доходността?
Като типичен панелообитател гледаш света през Уикипедия Там и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.
Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.
Коментар