Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Имаше сервитьори у нас, които станаха навремето банкери. На един му викаха Ицо салфетката, в Пловдив раздаваха банки за бакшиш - Агробизнесбанк. Не са виновни хората зад щанда, те очакват и тях да ги споходи подобна съдба - ляга си с два лева бакшиш, а утре си има банка. Така че, процесите са много по-дълбоки - не е до едната вежливост. В една Испания не са се сблъсквали с подобни обществени феномени. Хората са малки винтчета, важно е кой държи отвертката. А тия с отвертките не са никак любезни.
Нали това ти казах в преден пост - некадърници и крадци държат отвертката. Огледай се: на изток - уникален глупак, на запад - уникални скопци
Разликата. При едните си има по традиция някакви правила. При другите - човекът не е имал, няма и едва ли ще има стойност по висша от тази на пушечно месо.
Това са ни алтернативите.
Отвъд локвата - пари да ми дават не отивам, отвъд Капъкуле - тоже. По климатични съображения ареалът също е ограничен. По медицински и хигиенни третият свят е изключен, пък и той, третият свят сам си идва при нас.
И така остава един приемлив европояс, където ще ни се наложи да се търпим и зачитаме взаимно.
Това докторът го е прозрял и правилно продължава да купува имоти. Дай Боже всекиму.Last edited by Selena2024; 20.08.2024, 08:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
хахаха
Супер вайзери няма.Както и матрял няма.И затова наемат Сулъо и Пулъо доскоро пасял/а/дойл/а кози и слезнал в големия град.Даже в тази тема има 2 такива,мога да ти ги кажа.
Качеството на услугите в БГ драстично спада с всяка година,именно заради некачествения матрял ,даже и самата държавност вече се клати.Нито има полиция ,нито законност,камо ли ред.Всеки си прави каквото иска.Пълен хаос в едно умиращо и много мръсно гето.
Гето е пресилено даде каже. Щото и западна Европа напоследък на това е заприличала по други причини
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеОнзи ден: Била. Поредната мърла отваря втора каса поради насъбрала се опашка. Клиентите я питат културно дали ще отвори втората каса. Отговор в стил Савската царица: “ за голямо мое съжаление да”. Паднах.
Супер вайзери няма.Както и матрял няма.И затова наемат Сулъо и Пулъо доскоро пасял/а/дойл/а кози и слезнал в големия град.Даже в тази тема има 2 такива,мога да ти ги кажа.
Качеството на услугите в БГ драстично спада с всяка година,именно заради некачествения матрял ,даже и самата държавност вече се клати.Нито има полиция ,нито законност,камо ли ред.Всеки си прави каквото иска.Пълен хаос в едно умиращо и много мръсно гето.
Най-новото от тази година,автобуси не спират на спирки с деца чакащи за училище,защото гонели разписание,смятай за каква бананова държава става въпрос.
Климата в БГ вече позволява отглеждането на банани,така че предлагам БГ да я насеем цялата.Напълно ще е в унисон и с държавата и с населениетоLast edited by danetha; 20.08.2024, 07:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Това е културният сблъсък на хилядилетието. Да се научат да връщат точно по магазини и заведения и да оставят на клиента да прецени по заведенията дали са заслужили бакшиш с добро обслужване. Мъка, мъка. И с тези намусени физиономии, троснат говор и неприветливо излъчване имат претенции. Аз винаги ги питам: Къде Ви е усмивката? Това да поздравят на влизане и излизане е трудност от астрономическа величина
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Обикновено така плащам. И ме гледат на кръв, щото нямат право да начисляват бакшиша на касовия бон като в белите стани. Като нямам никакъв кеш и остават на сухо. После гледам да не повтарям, щото не си и мисля какво правят с храната.
Онзи ден: Била. Поредната мърла отваря втора каса поради насъбрала се опашка. Клиентите я питат културно дали ще отвори втората каса. Отговор в стил Савската царица: “ за голямо мое съжаление да”. Паднах.
И още, и още. Вече им свиквам, но къде са им супевайзърите на тези мърли?! Добре, че има и автоматична каса.Last edited by Selena2024; 20.08.2024, 07:14.
- 1 like
Коментар
-
Не, не продавам. Хоризонтът ми е 15 годишен. Като се пенсионирам на 55 и фирмата спре да плаща, да имам за заведенийца и каки. Това е целта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Човек, написах ясно и отчетливо, кои са акциите!!!!!!!! Лягай и ти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Джонка, индексите са почти на връо. Ще продаваш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е, ти ако пишеш всичко към разход на фирма, вече е друго. Това, че се чувстваш прецакан е въпрос на възприятие, което си придобил от Швабско. Вместо като стъпиш на родна почва да отпуснеш душата и кесията, се вкарваш в излишни полемики, кой бил прецакан и кой бил на далавера.
Спри да го мислиш толкова и ще живееш много по-добре, съвет от нашенско.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз дори не го питам и не ме интерсува откъде е намерил пари. А как инвестира и що сега очаква понижение. Затова ли купи. Да не отдава, а да чака срив. На мен ми е неясно, явно не вдевам, дано на колегите е ясно.Last edited by nradev1111; 20.08.2024, 01:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Какви акции бре .БФБ я отовриха 2000 година.Или си купувал от пирамидите?Легай да почиваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм купувал акции?Легай да почиваш
Last edited by nradev1111; 20.08.2024, 00:47.
Коментар
-
Много скачаш да хапеш. По-полека. Казах за 5-6 човека. Колко е една вечеря (с напитките и всичко) в добър ресторант според теб?
Хайде чао, че утре работа ме чака.
Може ли да постнете касова бележка или фактура? Имена на ресторанти съм сигурен че знаете.
ПП За хапането може да сте прав. Не Ви харесвам. Прекалено озлобен сте. Освен това много говорите но нищо не казвате и нищо реално не показвате. Какво по-точно работите ?Last edited by rverb; 20.08.2024, 00:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Какви 500-600 евро ? Можете ли да ми кажете 3 ресторанта в който сте направили такава сметка ? Щом имате документи още по-добре, постнете ги тук да ги видим. До скоро менютата в Мишлен ресторантите бяха по 200 евро на човек. Излезте от филмите със осем цифри, каки с Ферарита и сметки от по хиляда евро. Те са за други хора.
Хайде чао, че утре работа ме чака.Last edited by ejonny2376; 20.08.2024, 00:04.
Коментар
Коментар