Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Bailor; 06.08.2024, 21:37.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Стягай колана, че 70% срив иде. 99.999% сигурно според индикатора, който познава на 100%...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Казах ви
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеСпокойно младежи,ножа е дървен.Днес ще има ръст на фондовия пазар
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеАз буквално съм те цитирал. Съвсем превъртя играта
Вероятно защото си лайк,все пак само преди седмица питаше по форумите коя акция да купиш,и не знаеш какво е месечен връх
Това значи Николйчо ,че на големия тренд ти купуваш точно на върха (в случая леко под)
Опитах да ти обясня като за 5 годишен,като ти дадох и друг елементарен пример че "Сега е най-лошия момент да се купува SXR8 от януари 2022" но ти и това не разбра.
Знам,че първата ти покупка на 1 дял е на загуба в момента и никога не си бил на плюс с тази позиция,но не съм ти аз виновния Николайчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4201277[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ми аз го разбрах това пост фактум. Щяхме да направим главите. Споко - догодина пак - онези 200 стъпала са супер фитнесследва да се повторят за летен тренинг.
Прочее, адмирации за осветлението при тебе
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Какъв връх вчера веТи един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
И откакто съм ти казал,не е мръднала
Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Е какво показах? Че си измисляш за някакъв индикатор, който уж познавал нещо си. И за сривове от 70%,които не е имало никога (поне при широкодиверсифицираните индекси) и едва ли ще има някога.
Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.
- 1 like
Коментар
-
Падна на нивото на брокеразите....
едит: никъв майтап не е.Показа много
Нелепо е бе момче, спри се малко. Имаш очевидно някакви познания по темата, но има още много книги да изчетеш и да зубкаш. Никой не е всезнаещ, бъди по-скромен, говори с аргументи и се научи да водиш дискусия и да изслушваш и други мнения, иначе освен смях в залата друго не предизвикваш. Казвам ти го с добри чувства.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Падна им на нивото на брокеразите....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСтягай колана, че 70% срив иде. 99.999% сигурно според индикатора, който познава на 100%...
едит: никъв майтап не е.Показа многоLast edited by danetha; 06.08.2024, 14:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Цената вече е с 15 Евро по-висока от вчерашния "месечен връх"
Велик си, Петърчо, велик!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеЦената вече е с 15 Евро по-висока от вчерашния "месечен връх"
Велик си, Петърчо, велик!Ти един пост без да лъжеш няма ли да напишеш Върха е от 16 юли !
И откакто съм ти казал,не е мръднала
Опитваш да злобееш,вероятно от загубите в "инвестициите"и проваления брокеразлък,но не ти се получаваLast edited by danetha; 06.08.2024, 14:28.
Коментар
Коментар