Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСега започна да клинчиш и да говориш за "вероятност", без да даваш проценти
Ти клинчиш и мълчиш защо и ти, и експертите от Голдмън проспахте най-големия спад на Nikkei от 1987 ? 6% клането в Nasdaq,та даже и върха в НВидиа. А тука едно момченце от форума ги каза
Клиничиш и мълчиш като те питам за твоята прогноза,а вместо това злобно коментираш чуждите и то без да имаш нужната експертиза.Last edited by danetha; 07.08.2024, 20:18.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.
Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ела, ела...
Коментар
� -
Незаконният ти кофтор подлежи на събаряне. Въпрос на време.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/ayj9au2130
МЯУУУУОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
По този въпрос се обърни към твоя любимец жонката. Той знае от първа ръка кои са подлогите и ушите на ДС и партийните корупционери. Даже на мен щеше проверка от НАП да праща, но нещо беше объркал институциите, та вместо НАП ми изпрати двама тръбопроводчици от ВиК.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
От тук нататък имотите в комунистическа българия ще се превърнат в луксозна стока достъпна само за разни партийни корупционери, крадци от еврофондове и политически подлоги.Last edited by два_таралежа; 07.08.2024, 13:10.
Коментар
� -
Такива оракули като теб има твърде много и именно те са вредни за пазарите, защото подлъгват дребните инвеститори да изпадат в паника. Дано никой не те е послушал и да е продал всичко в Понеделник, за да се пази от великия срив - сега щеше наистина да е на загуба и то много.
Коментар
� -
Общо за страната безработицата през месец юни е 5,3%.
Безработицата не е най-ниска в София, където е 1,62%, а в община Поморие - 1,45%. Под 2 на сто са безработните и във Варна, Бургас, Несебър и Божурище.
https://trud.bg/%D1%80%D0%B5%D0%BA%D...8%D0%BD%D0%B8/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
При тези цени няма купуване. Поне не от масата обикновени труженици. Но има и добри новини, при това предлагане има позволими наеми.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
� -
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
не са 30% чак , може да са 2-3 % и тенденцията да остане 1% от населението на акъла на купувачите
https://www.comparethemarket.com.au/...ership-report/
Коментар
�
Коментар