Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Еее, не се напищяхте цял ден. Пеевски и Божков си продадаха имотите, вдигнаха цените малко и брокитата от БНБ видяха възможност да се включат с малко въздух преди да почнат фалитите. И по-важно да разсейват народа от разни уязвимости сега покрай служебния кабинет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е, ма ние само лекичко така.
да му минава по-бързо времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
На 4-та снимка на първия апарт нещо не ми хареса счупения бетонов под. Вероятно става въпрос за един и същи мезонет, който са решили да продават на части.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТези двата апарта, са брутално гадни, може и да се връзва.... ама никога не бих си го причинил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Искаш да кажеш да подари...Аз нямам забравени милиони по чекмеджетата нито златни кюлчета.Занаушката не моа го стигна 50 живота.препоръка е
Коментар
-
на московска само ако замаушката реши да продаде нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Как така още не си разбрал на какво се базира техното мнение....Ми като си погледнат доходите и спестяваният после видят цените накрая банката им откаже кредит щото няма с какво да го погасят и почват да пророкуват спад.То не че е лошо цените да спаднат но не се случва..Та като се осъзнаят че в този живот имот в желаните квартали е невъзможен почват ругатни злоба но това няма да помогне.И аз искам на Московска да купя ама нямам пари.Това обаче не ме озлобявапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge
Такааа, значи вземаш (ако толкова де) 5000 евро и идваш да видиш къде живея. Ако не живея в каравана, получавам 5000 евро от тебе, ако живея в каравана ти получаваш 5000 евро от мене.
Сигурен съм, че няма да посмееш, защото ти толкова и с Лордиевич посмя да се обзаложиш. И сега ще почне една хъката-мъката... Защото гащника си е гащник и освен обитател на деЦка, от него дори чеп за зеле не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е това вече са недостижими висини :-)))
Коментар
-
района е добре, ама много внимавай и с двата апартамента. на малкия по много странен начин му е изрязана замазката
а и там под единя прозорец май е протекло от дограмата.
апартаментите по-скоро приличат на такива от уиш листата на ботчо.Last edited by the Judge; 21.06.2021, 13:28.
Коментар
Коментар