Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ама сте го правили. И аз съм ходил като студент в Турция за стока - якета, часовници, маратонки...и учех. А мамините искат да щракнат с пръстета и хоп да купят имот и даже и за без пари...не че имат и за ,,безпарите" де.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Митко' не се пробвай ...да сравняваш възможностите на 90-те с днешна дата' няма как да докараш същите условия..само за илюстрация' с един сервитьор си късахме маратонките да обикаляме чейнджовете по патриарха и печелехме между курс купува и продава на холандски гулдени' това време' няма как да се върне и да го повторишLast edited by mibova; 09.03.2021, 10:08.
- 1 like
Коментар
-
Мите, Дъри е живяла повечко от теб, не мислиш ли? Имай търпение. Започни от нещо, ако нямаш за апарт, таван купи. Или като Диска, парк места, гаражи, на вас ви е смешно че един гараж бил еди си колко...ще ви мине смеха и ще ви се доплаче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от megamind Разгледай мнение
Митко' не се пробвай да по...да сравняваш възможностите на 90-те с днешна дата' няма как да докараш същите условия..само за илюстрация' с един сервитьор си късахме маратонките да обикаляме чейнджовете по патриарха и печелехме между курс купува и продава на холандски гулдени' това време' няма как да се върне и да го повторишLast edited by mibova; 09.03.2021, 10:08.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Еми покажи ни пътя да има " видим ефект" и за нас. Та значи купувам двустаен за 6000 долара в панелните квартали, правя му ремонт( сам или наемам хора), колко ми стъпва с ремонта, колко нотариални и държавни такси плащам за прехвърлянето, колко време отнема прехвърлянето+ ремонта+ продажбата и каква ми е печалбата от апартамент( откъде имам парите да го купя- от двудневния оборот на няколкото ми магазина правещи по 1000 долара на ден всеки, ) Та колко апартамента по 6000 долара трябва да купя , ремонтирам и продам и с каква печалба за да събера 110000 хиляди долара за 2- та апарта за отдаване под наем 2010+ къщите в Швейцария, Созопол, ремонт на бащината къща, 7- те парцела в София...... и да ми останат 200000 евро кеш, които да ми " парят" и да се чудя какво да правя с тях.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Еми покажи ни пътя да има " видим ефект" и за нас. Та значи купувам двустаен за 6000 долара в панелните квартали, правя му ремонт( сам или наемам хора), колко ми стъпва с ремонта, колко нотариални и държавни такси плащам за прехвърлянето, колко време отнема прехвърлянето+ ремонта+ продажбата и каква ми е печалбата от апартамент( откъде имам парите да го купя- от двудневния оборот на няколкото ми магазина правещи по 1000 долара на ден всеки, ) Та колко апартамента по 6000 долара трябва да купя , ремонтирам и продам и с каква печалба за да събера 110000 хиляди долара за 2- та апарта за отдаване под наем 2010+ къщите в Швейцария, Созопол, ремонт на бащината къща, 7- те парцела в София...... и да ми останат 200000 евро кеш, които да ми " парят" и да се чудя какво да правя с тях.Last edited by mibova; 09.03.2021, 10:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Разбира се ,че плащаш на нотариуса и таксите, но това не бяха много пари. Купувала съм гарсониера за 4500 $ и двустаен за 6000 $ ,но не ме беше срам да го правя в панелните квартали Мислех ли като много форумни герой нямаше да направя нищо. Написах няколко магазина, а не три !!!
Относно първоначалния капитал не беше нужно да е много ,а да имаш финансова дисциплина за да не харчиш защото тогава да направиш по-малко от 1000 $ на ден от обект беше срамота Застраховаха ме хахахаха
Не мисля ,че този спор е необходим защото ефекта при мен е видим
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Има семейно облагане. Каква отживелица - семейство от МЪЖ, ЖЕНА и деца
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Възможно е със ЗЗ, но не става така бързо, както описвате. Който купи за 5 долара около Сф не може на другия ден да продаде за 10, защото този който ще купи и той ще търси да купи за 5 т.е. трябва да мине време за да се дойде до по-високата цена. Знам за бързи сделки от 40лв/дка от северозап. Бг,заменени по Южното черноморие с много хиляди процента печалба, но е ставало чрез кметовете на крайморските селища.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хаха, само не се учудвай тогава защо аз давам 3000 лева (не Евро) за Докторската. По същите причини. Не струва толкова, колкото искат продавачите и това е.Last edited by bulgarian lev; 09.03.2021, 00:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Хубаво е, но за това давам под 50 хиляди лева, не евро. Сори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Няма такова нещо. Точно веднага след реституцията на парцелите ,но най-вече на земеделските земи цените бяха много ниски в дадени райони на София. Тогава, никой не поглеждаше едни много интересни места по протежението на булевардите, всички се бяха огледали в центъра, Лозенец, Изток и т.н. Общински или държавен имот не съм докосвала, там играеха други играчи.
Колкото и да не ви се вярва, беше вълнуващо време точно за този тип сделки и се направиха много пари. Тогава знаех, че правя капитал ,но дори и аз не очаквах това което се случи, сега да ме върнат в онова време ще направя страшни чудеса.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Зла Река е първият квартал на Априлци след началото на градчето идвайки от Троян. Различните махали си имат също имена, но агентът ти едва ли ги знае (Злиевци, Салапии, Иванджици и др.). Ако е в рамките на Априлци, значи е Зла Река, няма кое друго да бъде. Ако е преди началото на Априлци, най-вероятно е село Скандало или село Велчево. Те обаче са наистина далеч. Освен това, това си е едно шосе, и си има доста автомобили и движение. Ако търсиш далеч от навалицата, според мен колкото по-навътре в Балкана, по-добре.
Ето ти карта много по-добра от мапса и с много повече подробности за релефа, наименованията и пр. Може да се увеличава мащабът и подробностите са много добри и точни.
https://kade.si/#map=15/2771158.3/5287967.31/0Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Сори, чак сега видях, ти казваш парцелът че е преди кръстовището. Значи си е в кв. Зла Река.
Хубаво е и там, няма спор, но според мен е твърде далеч от планината. Априлци е много, ама много дълъг град. От въпросното кръстовище до ВЕЦа на края на Видима са 9 километра (оттам почва пътеката за Видимското пръскало), а до паркинга в местността Мазането под пътеката за хижа Плевен са цели 13 километа. Не съм сигурен дали искаш да си толкова далеч от Балкана. Има гледка към него и оттам, но си е далеч.
Ако пък искаш нещо наистина диво и красиво, мога да ти препоръчам село Табашка (води се Габровска област). След края на Априлци посока Габрово, само на 3-4 километра е. Уникални гледки са там.
Ето виж за какво иде реч, една прилична оферта оттам:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6gjewr&f1=1Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар