IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    това в естето е скъпо

за 105кв ЗП (125 с общите) 266К евро без ддс с ддс идва 319К / 105 = 3К кв
    при това е 1 етаж, което може да значи и партер...

то затова и си седи.
    Че ние ако почнеме да смятаме реални квадрати Факултета ще задмине Париж.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Сещай се Заплатке :-)
      https://business.dir.bg/ikonomika/pr...-se-svi-do-4-7
      Ааа, то с 60/40, 80/20, отложен данък и временно преустановяване всеки може да докара ниска безработица. Въпроса е после разходите внезапно като скочат с 150% (от днеска) дали ще остане някой на работа.

Коментар

• това в естето е скъпо

за 105кв ЗП (125 с общите) 266К евро без ддс с ддс идва 319К / 105 = 3К кв
        при това е 1 етаж, което може да значи и партер...

то затова и си седи.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
          На Естето пак са му свалили още 5% ДДС https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61355025379159 гледам днеска. Сещай се како.
          Сещай се Заплатке :-)
          https://business.dir.bg/ikonomika/pr...-se-svi-do-4-7

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Направо е било екстра, строено от трудоваци, виждал съм силно криви тухлени стени и то в кооперация строена за генерали. Панелките да не говорим, фуги, запълвани с вестници, заварки с неизвестно качество, а дори и да са ок, ако не е добре запълнена фугата (не с вестници!) и поддържана през годините, не е трудно да се досетим за състоянието им след няколко десетилетия. Отвратително грозната фасада и унифицираните панелни квартали казармен тип да не ги споменаваме. На тоя фон дори грозните кръпки с изолация поне добавят някакъв цвят и разнообразие.
            Не се изказвай ей така без връзка с реалността.Трудоваците не са строили жилища за населението а за офицери и сержанти от армията.Няма дори един трудовак който да е извършвал отговорна строителна операция.Това се правеше от цивилни майстори и под контрола на военни строителни инженери.Трудовак правил заварки на панелни блокове няма това са фантазии.Да има криви стени и грозни фасади но това се оправя.Кажи как ще оправиш конструкцията на новото строено наистина от неграмотни цигани и без всякакъв контрол?Как ще оправиш бетона желязото шайбите?Кварталите били казармен тип!!!!! Я погледни днешните дето няма улици и можеш от терасата да чукаш комшийката от съседния блок.да не говорим за спални по 9 квадрата и хол боксове по 20...Люлин и Надежда Дружба са в пъти по добри от Витоши Вади Кръстове и Ливади....

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
              На Естето пак са му свалили още 5% ДДС https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61355025379159 гледам днеска. Сещай се како.
              Заплатка, похвално е, че не се отказваш.
              Давай, ще ги бутнеш тези цени, писане му е майката

Ще дойде времето и на пролетариата, "от всекиго спрямо възможностите, за всекиму спрямо потребностите".
              Last edited by yalokin; 01.06.2021, 17:59.

Коментар

• На Естето пак са му свалили още 5% ДДС https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61355025379159 гледам днеска. Сещай се како.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                  При мен 40 дни след придобивката съм изплатил 3.01% от привлечения ресурс.
                  За това време не стана опустошително земетресение и заплатката не ми вдигна данъците

ПП Не ме дават вече четирийс дена и на ЧСИ
                  Кво си изплатил бе. Виж че цената ти е стръмно надолу, даже след манипулацията на имот.бг. Добре че лъжеш и нищо не си купил реално че вече щеше да лепиш обяви на гарата "Дава по наем СПЕШНО"

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Аз пък мислех, че ползвам парите от влогове на балъците тука И ще ги ползвам, докато мога - именно защото ми изкараха 30 хил без много да си мръдна пръста, и за телефони, и за имоти, и за коли, и за каквото и да е.
                    От далече ти личи, че си голям тарикат.
                    Само хобитата ти (камериерство и корпоративен слугинаж) са ми малко странни

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

За новото нямам нищо добро да кажа.На проект всичко е о кей.В реалността строи се с турски цимент и дървено желязо.Якостта е не точно такава каквато е по проекта и сметките ел захранването гола вода...Никакво отстояние от съседните сгради използваема площ почти наполвин от обявената дето плащаш.Липса на улици места за паркиране пълно безумие....Всички барабар с общината и банките го слагат на клиента глупарник...Да не говорим за транспорт училища магазини ....Иначе всяка сграда уляга с времето и пунатини са възможни ама леки в твоя случай не зная какво е.Аз ново никога не бих купил.По добре в сграда на 70г сталински тип отколкото подобно безумие дето замонолитват стените с пяна и шайбите са никакви...
                      Направо е било екстра, строено от трудоваци, виждал съм силно криви тухлени стени и то в кооперация строена за генерали. Панелките да не говорим, фуги, запълвани с вестници, заварки с неизвестно качество, а дори и да са ок, ако не е добре запълнена фугата (не с вестници!) и поддържана през годините, не е трудно да се досетим за състоянието им след няколко десетилетия. Отвратително грозната фасада и унифицираните панелни квартали казармен тип да не ги споменаваме. На тоя фон дори грозните кръпки с изолация поне добавят някакъв цвят и разнообразие.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Аз мислех, че само социално слабите теглят кредити за такива малки суми

И телефонът ли ти е на изплащане (да работиш с парите на банката)?
                        Аз пък мислех, че ползвам парите от влогове на балъците тука И ще ги ползвам, докато мога - именно защото ми изкараха 30 хил без много да си мръдна пръста, и за телефони, и за имоти, и за коли, и за каквото и да е.

Коментар

• Цените летят нагоре

https://m.fakti.bg/imoti/583968-cenite-letat-nagore

Коментар

• При мен 40 дни след придобивката съм изплатил 3.01% от привлечения ресурс.
                            За това време не стана опустошително земетресение и заплатката не ми вдигна данъците

ПП Не ме дават вече четирийс дена и на ЧСИ

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

за 7 години без 1 мой лев - 30 бона. Ми квот можах - направих, ти седи в акции на нулата и пиши фантазии за имоти
                              Аз мислех, че само социално слабите теглят кредити за такива малки суми

И телефонът ли ти е на изплащане (да работиш с парите на банката)?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест грък плочкаджия взима по-евтино от нашите "майстори"?
                                и защо ти отказа да дойде на къщата?
                                Идвам си за 1 седмица в БГ - искам да си видя родата и да отпусна, а не да ти работя . Па и тогава го хванах гладен .. сега може и повече да иска, ма не ми се вярва, че дават 60-70€ на ден и 40-50 за помощник. В гръчка фирма се работи 6 часа до 1-2, с БГ шеф по 10 часа че и повече
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X