IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Получават се 10% по офертна за 3 години. Я да видим ОФЕРТА за 40% отгоре на 1200€ или на 1700€ в хаджи димитър или Сухата река.
    Такава ОФЕРТА НЯМА. Колкото и надути да са. Залагам си и 2-те глави и 3-та имота и 125к€, че няма ПРОДАЖБА на 1500€ покрай герена, еле па имот ползван 15 години демек за ремонт, поне освежителен
    Не вярвам аз мълчи стадиона !!!

Бота призна че цените за 4г са се качили с 10% - До скоро твърдеше че са спаднали

Сега остава да осъзнае че тези десет процента всъщност са поне 25% и тогава дори и неговият верен фен митенцето ще фърли белата кърпа

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Като типичен панелообитател гледаш света през Уикипедия Там и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.

Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.
      Говоря за едноспален апартамент в Солун за отдаване под наем на студенти, туристи и т .н. Ти какво си взел в Гърция и къде с толкова ниски годишни разходи?

Коментар

• Повишителите, за които няма балон, тоз коптор у Вазов, кога да го чакам на 1,4 млн евра? Все пак е 157 м2, на брокера му е станало неудобно да излъже чак до 160.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6r89n7&f1=1

Коментар

8.5к
          и сега вече струва 32к?
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Затова ти дадох линк за Германия, панеляците не ги подценявай- щом и в Берлин ги има още значи са стабилна конструкция и са доста издръжливи на земетресения. Сравнението със замъците го дадох защото те заедно с къщите гредоред са доста по- нестабилна конструкция спрямо панела. Замъци гледаш наживо като отидеш на екскурзия, освен ако на хана не му казваш замък. Дай кажи по подробно за риал естейта в Гърция( че не съм гледал подробности), в по- далечно бъдеще се замислям и за нещо в Солун. Като сложиш данъците, таксата за обслужване на пропърти мениджмънт компанията , ремонтите и т.н. връзват ли се нещата с доходността?
            Като типичен панелообитател гледаш света през Уикипедия Там и линка, аз пък съм ходил наживо по тия места, даже и си имаме автентичен замък "на село", от който се е пръкнала причината за Сансуси в Потсдам. Само че противно на наивните ти представи - никой не ги държи тия сгради в оригинален вид и методи на строителство.

Гръчкото ли? Ми освен годишно едни 140 евра друг разход нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

тоест ти го купи за 10к, преди колко, да кажем 7 години и сега вече е тройно?
              8.5к

Коментар

Аз ги гледам наживо, точно както ти - панелката Пак ме напуши смях на сравнението мухахахаха!
                Затова ти дадох линк за Германия, панеляците не ги подценявай- щом и в Берлин ги има още значи са стабилна конструкция и са доста издръжливи на земетресения. Сравнението със замъците го дадох защото те заедно с къщите гредоред са доста по- нестабилна конструкция спрямо панела. Замъци гледаш наживо като отидеш на екскурзия, освен ако на хана не му казваш замък. Дай кажи по подробно за риал естейта в Гърция( че не съм гледал подробности), в по- далечно бъдеще се замислям и за нещо в Солун. Като сложиш данъците, таксата за обслужване на пропърти мениджмънт компанията , ремонтите и т.н. връзват ли се нещата с доходността?

Коментар

32к.
                  Избих че и забравих, сега доближавам средата на хана И него ще забравя, вие още ще клечите тука.
                  тоест ти го купи за 10к, преди колко, да кажем 7 години и сега вече е тройно?
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

писоара ли си избил с 84 наема
                    браво.
                    а колко му е сега офертната цена
                    32к.
                    Избих че и забравих, сега доближавам средата на хана И него ще забравя, вие още ще клечите тука.

Коментар

То като гледам радиацията при теб е по- силна та да имаш толкова много пръсти на ръцете - само в Германия имаш 30- тина, добави Франция, ЮК..... бая пръсти ще ти трябват да ги изброишhttps://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8F линка е само в Германия да ги видиш.
                      Аз ги гледам наживо, точно както ти - панелката Пак ме напуши смях на сравнението мухахахаха!

Коментар

Ум Белия Делфин, я да видим сега колко е безсмислена - гръцки сценарий 84 наема цена, немски - 120 (с включени разходи за първоначалния ремонт!). Във втория случай приспадане на приходи от наем от лихвите по кредита, та картинката още по-весела става.

Ти въобще каква идея си имаш от Запада и жилищата?
                        писоара ли си избил с 84 наема
                        браво.
                        а колко му е сега офертната цена
                        препоръка е

Коментар

Повечето са сринати, реално оцелелите може да ги изброи човек и на пръсти вече.
                          Гледам леко се обърка между панелен коптор и замък - радиацията от панелките лятото го причинява, слагай си алуминиева шапка
                          То като гледам радиацията при теб е по- силна та да имаш толкова много пръсти на ръцете - само в Германия имаш 30- тина, добави Франция, ЮК..... бая пръсти ще ти трябват да ги изброишhttps://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D0%B8%D1%8F линка е само в Германия да ги видиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Ако си го взел дори само след 5 години ще го отчетеш като едно от най важните положителни решения които си взел

На запад покупката на жилище почти винаги изглежда безсмислена като се сравни цената с наемите към момента и тн.

Обаче цените само в рамките на няколко години могат така драстично да се променят че от привидно лоша сделка става едно от най добрите неща дето си направил
                            Ум Белия Делфин, я да видим сега колко е безсмислена - гръцки сценарий 84 наема цена, немски - 120 (с включени разходи за първоначалния ремонт!). Във втория случай приспадане на приходи от наем от лихвите по кредита, та картинката още по-весела става.

Ти въобще каква идея си имаш от Запада и жилищата?

Коментар

То по твоята логика замъците строени с камъни, хоросан и дървени греди без бетон, арматура и т.н . трябва да са ги сринали отдавна, но като гледам още си ги ползват и за живеене и за туризъм
                              Повечето са сринати, реално оцелелите може да ги изброи човек и на пръсти вече.
                              Гледам леко се обърка между панелен коптор и замък - радиацията от панелките лятото го причинява, слагай си алуминиева шапка

Коментар

Виж какво е написал колегата ти Николай на обратно( ако кажа обратния Николай може да се разсърди ) преди да говориш глупости.

"Можеше да ги държи заключени и сега да им вземе с 20% отгоре"

Какъв наем ще взимаш като ги държиш заключени???? Като махнеш инфлацията за 4 години и разходите никакви 25% не се получават.
                                Хахаха, това за обратния Николай беше добро

С Лед може да сме колеги само ако се занимава с онлайн търговия

​​​​​​Пак казвам, инфлацията не я махай, щото тя си му яде париците на Ботича, както е видно от участието му в темата.

Коментар

Working...
                                X