IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ех, Евго, Евго...
    Пуловер да не настинеш.
    Сега ако кажеш и че си взел бастун за 300 евра.
    И после се чудиш, че си звучал като по-стар отколкото си.
    ===
    1-стайна панелка си е разтегливо понятие - има както за 30, така и за 90 хил. евра.
    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6rfhch&f1=1
    https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6rfhch&f1=1
    Локация, локация, локация (туй ли бяха 3-те критерия)!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

2018 г. ми е рекордна по-приходи.

На каките аз плащам сметките, имам пари за кола, но не купувам за сега. Харча си яко за всичко, каквото преценя,

Например, имам пуловер за 180 евро (и доста маркови неща) и много купувам за племеника ми, правя ремонти на нашите НИ.

Издигаш се значи. Трябва повече да демонстрираш висок стандарт и каките ще ти се лепят сами.
      Пуловер за 180 евро, успя да ме разсмееш, честно. Скъпи обувки, колан, скъп часовник и скъп ресторант. Това харесват най-много. Не знам дали си забелязал, но при първа среща първото нещо, което гледат, са обувките и аксесоарите. По това си съставят някакво първоначално мнение за теб, което после е трудно да бъде променено.

Панелни гарсониери май вече под 50.000 Евро няма. Добър нетен годишен доход е това - колкото на среден меринджей в ИТ сферата.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...fgt&f1=1&fe7=1
      Last edited by ejonny2376; 02.06.2021, 12:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Сега дават ли си ?
        Евго, какво ги правиш тези пари бре човек ? Каките сами си плащат сметките, нямаш кола .... ко ги праиш....
        2018 г. ми е рекордна по-приходи.

На каките аз плащам сметките, имам пари за кола, но не купувам за сега. Харча си яко за всичко, каквото преценя,

Например, имам пуловер за 180 евро (и доста маркови неща) и много купувам за племеника ми, правя ремонти на нашите НИ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Привет,

наистина, през 90-те години нямаше имотни сайтове и хората по-трудно сравняваха цени. И аз съм чувал за брокери, които са следяли обявите и са купили изгодно за себе си.

Напълно е възможно, хора, които не са си давали сметка за инфлацията да са продали евтино през 90-те години, или в периода 1996-1997 при голямата обезценка. В същото време цените бяха непосилни за средния българин и от моите роднини малко са купували апарти в периода 1991-2001 г. (само едно семейство, по-точно).

По времето на социализма имаше голяма несправедливост и корупция при купуването на апарти: много често не даваха да се купува ведомственото жилище, а може само под наем.

Сега нещата са далеч по-лесни. Само през 2018г съм изкарал чисто колкото за панелна гарсионера в София,
          Сега дават ли си ?
          Евго, какво ги правиш тези пари бре човек ? Каките сами си плащат сметките, нямаш кола .... ко ги праиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Ми да, по времето на Виденов бях чувал за суперсделки, като тристаен на Дондуков за 10 000 долара. А един приятел много се чудил за една триетажна къща на Железница за 1000 долара, ма не я взел... Будала.
            Заплатката и Накавръка направо ще подскачат от радост докато установят че заплатките им са по 10 долара и тия цени са им още по-непостижими.
            Привет,

наистина, през 90-те години нямаше имотни сайтове и хората по-трудно сравняваха цени. И аз съм чувал за брокери, които са следяли обявите и са купили изгодно за себе си.

Напълно е възможно, хора, които не са си давали сметка за инфлацията да са продали евтино през 90-те години, или в периода 1996-1997 при голямата обезценка. В същото време цените бяха непосилни за средния българин и от моите роднини малко са купували апарти в периода 1991-2001 г. (само едно семейство, по-точно).

По времето на социализма имаше голяма несправедливост и корупция при купуването на апарти: много често не даваха да се купува ведомственото жилище, а може само под наем.

Сега нещата са далеч по-лесни. Само през 2018г съм изкарал чисто колкото за панелна гарсионера в София,

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имам проблем с УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
              Разбирам те, виждал и чувал съм и за други хора с подобен проблем, но не е по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Имаш ли някакъв проблем с имотите и цените им или просто си негодуваш и форума е удобно място да си излееш емоционалното и ментално състояние?
                Имам проблем с УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

От 15 месеца къде можеш да отидеш без да ти бъркат в гъза, че и си плащаш?
                  Демокрация - таратанци
                  Свободно движение на хора и капитали - ташаци на квадрат
                  Имаш ли някакъв проблем с имотите и цените им или просто си негодуваш и форума е удобно място да си излееш емоционалното и ментално състояние?

Коментар

Демокрация - таратанци
                    Почти навсякъде можеш да идеш с ваксина без ограничения. Ма ти си стой на село и събирай злато и биткойни да не ти ги вземат от ЕС.

Коментар

Днес по света, утре и у нас.
                      Направо да ставаме президентска република, влизаме в евразийския съюз, гонят ни от ЕС и тогава вече ще имаме ниски цени на имотите, гарантирано.
                      Демокрация - таратанци
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Направо да ставаме президентска република, влизаме в евразийския съюз, гонят ни от ЕС и тогава вече ще имаме ниски цени на имотите, гарантирано.
                        Ми да, по времето на Виденов бях чувал за суперсделки, като тристаен на Дондуков за 10 000 долара. А един приятел много се чудил за една триетажна къща на Железница за 1000 долара, ма не я взел... Будала.
                        Заплатката и Накавръка направо ще подскачат от радост докато установят че заплатките им са по 10 долара и тия цени са им още по-непостижими.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

https://www.investor.bg/centralna-i-...ujbina-328938/
                          Беларус вече им забраниха, утре и мамашата на нашите безродници.

Коментар

Надявам се да се шегуваш. Песи добре ти е обяснил част от проблемите.
                            И да не забравяме - няма да имаш право да имаш злато или биткойни, защото държавата ни ще има нужда от твоите. И да излизаш извън България няма да имаш право - руснаците в момента го обмислят за гражданите си.
                            https://www.investor.bg/centralna-i-...ujbina-328938/
                            Беларус вече им забраниха, утре и мамашата на нашите безродници.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Koгато конструктора изчислява той залага якост каквата пише в документа в реалността тя е друга.като прибавим и икономията тоест количеството цимент което бетоновия възел прави и съответно строителя..реалността се променя..Фугата се оправя но конструкцията какво да кажа трябват много пари.При старото не смееха да мамят в конструкцията
                              Има го и този случай, но според мен не всичко ново е лошо. Преди десетина години бях във фирма която имаше и строителство, та при всяко леене на бетони се вземаха проби и се пращаха в лаборатория за изследване ирезултатите бяха каквито трябва да са. След това имаше две фирми които ни отказаха да къртят и правят дупки по бетоните, че нещо им се видя голям зор, прекалено як бил, третата чак се хвана.
                              Сега живея в сграда, където няколко от служителите и роднини на инвеститора живеят. Те са поръчвали бетона и стоманата, те са правили контрола над работните процеси и са сигурни в качеството.
                              Не мога да обобщя за цялото ново строителство, но няма как всичко ново да е боклук.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156

Че лошо ли ще ни е?
                                Норвегия как внасят. Е няма да станем като северните арабски шейхове, ама знае ли се колко злато или па битикойни имаме
                                Надявам се да се шегуваш. Песи добре ти е обяснил част от проблемите.
                                И да не забравяме - няма да имаш право да имаш злато или биткойни, защото държавата ни ще има нужда от твоите. И да излизаш извън България няма да имаш право - руснаците в момента го обмислят за гражданите си.

Коментар

Working...
                                X