Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Голема грешка е да оценяваш гаражите според цените на колите. Преди беше така. Че те гаражите в прованса вече са по над 35К лева. И не се и предлагат. Вътре седят дараци по 3 хил лева.
Защо ми е гараж, след като изобщо няма да ми пука дали ще я вали градушка, дали ще и одерат боята... Ако нещо и се случи - пробутвам я на някой, и следващата...
Наш кога ще ти дам 35 000 евра за гараж на някаква раздрънкана кочина...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Каква кола ще държиш в тоз гараж за 35 хилядия евра, бе дедо Лорчо?! 90% от автопарка е за по 5000 - 6000 евра...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Срокът за сключване на жилищна сделка у нас е нараснал двойно - Investor.bg
Търсенето на сигурност на спестяванията е основен двигател на имотния пазар на ново строителство у нас, сочат данни на агенции за недвижими имоти, които са част от Realto Group. Две се водещите тенденции на този пазар у нас - ръст на обемите с около 13%, продиктуван от увеличение на цените, но и все по-дълъг срок за сключване на сделка.
“Имаме растящ брой запитвания, успяваме да затворим 10% повече сделки, но срокът на сделката се увеличава двойно - ако преди купувачите вземаха окончателното си решение до 3 месеца, сега този процес им отнема от 3 до 6 месеца”, коментира Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС.
Коментар
-
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Естествено, аз съм съвременен човек, щом се налага и на квартира живея. Ти отде знаеш дали не си поддържам квартири в два града още. Даже свиквайте, така ще живеете вие занапред. И никъде свой дом, камо ли пък наеми да прибирате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Къде ги гледаш тези цени?
Коментар
-
Естествено, аз съм съвременен човек, щом се налага и на квартира живея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И при теб, продълваш да живееш на квартира.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
- 1 like
Коментар
-
Аз в квартал Левски дори не виждам цена за гараж под 35 хиляди евро, ново строителство, ти, ако видиш, ела и ми се обади...хахаха
Коментар
Коментар