If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Що така си мислиш? 20K IBKR, 15K на БФБ, 10К в кеш и още 10 в злато
А най-комичното в цялата история е, че дори тази инвестиция, колкото статистическа грешка има вероятност да донесе по-голяма доходност от наемите на всичките му имоти, вкл. оная широко хвалена съборетина !!......
да,
от 2017-та все тепърва излизат
и цените тепърва ЩЕ падат*
това не е мое мнение
а нечий цитат
но не се сещам чий
еее, язък че паметта те е изоставила. И на мен ми е интересно чий цитат е това. Много познато ми звучи това ЩЕ (сгъва икомомиката) ЩЕ (се влоши демографията) ЩЕ (се увеличават тъмните прозорци) ЩЕ (дръпнат чергата банките) ЩЕ (чакат да обрулят крушата) и това ще все да не се случва вече 10 години. Тайминг обаче е супер, какво са 10 години за един инвеститор? Нищо.
ама ти ли си папагала
в такъв случай,
ти си повтаряй мантрата
па ако не след 3
може след х3 години да се сбъдне
важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
- видяхте ли!? аз бях прав!
Едно време когато започна темата срива се спрягаше за след всяка 1/2 година, после се усетиха, че имотите не са картофи и спад и срив се предвиждаха за следващата година. Сега гледам берджо има напредък... вече отлага срива за след 3 години. През 2029та ще го отлага с 9 или 10
всякакви цени има, но топ сегмента е под 1%, а се размята все едно е стандарт. Както в Манхатън може да имаш 3 спални за 50 000 на месец или повече ако е лукс сграда - така и в София може да имаш 5-10К ойро наем за някоя супер лукс къща в която да се пери изпълнителен директор на някоя мултинационалка, но колко са такива.
по-скоро го питай доктора като успял лекар на 55+ в пика на професионалното си развитие колко наем е склонен да плаща в Пловдив, защото даже и той не е средното за държавата, а над него.
Берти, мойто жилище в Пловдив е маломерка спалня и хол-бокс в нова сграда, за мен е важно да ми е близо до основната болница в която работя. Плащам 600 лв с профи домоуправителя и разходи общи части, иначе е 580 лв. Склонен съм да плащам до 600€, и гледах такива оферти, но не са ми удобни.
Казах за изолирани слупаи вероятно, ниша за строителя на тези къщета, да, дали има и 0,5% от наемателите такива, но даох пример за по 200-300 кв.м РЗП някои първенюта кви пари дават. Даже да са ми дали грешно инфо, и 9К лева да е, пак е дебело.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
можеш да си отдъжнеш, лордче
оказа се, че писмата на накавръчко попадали в спама на ецб
и отговарял нигерски чат бот от някакъв сайт за запознанства
вдигане лихви - нанай
обаче може еввентуално сваляне
Ако проследиш кредита ми от Алианц, 6;8 с надбавка ОЛП и следващия от ЦКБ с ГПР 4,2,%, ще ти стане ясно защо съм укропнил магазина в Овча купел и защо съм си купил апарта в Бургас. Остават до 01.04.2026г.
Силен страх ме гони, че дължа под 10 бонбона, а имам налични повече...
от кога четеш темата, момче?
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-та
Аз от имоти не разбирам, но Price to Rent Ratio надхвърлащо 30, че дори и доста повече не ми изглежда здравословно.
Апропо ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
от кога четеш темата, момче?
вярно, че последните няколко страници бъртрам не е използвал фразата "демографията е фактор"
но то е защото е зает с друго.
иначе му е от основния набор от икономически термини
и като я включи в чаршаф от объркани разсъждения всички сядаме да се замислим
и така от 2017-та
Мдааа, вече всеки работещ, дори на минимална заплата ще може да кандидатства за ипотечен кредит.
===2079===
Чеканьето продължава... 2029та вече е напълно приемлива година за спад от перонците, но за съжаление, чакането се отлага с още +/-50 години. (извинявам се, че ги подведох с 2029та)
Апропо, ако имотът е за задоволяване на жилищни нужди какво значение има дали цената на квадратен метър е 100 евро или 100 000 евро. Странно е как никой не се замисля при тази ужасяваща демографска статистика в страната на кого ще ги продава тези имоти след 40-50 години
ама ти ли си папагала
в такъв случай,
ти си повтаряй мантрата
па ако не след 3
може след х3 години да се сбъдне
важното е накрая да напишеш с пресипнал старчески гласец;
- видяхте ли!? аз бях прав!
Коментар