IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Превод: Сбърках с прогнозите уви. (жалко за колето, но той сам си взема решения)

но около второто тримесечие може и да позная с малка 8 годишна разлика (какво са 8 години на фона на еволюцията)
    каквото такова - важното е, че ти си успял да купиш и си се развил през този период - мисли в тази посока, а не какво съм купил аз или продал/купил колето (примерно)

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      .
      ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ БЯГАТ ОТ ГЕТОТО СОФИЯ. ХЕМ Е ПО ХУБАВО, ХЕМ Е ПО-ЕВТИНО.
      На прасетата им харесва кочина,така че колкото и да бягат,повечето ще предпочитат да са в циганията и мръсотията,които така наречената "столица" предлага в изобилие.
      Last edited by danetha; 19.09.2024, 11:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

лихвения цикъл бая се разтегли...уви..
        но се чака рецесия около второто понижение на лихвите от страна на ФЕД
        дали са общи приказки ще видим
        Превод: Сбърках с прогнозите уви. (жалко за колето, но той сам си взема решения)

но около второто тримесечие може и да позная с малка 8 годишна разлика (какво са 8 години на фона на еволюцията)
        Last edited by два_таралежа; 19.09.2024, 11:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Ботич, там при вас нямаше ли сметище за радиоактивни отпадъци?

Иначе съм съгласен че някои от предградията си имат предимства.
          Сметището е до габра - на 20км от мене(айде 15 по въздух) и 10 от нови хан. На крушовица дето е на едно баирче разстояние 2-3км се надпреварват звестни да си правят вилички !?!?!
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

тази година откриха НОВО УЧИЛИЩЕ В НОВИ ХАН. и в София не откриват !?!?!?
            И къф е проблема да си караш и детето на училище освен собствения гъз на работа?
            И разходите са 250лв на МЕСЕЦ ЗА ГОРИВО С 250 КОНЯ КОЛА АКО ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН (А СЪМ НА ОЩЕ 10КМ ПО ДАЛЕЧ).
            Може и електричка да си вземеш и да ти е БЕЗ ПАРИ (с/у 100к лева разходи, колкото е един гараж из софията). Че даже 2 втора употреба х40к лева + 20к лева солари. Едната зареждаш БЕЗПЛАТНО другата караш.
            На 2км от мен ще правят селище - 200-300 декара с 400-500 КЪЩИ. 150млн€ е готов инвеститора
            разни хора разни идеали

за някои е супер да изплащат цял живот една двустайка-тристайка че е до основното училище на детето и няма какво да се занимават и могат да киснат пред тв или на дивана от 17.30 . Близостта на кръчми до които могат да стигнат пеша също е огромен +, а реално изплащат един малък апартамент на цената на прилична къща с двор в предградията. Това не е само у нас, а и по света. Времето прекарано пред монитора (тв, комп, тел) е е огромно и рано или късно масата ще сме в матрицата.. (казвам сме, защото естеството на работата ми е такова, че вися на компа по цял ден)
            Last edited by bertram; 19.09.2024, 09:26.

Коментар

• Кога Ви думАх: купувайте гаражи х 20000-30000лв ми се смеехте
              ето едно гаражче за 200000лв
              Продава ГАРАЖ в град София, Редута - 23 кв.м / При запитване :: imot.bg Обява

Ората изпляскаха:-)

Коментар

И къф е проблема да си караш и детето на училище освен собствения гъз на работа?
                И разходите са 250лв на МЕСЕЦ ЗА ГОРИВО С 250 КОНЯ КОЛА АКО ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН (А СЪМ НА ОЩЕ 10КМ ПО ДАЛЕЧ).
                Може и електричка да си вземеш и да ти е БЕЗ ПАРИ (с/у 100к лева разходи, колкото е един гараж из софията). Че даже 2 втора употреба х40к лева + 20к лева солари. Едната зареждаш БЕЗПЛАТНО другата караш.
                На 2км от мен ще правят селище - 200-300 декара с 400-500 КЪЩИ. 150млн€ е готов инвеститора
                Ботич, там при вас нямаше ли сметище за радиоактивни отпадъци?

Иначе съм съгласен че някои от предградията си имат предимства.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това са жълти стотинки на фона на голямото дърво - УЧИЛИЩЕ. Да приготви по 10К евро годишно за всеки ученик, освен ако не е склонен да жертва бъдещето на децата си в някое гето. Две деца, по 12 години, по 10к евро...
                  Last edited by bota156; 19.09.2024, 07:39.
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Абе немаше ли да рипат лихвите на ипотекарите? Ко стана?

Коментар

• Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение

То в комплекса на Нови Хан имам колега 70 лв на месец за такса поддръжка и пътува всеки ден до работа,харчи където казваш бензин всеки ден до София и се кефи,че го купил преди 5 години тристайния за 100 хиляди лева,без да мисли колко още му излиза с таксата поддържка и бензина.
                      Това са жълти стотинки на фона на голямото дърво - УЧИЛИЩЕ. Да приготви по 10К евро годишно за всеки ученик, освен ако не е склонен да жертва бъдещето на децата си в някое гето. Две деца, по 12 години, по 10к евро...

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
                        Също толкоз успешно можеш да не си с тълпата и ако ходиш по коритото на Перловската.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали

Коментар

• Боговете свалиха директно с 0,5%!
                            Дали ще има рецесия - никой не може да каже, но едно трябва да ни е ясно, т.е едно нещо е 100% сигурно!
                            Ще има пари.....многоооо....много пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
                              То в комплекса на Нови Хан имам колега 70 лв на месец за такса поддръжка и пътува всеки ден до работа,харчи където казваш бензин всеки ден до София и се кефи,че го купил преди 5 години тристайния за 100 хиляди лева,без да мисли колко още му излиза с таксата поддържка и бензина.

Коментар

едно е да живееш в общност, а съвсем друго е да тичаш да инвестираш като комшията, колегата, братчеда....сакън да не се минеш

ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...
                                не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X