Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение.
ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ БЯГАТ ОТ ГЕТОТО СОФИЯ. ХЕМ Е ПО ХУБАВО, ХЕМ Е ПО-ЕВТИНО.Last edited by danetha; 19.09.2024, 11:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
лихвения цикъл бая се разтегли...уви..
но се чака рецесия около второто понижение на лихвите от страна на ФЕД
дали са общи приказки ще видим
но около второто тримесечие може и да позная с малка 8 годишна разлика (какво са 8 години на фона на еволюцията)Last edited by два_таралежа; 19.09.2024, 11:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Ботич, там при вас нямаше ли сметище за радиоактивни отпадъци?
Иначе съм съгласен че някои от предградията си имат предимства.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тази година откриха НОВО УЧИЛИЩЕ В НОВИ ХАН. и в София не откриват !?!?!?
И къф е проблема да си караш и детето на училище освен собствения гъз на работа?
И разходите са 250лв на МЕСЕЦ ЗА ГОРИВО С 250 КОНЯ КОЛА АКО ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН (А СЪМ НА ОЩЕ 10КМ ПО ДАЛЕЧ).
Може и електричка да си вземеш и да ти е БЕЗ ПАРИ (с/у 100к лева разходи, колкото е един гараж из софията). Че даже 2 втора употреба х40к лева + 20к лева солари. Едната зареждаш БЕЗПЛАТНО другата караш.
ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ БЯГАТ ОТ ГЕТОТО СОФИЯ. ХЕМ Е ПО ХУБАВО, ХЕМ Е ПО-ЕВТИНО.
На 2км от мен ще правят селище - 200-300 декара с 400-500 КЪЩИ. 150млн€ е готов инвеститора
за някои е супер да изплащат цял живот една двустайка-тристайка че е до основното училище на детето и няма какво да се занимават и могат да киснат пред тв или на дивана от 17.30 . Близостта на кръчми до които могат да стигнат пеша също е огромен +, а реално изплащат един малък апартамент на цената на прилична къща с двор в предградията. Това не е само у нас, а и по света. Времето прекарано пред монитора (тв, комп, тел) е е огромно и рано или късно масата ще сме в матрицата.. (казвам сме, защото естеството на работата ми е такова, че вися на компа по цял ден)Last edited by bertram; 19.09.2024, 09:26.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Кога Ви думАх: купувайте гаражи х 20000-30000лв ми се смеехте
ето едно гаражче за 200000лв
Продава ГАРАЖ в град София, Редута - 23 кв.м / При запитване :: imot.bg Обява
Ората изпляскаха:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тази година откриха НОВО УЧИЛИЩЕ В НОВИ ХАН. и в София не откриват !?!?!?
И къф е проблема да си караш и детето на училище освен собствения гъз на работа?
И разходите са 250лв на МЕСЕЦ ЗА ГОРИВО С 250 КОНЯ КОЛА АКО ХОДЯ ВСЕКИ ДЕН (А СЪМ НА ОЩЕ 10КМ ПО ДАЛЕЧ).
Може и електричка да си вземеш и да ти е БЕЗ ПАРИ (с/у 100к лева разходи, колкото е един гараж из софията). Че даже 2 втора употреба х40к лева + 20к лева солари. Едната зареждаш БЕЗПЛАТНО другата караш.
На 2км от мен ще правят селище - 200-300 декара с 400-500 КЪЩИ. 150млн€ е готов инвеститора
Иначе съм съгласен че някои от предградията си имат предимства.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това са жълти стотинки на фона на голямото дърво - УЧИЛИЩЕ. Да приготви по 10К евро годишно за всеки ученик, освен ако не е склонен да жертва бъдещето на децата си в някое гето. Две деца, по 12 години, по 10к евро...
На 2км от мен ще правят селище - 200-300 декара с 400-500 КЪЩИ. 150млн€ е готов инвеститораLast edited by bota156; 19.09.2024, 07:39.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
лихвения цикъл бая се разтегли...уви..
дали са общи приказки ще видим
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
То в комплекса на Нови Хан имам колега 70 лв на месец за такса поддръжка и пътува всеки ден до работа,харчи където казваш бензин всеки ден до София и се кефи,че го купил преди 5 години тристайния за 100 хиляди лева,без да мисли колко още му излиза с таксата поддържка и бензина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Имах един съученик дето по тази причина не се качваше на градския транспорт, да не е с тълпата. Возеше го личният шофьор на тате-номенклатурчика
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не ти омръзнаха едни и същи обши приказки, нали
дали са общи приказки ще видимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
- 2 Харесвания
Коментар
-
едно е да живееш в общност, а съвсем друго е да тичаш да инвестираш като комшията, колегата, братчеда....сакън да не се минеш
ФЕД свали лихвите - рецесията чука на вратата . Дали ще устиска до следващото сваляне или ще се нанесе бързо бързо...препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар