If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Всичко живо бяга от комунделите в бе-ге...
По-голяма глупост от това да развиваш бизнес в комунистически строй едва ли има...
---------------------- Китайски милионер пишман, че инвестира при българските комунисти
Бях измамен от брутални престъпници, загубих милиони, а фалшивата съдебна система не ме защити, твърди Гуо Хайронг
Да инвестираш в комунистическа българия, може да се окаже по-опасно начинание от игра на руска рулетка. Така изглежда през очите на 42-годишния китайски бизнесмен Гуо Хайронг опита му да прави бизнес у нас.
„Реших да инвестирам тук, защото страната уж привидно е част от ЕС, и очаквах, че има върховенство на закона”, връща лентата седем години назад Хайронг. Инвестицията му за милиони обаче се превръща в истински кошмар, който няма край. А надеждата, че законността и справедливостта ще възтържествуват, вече е попарена от бегейската действителност.
„ Станах жертва на сложна измама. Не само, че не получих нищо, но загубих много пари и време в борбата с престъпниците”, признава Хайронг.
това е закономерно в следствие на значителното поскъпване на градските имоти и тук идва въпросът : Ако младите хора в активна възраст и добри доходи се насочат към крайградските зони - какво ще правим с бурното градско строителство, което в момента е 30% празно?
Ех тия 30% необитавани, много ти бъркат в здравето. Не поевтиняват вече 8-ма година и това си е. Скоро ще имаш 50 годишен юбилей. Как е твоя падуан колето?
Явно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
Глад:-)))))))))))
П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.
Май, май. По радиото всяка втора-трета реклама е на брокерази, отделно по тв мернах няква върти дупИ и вика - "хом ту ю.....хом ту ю....".... глаааад....
Явно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.
Там е работата, че към по-евтините крайградски зони се насочват нямащите. От недоимък е. Младите искат на комуникативно място. Учениците трябва да се карат и взимат, да се водят на спортове, курсове и уроци. 12-14 годишните искат да са самостоятелни. да се метнат на метрото и да се събират на НДК, да обикалят Коста и Старбакси по Витошка...
Крайградските зони не могат да предоставят това и единият от родителите трябва да е шофьор. Разходите и времето за 10-15 години ще превишът спестеното от имот.
всякакви хора има и не е само София
но по-големият проблем е, че хората са все по-малко, а се стяга все едно сме с демографията на Нигерия.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Предполагам, че като настъпи критичния момент ще го изтъпанят по телевизора, и тиквун ще избълва нещо от сорта...
"Ами другари... сега в името на "светлото" комунистическо бъдеще, и за да можем да си дигаме постоянно заплатите, дайте да майнем валутния борд и да обезценим лева... Но не се плашете. Това ще е за добро на всички вас(идиоти)...."
Нищо ново под слънцето. Преживели сме го. Младите и те ще го преживеят по трудният начин ако не слушат.
Хиперинфлация, деноминация...
тарикатите с гущери, дойче марки, злато и имоти излезаха сухи.
И сега ще е пак така с малка разлика: вместо гущери и ДМ - швейцарци:-)
Къде са тия евтини крайградски зони? Всичко в обсега на градски транспорт е бая скъпо, само парцела струва колкото апартамент, а после? И как ще се насочат "нямащите" към такъв разход?
Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
Там е работата, че към по-евтините крайградски зони се насочват нямащите. От недоимък е. Младите искат на комуникативно място. Учениците трябва да се карат и взимат, да се водят на спортове, курсове и уроци. 12-14 годишните искат да са самостоятелни. да се метнат на метрото и да се събират на НДК, да обикалят Коста и Старбакси по Витошка...
Крайградските зони не могат да предоставят това и единият от родителите трябва да е шофьор. Разходите и времето за 10-15 години ще превишът спестеното от имот.
Къде са тия евтини крайградски зони? Всичко в обсега на градски транспорт е бая скъпо, само парцела струва колкото апартамент, а после? И как ще се насочат "нямащите" към такъв разход?
това е закономерно в следствие на значителното поскъпване на градските имоти и тук идва въпросът : Ако младите хора в активна възраст и добри доходи се насочат към крайградските зони - какво ще правим с бурното градско строителство, което в момента е 30% празно?
Коментар