IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Голяма грешка, щедрите бакшиши на каките по революта ли ги превеждаш?

П.С. Предполагам на всеки се е налагало да плати с карта, като не е минавал скоро през банкомата.
    В БГ при абсурдно завишените цени в заведенията, ниското качество и селското обслужване, бакшишите не са оправдани ама изобщо.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Какви акции сте купували по-точно 1995 ? И как това дали съм бил роден има отношение по въпроса за меренето на пишки ? Вие откога сте без жена, кога за последно бяхте на ваканция семейно, кога за последно отидохте на кръчма с приятели, кога Ви повишиха в училището в което работите, кога дойде чистачката да Ви почисти къщата, кога купихте последната си кола, кога си сменихте телевизора ?
      Хахаха, все интересни въпроси, които не са по темата и не би трябвало да ви интересуват. с изключение на акциите. На Гранд хотел Варна, на Черноморски холдинг също

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аз пък си ходя с дебитната карта и си плащам с нея.
        П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
        Касова бележка се издава дори при плащане в брой. Не виждам какво ги спира да си постват бележките ако ще да са правили бартер.

Коментар

П.С я да видим колко човека могат да покажат платена сметка от кръчма чрез деб карта?
          Обикновено така плащам. И ме гледат на кръв, щото нямат право да начисляват бакшиша на касовия бон като в белите стани. Като нямам никакъв кеш и остават на сухо. После гледам да не повтарям, щото не си и мисля какво правят с храната.

Коментар

Голяма грешка, щедрите бакшиши на каките по революта ли ги превеждаш?

П.С. Предполагам на всеки се е налагало да плати с карта, като не е минавал скоро през банкомата.

Коментар

Защото, вероятно са в брой, а който плаща в брой е в сивия сектор.
              Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
              За това не съм се замислял, трябва да проверя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм съм купувал акции?
                Какви акции сте купували по-точно 1995 ? И как това дали съм бил роден има отношение по въпроса за меренето на пишки ? Вие откога сте без жена, кога за последно бяхте на ваканция семейно, кога за последно отидохте на кръчма с приятели, кога Ви повишиха в училището в което работите, кога дойде чистачката да Ви почисти къщата, кога купихте последната си кола, кога си сменихте телевизора ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Бетерчо, не с лошо. По кръчмите без пачка не се ходи.

Коментар

Често се хвалиш със твоя стоматолог, можеш ли да покажеш платежен документ или транзакция?
                    Бетерчо, не с лошо. По кръчмите без пачка не се ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?
                      Е, роден ли сте бил през 1995г. когато съм купувал акции?
                      Last edited by Bailor; 19.08.2024, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.
                        ”Чичковците” много знаят щото много са видели

Добра вечер и на теб!

ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
                        Аз се засрамих и без мастика от коментара на Бертрам, който също чичее, но визията му за нещата е безпогрешна и млад по душа, докато ние налучкваме.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Първо мерси за комплимента. Работя с хора. Всякакви хора. Между няколко държави. Малки хора, големи хора. Темата е страхотен барометър какво се случва в държавата. Направо мериш пулс.

Добра вечер и на теб!

ПП: Най-опасно е човек да загуби контакт със земята и в пряк и в преносен смисъл.
                          +1

Коментар

Аз имам много неща, които вие нямате. Правил съм го през 1995г., когато вие навярно не сте бил роден.
                            Господин бетер точно за тези хвалби говореше. Имате само празни приказки. Вие не знаете нищо за мен, но някак решихте че имате превъзходство. Защо ? Защото няма начин някой да "има" повече от Вас ?

ПП Какво ме интересува какво сте правили 1995 или 1985 ?
                            Last edited by rverb; 19.08.2024, 22:55.

Коментар

А, защо трябва да показвам точно тези тривиални разходи за всеки? Ако, ти имаш проблеми с данъчните, аз съм си чист отвсякъде. Транзакциите пък са толкова прозрачни за службите, че направо е смехотворен въпроса ти да ги показвам някъде. Ти да не живееш в 90-те?
                              Last edited by better; 19.08.2024, 22:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Кака,
                                Тук 80% са чичаци в критическата, които се изявяват на две мастики, цитиране на цифри и размахване на пръст към следващите поколения
                                Чудя ти се чий го дириш тук?
                                Тук няма нищо за класна жена като тебе.

Хубава вечер!

Добра вечер и на теб!

Last edited by Selena2024; 19.08.2024, 22:48.

Коментар

Working...
                                X