Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
[QUOTE=6000;n4211455]
Тия в Брюксел не ги мисли там пазара е ликвиден и ако не могат да плащат лесно ще излязат от инвестицията и то вероятно с печалба
Да му мислят тия дето тепърва купуват в БГ или са купили наскоро с цел инвестиция[/QUOTE]
все едно бъртрам го е писал това...преди 7-8 години.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Нашили се !??!!
Да не визираш предишният ти пост с теоретичният купувач на маломерка от преди 10 години на цена под 1000е за квм???
Вие за тия 10г се нашихте с по 100 000лв наеми ама сте се засилили да се смеете на тия дето пари направиха през това време
Ей не ви упреквам да знаете че на такива като вас се крепи системата, некой трябва да ги плаща тия наеми
фрости ти каза, къде живее
в кухнята на кушетката и наднича цял ден през прозореца
да види, страдат ли много 'тия дет са се нашили"
бутай в игнора и не се занимавай с глупостите му.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Проблемът е, че този персентил вече е купил 2-3 апартамента. Имам колеги с по 6-7000 лв кредити на месец, без да броим лизинга за автомобил и бог знае какви още кредити. И това не е само българска история. Имам бивши колеги купили къщи в Брюксел за по 500 000 евро с 3500евро нетна заплата. Смятай там какъв е балона.
Да му мислят тия дето тепърва купуват в БГ или са купили наскоро с цел инвестиция
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Дали ще купувам, къде, и какво - не си ти, който да ми даваш наклони.
Ако искам ще купя, ако не искам - няма да купя нищо...
Голям смях с бг-"инвеститорите" в коптори - нашили се със свръх-набалончени маломерни кутийки в някаква комунистическа кочина, където ще им мине живота до печката в кухнята...
Да не визираш предишният ти пост с теоретичният купувач на маломерка от преди 10 години на цена под 1000е за квм???
Вие за тия 10г се нашихте с по 100 000лв наеми ама сте се засилили да се смеете на тия дето пари направиха през това време
Ей не ви упреквам да знаете че на такива като вас се крепи системата, некой трябва да ги плаща тия наеми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Хич не са мизерници, имам познати, които живеят в един комплекс, половината спрели да си плащат а коплекса им заприличал на кочина. Интересното е, че са спрели да си плащат заможни хора.....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Рано или късно на всичко му минава "модата" и замира....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
искаш да кажеш , че има двойно по - голяма заетост и вместо 1 от 10 да е нает , са наети 2 от 10 - не го вярвам , да има още толкова наематели макар и скрити и на половинчати наемиLast edited by Bailor; 21.09.2024, 19:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Проблемът е, че този персентил вече е купил 2-3 апартамента. Имам колеги с по 6-7000 лв кредити на месец, без да броим лизинга за автомобил и бог знае какви още кредити. И това не е само българска история. Имам бивши колеги купили къщи в Брюксел за по 500 000 евро с 3500евро нетна заплата. Смятай там какъв е балона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеФеноменът "тъмни прозорци" в България го няма и цените ще скочат в следващите 5 години, смята експерт
https://petel.bg/Fenomenat-tamni-pro...kspert__544524
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
+++
Границата е премината вече и за неразумните.
Хубавото е, че рибите ползващи 80-90, че и 100% кредитно рамо, вече се набълбукаха до ушите и липсва свежа кръв, която да помпи цените. В момента 10к доход трудно захлупва нормален двустаен. А този доход е в 10%-ния горен перцентил на разпределението. Балонче, отвсякъде.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Фрости айде да посмятаме малко
Въпросният човек трябва да е купил 2014-та маломерката трябва да е струвала колосалните 20-30 000 евро
Вноската по кредита му е има няма 300 лв на месец и вече я е изплатил половината а остатъка по кредита му е под 15 000 евро
Ако днес продаде ще реализира над 50 000 евро капиталова
Каква ли е печалбата на тия дето са стояли през това време под наем и можеш ли в момента да намериш наем за 300лв в София???Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Супер, че си успял да намериш. По отношение на удебеленото, почвам да се чудя, дали изобщо си заслужава усилията - хиляди часове загубено време в проучване търсене с неясен резултат. Същото това време, ако работя, вместо да се занимавам с глупости, ще ми донесе в пъти повече пари и ценен опит. Но това е от моята камбанария. При теб не е точно така, понеже ти е като хоби.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар