IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

Че какво им преча . Да си се мъчат. Викаш, по-добре да се правиш на мъж и по долни гащи да казиш в будилите. Абе .... "по-добре наем от колкото заем" ... Аха, добре
    Просто ми прави впечатление когато хора непостигнали нищо и с 5 лв в джоба започнат да се изказват като последна инстанция и да лепят етикети.

Във форума станахте много такива.

Ти поне си млад, за теб има шанс.
    Повече (умно) бачкане и четене, по-малко приказки и ще ги навържеш нещата.
    Пък после, като имаш някой лев, ще знаеш и какво да го правиш.
    До тогава, по-скромно

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Можело е да си спестиш минаването през целия трафик щ, но пък от друга страна си усетил чара на града
      дойдохме в събота през пътя за балчик.
      ама за ремонт са го изровили до чакъл някъде преди отбивката за кранево. и не ни се минаваше пак от там.
      а иначе аз съм си виновен, че слушах жената да тръгнем към 5:30 за варна ((
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

знам, че нямаш общо с песимисчо.
        на албена сме на дедо на вилата, но излязоха разни неща за купуване и познай...
        всичкото магазин е на оня край на града.
        има няколко нови /от миналото лято ги знам/ големи кръгови, но мислех, че усложняват живота само на пишман туристите като мене.
        Можело е да си спестиш минаването през целия трафик щ, но пък от друга страна си усетил чара на града

Коментар

Не съм, но ми писна .
          То глупост след глупост. Нямам общо с песимиста, както и с който и да било ник във форума.
          Както и да е ще го бутам в игнова, а вие му четете ...
          Е не са по-големи от ваще. То тука си е сбъркана организацията, а и тези кръгови допълнително затапиха.
          Какво прави из нашия край, моренце или разходка?
          ​​​​​
          знам, че нямаш общо с песимисчо.
          на албена сме на дедо на вилата, но излязоха разни неща за купуване и познай...
          всичкото магазин е на оня край на града.
          има няколко нови /от миналото лято ги знам/ големи кръгови, но мислех, че усложняват живота само на пишман туристите като мене.
          препоръка е

Коментар

ми песимистичния.
            напрегнал си се. а преди време разбираше от майтап.
            давай го изи.

днес бях по варна. баси и задръстванията в час пик.
            Не съм, но ми писна .
            То глупост след глупост. Нямам общо с песимиста, както и с който и да било ник във форума.
            Както и да е ще го бутам в игнова, а вие му четете ...
            Е не са по-големи от ваще. То тука си е сбъркана организацията, а и тези кръгови допълнително затапиха.
            Какво прави из нашия край, моренце или разходка?
            ​​​​​
            Last edited by X_Y; 05.07.2021, 23:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
              https://mobilityexchange.mercer.com/...iving-rankings
              Понеже гледам, че отново се е разгорял култовия спор "Виена или София" и отново сте дискутирали усилено дали е по-добре да вземеш чисти квадрати за по 7к евро в имперска столица със средна заплата 2.5к евро или квадрати с 30% общи площи за 2к в София със средна заплата 0.9к евро, горната класация е доста категорична.

София е на 116 място като подходяща за живеене, в компанията на Рабат, Сао Пауло и Аман.

Виена е едва ... първа, при това за десета поредна година.

Та така, хубав е Шонбрун, но не и на фона на Партийния дом.
              Аман от безумни сравнения

2.5к евро съотнесено към 7к евро цена на квадрат която е в долният диапазон за града

Срещу 2к евро на квадрат в София която е поне над средната за града срещу 0.9к евро заплата е в полза на София

И като за капак се пита пак в задачата що като ви е толкова изгодно и хубаво във Виена не сте си купили там?

Защото както и одеве написах - Не живеете там, Не работите там, Не плащате данъци там

Като почнете да ги правите горните три неща си купете там до тогава не се излагайте да обяснявате кое как било

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Не купувай тогава.
                Стои си при мама или на квартира, или още по-добре - премести се във Виена.
                Остави ги балъците да се мъчат, ти нали си тарикат
                Че какво им преча . Да си се мъчат. Викаш, по-добре да се правиш на мъж и по долни гащи да казиш в будилите. Абе .... "по-добре наем от колкото заем" ... Аха, добре

Коментар

Айде и ти по инерция, кой ми е другия ник?
                  ми песимистичния.
                  напрегнал си се. а преди време разбираше от майтап.
                  давай го изи.

днес бях по варна. баси и задръстванията в час пик.
                  препоръка е

Коментар

полаксчо, пиши с другия ник и кажи, защо в тоя балон искаш да купуваш.
                    Айде и ти по инерция, кой ми е другия ник?

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Вижда се и как София е значително по-близо до градове като Лусака, Гватемала Сити, Мапуто и Исламабад, отколкото до Виена.
                      джонка, вижда се, че ти си по-близо до квартирите и интервютата за работа в джобса
                      имаш полет на въображението, но сюжета ти е слаб.
                      заповядай в игнора, настани се удобно.
                      тук бучащи сървъри няма и лятно време е ладовина.
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от kot_dodi Разгледай мнение

Хаха. Голям си. Къде го изнамери това . По-голямо доказателство, че сме страна от третия свят няма. Може би малко по-нагоре бих я сложил Софията, понеже в Сао Пауло от разказ от първо лице съм останал с впечатление за много по-опасен живот.... Абе май си е на място. Като видиш южна София какво модерно гето е. А да не говорим за останалата част извън централните райони.
                        Донякъде разбирам инвеститорите на тристайки в Пловдив, Варна и Бургас ... та и в цяла централна и южна България. Ама в София да си затвориш парите с кредит . Верно трябва да си балък. "Европейска столица". И на 50% дискаунт е грехота да се купува .
                        Не купувай тогава.
                        Стои си при мама или на квартира, или още по-добре - премести се във Виена.
                        Остави ги балъците да се мъчат, ти нали си тарикат

Коментар

Твърдиш нещо, а аз искам да го докажеш.

А относно тезата ми, че си измисляш, аз стоя зад нея. Не подреждай живота на хората, не им измисляй етноси, професии и Т. Н.
                          ОК имаш си комплекси, но не ги избивай върху всеки в тази тема, а и в другите в които се подвизаваш.
                          Всеки има мнение и то си е важно за него дори и да не съвпада с твоето. Можеш да подминеш коментар, а не веднага да да доказваш колко си велик. Много е просто!
                          полаксчо, пиши с другия ник и кажи, защо в тоя балон искаш да купуваш.
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
                            https://mobilityexchange.mercer.com/...iving-rankings
                            Понеже гледам, че отново се е разгорял култовия спор "Виена или София" и отново сте дискутирали усилено дали е по-добре да вземеш чисти квадрати за по 7к евро в имперска столица със средна заплата 2.5к евро или квадрати с 30% общи площи за 2к в София със средна заплата 0.9к евро, горната класация е доста категорична.

София е на 116 място като подходяща за живеене, в компанията на Рабат, Сао Пауло и Аман.

Виена е едва ... първа, при това за десета поредна година.

Та така, хубав е Шонбрун, но не и на фона на Партийния дом.
                            Хаха. Голям си. Къде го изнамери това . По-голямо доказателство, че сме страна от третия свят няма. Може би малко по-нагоре бих я сложил Софията, понеже в Сао Пауло от разказ от първо лице съм останал с впечатление за много по-опасен живот.... Абе май си е на място. Като видиш южна София какво модерно гето е. А да не говорим за останалата част извън централните райони.
                            Донякъде разбирам инвеститорите на тристайки в Пловдив, Варна и Бургас ... та и в цяла централна и южна България. Ама в София да си затвориш парите с кредит . Верно трябва да си балък. "Европейска столица". И на 50% дискаунт е грехота да се купува .

Коментар

Твърдиш нещо, а аз искам да го докажеш.

А относно тезата ми, че си измисляш, аз стоя зад нея. Не подреждай живота на хората, не им измисляй етноси, професии и Т. Н.
                              ОК имаш си комплекси, но не ги избивай върху всеки в тази тема, а и в другите в които се подвизаваш.
                              Всеки има мнение и то си е важно за него дори и да не съвпада с твоето. Можеш да подминеш коментар, а не веднага да да доказваш колко си велик. Много е просто!
                              Пак питам що се правиш на улав?Да имаш мнение е едно да лъжеш друго.Ако не харесва каквоъо пиша не чети...но да ми твърдиш че ТУ ти било под нивото няма как да подмина подобна наглост..Когато обиждаш се подготви ....и не наричай това комплекси...
                              Last edited by X_Y; 05.07.2021, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Няма как да греша тук всичките са виртозни борсови търговци всички продадоха февруари миналата година точно преди срива и купих в края на март на дъното

Номчето е купил на зелено щото не е имал кеш да купи нещо готово преди няколко години и е продал като е станало време да плаща пълната сума с парите дето е извадил сега гледа да сложи на нещо за начална вноска и да го вземе с кредит

А ако е сложил нещо в акции е по скоро символично, няма сърце за тая работа

Изкарва пари момчето но леко се преекспонира и се взима прекалено на сериозно
                                Поне прави нещо със суми по възможмостите му. Не е лошо момче. Мааалко преекспонира обаче.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X