Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е това няма ли да е фейк "новина" и да си заслужиш подигравките.Взе да стопляш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Към дата 1-ви Юли 2021? ти не продаде ли още миналата година ? Веднага след това ли вкара 200к в борсата ?
Вчера написа че си продал апарата щото си се притеснил за за икономическата обстановка от кризата и явно толкова силно си се бил притеснил че си набил парите на борсата
С чичати Митко сте един и същи дол дренки локумждии
Това да си измисляш кой какво имал и правил няма да мине при мен. Или си мълчиш или имаш възможност да докажеш, че нищо нямам.
Давай кинтите да видим кой е локумаджията.
Безплатни инвестиционни съвети нямам навик да давам, но е добре на борсата да се купи малко след дъното. Аз хванах движение, та ми излезе повече доходността от твоите 20 %, а апарта в Лагера дето още не е завършен няма и 10 % ръст и то по общи приказки на строителя.Last edited by nomche; 05.07.2021, 20:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не мога да разбера що се правиш на улав?
А относно тезата ми, че си измисляш, аз стоя зад нея. Не подреждай живота на хората, не им измисляй етноси, професии и Т. Н.
ОК имаш си комплекси, но не ги избивай върху всеки в тази тема, а и в другите в които се подвизаваш.
Всеки има мнение и то си е важно за него дори и да не съвпада с твоето. Можеш да подминеш коментар, а не веднага да да доказваш колко си велик. Много е просто!Last edited by polax; 05.07.2021, 18:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, 2,5К/кв. във Виена, къде бе в турския квартал?
Имперска столица на държавица редуцирана след войните на 84000кв. км.
Нито един от поклонниците на Виената, обаче не е хукнал да купува там. Всички реват с кански сълзи, че им било скъпо у Софията...така ви се пада селтици
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
После не бил си измисля...
Понеже се опитваш с писания да се докараш "мъж" докажи, че имам повече от един ник. Вади 10 бона и доказвай. В тая тема лаладжийте сте в повече от китайците, та бъди мъж и докажи..
А, аз обещавам, че ще даря парите!
Айде доказвай!
Коментар
-
Да Песи му е другия ник..
Понеже се опитваш с писания да се докараш "мъж" докажи, че имам повече от един ник. Вади 10 бона и доказвай. В тая тема лаладжийте сте в повече от китайците, та бъди мъж и докажи..
А, аз обещавам, че ще даря парите!
Айде доказвай!Last edited by polax; 05.07.2021, 17:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ми... не. Двигател е друго, навикът български да се пофалят колко нашироко харчат. Пробвай с новината че си купил на баня Мадара по 300 евро / м2 и гледай сеир, ще те изкарат лъжец, че си купил обществен кенеф и т.н. Пиши обаче че си дал 3000 - и всеки безпаричен радомирски бояджия ще почне да обяснява че е нормално София да струва колкото Лондон
Факт е, че в ЕС отдавна има по-добри цени на по-добри локации. Факт е и че ЕС пазарите на имоти са живи, докато софийския 13 години не може да се възстанови като обеми - че и като цени. Което на пазарен принцип просто значи, че капитала му е турил кръст и няма реален ръст, на тоя фон дори да говорим за вътрешно потребление става безсмислено с оглед плачевната демография.
ПП: разните гольовци в темата с писукане за ръстове просто се чудят на кой балък да продадатКотировки на обява нямат никаква стойност при липса на сделки. Ликвидност му се вика.
2011-2014 около 1000Е +/-10% за стара хубава (строителство 70-те) тухла за ремонт
сега е яху и хем няма хем искат майка си и баща си за меко казано компромисни имоти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Хахахаха, 2,5К/кв. във Виена, къде бе в турския квартал?
. Всички реват с кански сълзи, че им било скъпо у Софията...така ви се пада селтици
селтИци са
то неможе всички като теб
и 1/2 панелка в слатина и кирпич в радомир
и 10 кв/м гаражче
пък и имагинерен имот в бургас даже
топ си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://mobilityexchange.mercer.com/...iving-rankings
Понеже гледам, че отново се е разгорял култовия спор "Виена или София" и отново сте дискутирали усилено дали е по-добре да вземеш чисти квадрати за по 7к евро в имперска столица със средна заплата 2.5к евро или квадрати с 30% общи площи за 2к в София със средна заплата 0.9к евро, горната класация е доста категорична.
София е на 116 място като подходяща за живеене, в компанията на Рабат, Сао Пауло и Аман.
Виена е едва ... първа, при това за десета поредна година.
Та така, хубав е Шонбрун, но не и на фона на Партийния дом.
Имперска столица на държавица редуцирана след войните на 84000кв. км.
Нито един от поклонниците на Виената, обаче не е хукнал да купува там. Всички реват с кански сълзи, че им било скъпо у Софията...така ви се пада селтици
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнениеhttps://mobilityexchange.mercer.com/...iving-rankings
Понеже гледам, че отново се е разгорял култовия спор "Виена или София" и отново сте дискутирали усилено дали е по-добре да вземеш чисти квадрати за по 7к евро в имперска столица със средна заплата 2.5к евро или квадрати с 30% общи площи за 2к в София със средна заплата 0.9к евро, горната класация е доста категорична.
София е на 116 място като подходяща за живеене, в компанията на Рабат, Сао Пауло и Аман.
Коментар
-
https://mobilityexchange.mercer.com/...iving-rankings
Last edited by Tepxi; 05.07.2021, 16:20.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Джонка казваш че парите си ги инвестирал и ще ти донесат 150% доходност
При това положение дай ми една разумна причина защо вместо да реинвестираш ще искаш да купуваш нещо дето дори и да го купиш на дъното ще ти донесе печалба 50% за 10 години
Най-хубавото е, че точно тази инвестиция носи вече солидни приходи на компанията. Другите бяха готови да спрат временно с инвестициите и ми дадоха пълен картбланш какво да правя с моите пари, които вкарвам. За капак на всичко, успях да намеря нова управителка в БГ и вече съм изцяло необвързан и не трябва да подписвам нищо. Само обикалям и преговарям с клиенти и с доставчици. И гледам как да се разширявам още и още.Last edited by ejonny2376; 05.07.2021, 16:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение
ХАХАХАХАХАХА
Тва ми напомня за един съсед, който щял да си иска от новия собственик на апартамента парите, които е дал за ремонт на асансьора, 'щото на новия нямало да му се чупи и да дава пари.))))))))
Коментар
-
Да Песи му е другия ник..
Колко мъка има по тоя свят господи колко мъка
Коментар
Коментар