IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Аз също бях писал преди няколко дни, че българският клиент (българинът) е стиснат и не е склонен да ти плати.......каквото си инвестирал в една вила, в една кола (като ремонти) или някакви скъпи активи (обзавеждане на апартамент, картини, колекции от неща и др). Стиска се и не плаща много, иска все тънко да мине.
    ХАХАХАХАХАХА
    Тва ми напомня за един съсед, който щял да си иска от новия собственик на апартамента парите, които е дал за ремонт на асансьора, 'щото на новия нямало да му се чупи и да дава пари. ))))))))
    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Евго ако ти си набил една камара безсмислени пари в някоя вила и накрая си решил да я продаваш никой не е длъжен да ти оценява труда, казва ти колко може да даде за нея и ти си преценяваш да продаваш или не

Беше споменавал за басейн на планинска вила дето е станал на жабурняк щото водата винаги е студена е кой да ти я плати тази екстра
      Имахме 2 вили с басейни.

Едната се продаде и аз подарих наличното обзавеждане на новия собственик, вкл 2 бр. хубави кожени столове и той си ги ползва като шезлонги, другите неща бяха доста амортизирани.

Втората вила си я държим и не мислим да я продаваме, а водата към басейна е спряна. Тя се ползва за мъжкарски дейности,

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Аз това и правя - при това безплатно, защото имам бюджет. И студиото ми е без пари, и храната, и хотелите (до известна месечна сума).
        От друга страна вече не получавам заплата. Но 200 хиляди Евро нето не съм имал като доходи никога, дори в Германия (плюс бюджета за разходи). Така че не се оплаквам.
        Джонка казваш че парите си ги инвестирал и ще ти донесат 150% доходност

При това положение дай ми една разумна причина защо вместо да реинвестираш ще искаш да купуваш нещо дето дори и да го купиш на дъното ще ти донесе печалба 50% за 10 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Така е.

Аз също бях писал преди няколко дни, че българският клиент (българинът) е стиснат и не е склонен да ти плати.......каквото си инвестирал в една вила, в една кола (като ремонти) или някакви скъпи активи (обзавеждане на апартамент, картини, колекции от неща и др). Стиска се и не плаща много, иска все тънко да мине.
          Евго ако ти си набил една камара безсмислени пари в някоя вила и накрая си решил да я продаваш никой не е длъжен да ти оценява труда, казва ти колко може да даде за нея и ти си преценяваш да продаваш или не

Беше споменавал за басейн на планинска вила дето е станал на жабурняк щото водата винаги е студена е кой да ти я плати тази екстра

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е това няма ли да е фейк "новина" и да си заслужиш подигравките.
            Изакал е пак една камара лъжи - То реално няма едно нещо да е истина

Първо в Лондон дори и в най пропадналите гета няма цена от 3к евра за квадрат

Второ в София подобни оферти сигурно са по малко от 10% от пазара и въбоще не може да се сравняват с гетата по Европа

Трето пазара в София не се бил възстановил като обем и като цени спрямо 2008

Коментар

Понякога даже не се усещате колко сте смешни

Открил си панацеята как за 2 години да направиш 150% ръст на 300к евро, но ще заколяш златната кокошка за да си купиш апарт

За какво ти е да купуваш при такава доходност - Реинвестирай и си наеми президентски апартамент в хубав хотел олинклузив
              Аз това и правя - при това безплатно, защото имам бюджет. И студиото ми е без пари, и храната, и хотелите (до известна месечна сума).
              От друга страна вече не получавам заплата. Но 200 хиляди Евро нето не съм имал като доходи никога, дори в Германия (плюс бюджета за разходи). Така че не се оплаквам. За половината на 2020 година вече теглихме чертата и кешът получен от това е около 20% от заветния четиристаен до Парка.
              Last edited by ejonny2376; 05.07.2021, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

полаксчо има ли друг ник?
                Да Песи му е другия ник..

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Пиши с другия ник или получи бан.И спри да сънуваш.Аз биографии не измислям те сами си ги измислят само дето реалностите са други
                  полаксчо има ли друг ник?
                  препоръка е

Коментар

Евго и преди няколко дни ти го казах риска го има навсякъде както да паднат имотите така и да ти разбият сейфа така и да фалира банката така и да паднат акциите

Но към момента едно е сигурно тия дето държат кеш губят пари без да се е случил нищо фрапиращо просто всекидневно инфлацията ги изяжда без да има каквито и да е форсмажорни причини

Та от държането на големи количества кеш по голяма греда няма
                    Така е.

Коментар

Берто а ти какво купуваш да ти носи висока доходност???

Нали се фалеше че си открил топлата вода да вадиш 10% от земята това ли ти е високата доходност???

Високата доходност върви и с по високи нива на риск - Такава ми е доходността от бизнес, но бизнеса днеска го има утре може да го няма

За това хората предпочитат да сложат пари и на нещо с по ниска доходност, но с по нисък риск като имотите

Всеки си преценява за него
                      Препродава розави кюлоти е тва му е бизнеса..Купата го разкри че майка му върти далавери с общината...краднат от нашите данъци великите частни бизнесмени.Са сигур и за помощи са се вредили.Иначе не му пречи да плюе държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ами ще чакам, до края на 2022 ще съм живот и здраве на 150% плюс върху вложеното през 2020.
                        Дотогава и студиото ми стига, така или иначе живея няколко дни месечно в него.
                        Понякога даже не се усещате колко сте смешни

Открил си панацеята как за 2 години да направиш 150% ръст на 300к евро, но ще заколяш златната кокошка за да си купиш апарт

За какво ти е да купуваш при такава доходност - Реинвестирай и си наеми президентски апартамент в хубав хотел олинклузив

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Еха, кой имал проблеми с измислиците...?
                          Виж себе си.. Та ти измисли биография и родословие на кретена, измисли на джони битието, преди време се упражняваше върху кавръка... и още и още...
                          Пешо, всеки в тази тема има трески за дялане.. ти обаче не виждаш по-далече от носа си или по-скоро виждаш негативи в другите, а твойте си не виждаш. Признак на някаква форма на себичност и егоцентризъм.
                          Пиши с другия ник или получи бан.И спри да сънуваш.Аз биографии не измислям те сами си ги измислят само дето реалностите са други

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ми... не. Двигател е друго, навикът български да се пофалят колко нашироко харчат. Пробвай с новината че си купил на баня Мадара по 300 евро / м2 и гледай сеир, ще те изкарат лъжец, че си купил обществен кенеф и т.н. Пиши обаче че си дал 3000 - и всеки безпаричен радомирски бояджия ще почне да обяснява че е нормално София да струва колкото Лондон
                            Факт е, че в ЕС отдавна има по-добри цени на по-добри локации. Факт е и че ЕС пазарите на имоти са живи, докато софийския 13 години не може да се възстанови като обеми - че и като цени. Което на пазарен принцип просто значи, че капитала му е турил кръст и няма реален ръст, на тоя фон дори да говорим за вътрешно потребление става безсмислено с оглед плачевната демография.

ПП: разните гольовци в темата с писукане за ръстове просто се чудят на кой балък да продадат Котировки на обява нямат никаква стойност при липса на сделки. Ликвидност му се вика.
                            е това няма ли да е фейк "новина" и да си заслужиш подигравките.
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

казва му се криза на средната възраст и да беше само пешо паметник да му направим, но са повечко
                              темата отдавна е станала място за автопсихотерапия.

в този ред на мисли купуването на НИ с ниска доходност е народна психотерапия широко застъпена по нашите ширини. създава усещането за значимост и предприемчивост, а всъщност прикрива умората от живота и монотонното ежедневие.

това е основната 'вода' в мелницата на настоящото яху, където купувачите имат пон 1-2-3 имота вече.

поздрави
                              Берто а ти какво купуваш да ти носи висока доходност???

Нали се фалеше че си открил топлата вода да вадиш 10% от земята това ли ти е високата доходност???

Високата доходност върви и с по високи нива на риск - Такава ми е доходността от бизнес, но бизнеса днеска го има утре може да го няма

За това хората предпочитат да сложат пари и на нещо с по ниска доходност, но с по нисък риск като имотите

Всеки си преценява за него

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

казва му се криза на средната възраст и да беше само пешо паметник да му направим, но са повечко
                                темата отдавна е станала място за автопсихотерапия.

в този ред на мисли купуването на НИ с ниска доходност е народна психотерапия широко застъпена по нашите ширини. създава усещането за значимост и предприемчивост, а всъщност прикрива умората от живота и монотонното ежедневие.

това е основната 'вода' в мелницата на настоящото яху, където купувачите имат пон 1-2-3 имота вече.

поздрави
                                Оф и психоаналитк се появи тука отново брилянтен полет на мисълта дълбока основа на знанията...Абе ти нещи смислено можеш ли изобщо да напишеш спри да спамиш...А и нямаше да пишеш тука ха ха ха ба си смешника дето си имаме

Коментар

Working...
                                X