Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Едно към едно. Нищо не се е променило. Когато през 2011 ходих на гости на една кака българка и то баш в Северен Лондон тя живееше в къща която се преотдаваше от друга. Имаше стая, а едно кретенче дете на българката преотдаваща стаите от скука обикаляше стаите на всички и пикаеше навсякъде, вадеше си патката, лягаше им по леглата. Това беше ситуацията.
ПП. Абе що като отида на гости на българи в чужбина все са с добри професии/работи, къщи, коли и деца по университетите а Вие винаги ходите при клошари и ненормални ? Как ги намирате бе?Last edited by segato; 28.06.2024, 20:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брокерите безделници останали без работа хвърлят злоба и спам за да се почувстват живи и по-добре иначе никой вече не пише.
Гледам тирижират платени простотии от рода на над 20% скок само за тази година и умирам от смях.
Да ви се чуди човек защо не "захлупите" всички имоти за 2години и ето ви 50% печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Джулая не беше ли нещо свързано с хипитата през 70-те ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Джулая не беше ли нещо свързано с хипитата през 70-те ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Койотите и чакалите се увеличават, едните в западното полукълбо, другите тук при нас. Квото и да пишат на мен ми е ясно. Един ден под наем, ама в Бухово, щото и добри наематели не са. За тези които се върнат. Другите са ясни, нема мърдане, там да следват Американската мечта на 21-ви век.
Нали гледам балдъзето, с 3 езика - френски, английски и италиански в Канада, женена за канадец. За пореден път съкращения в кариерата и. Нормално е за там. После друга работа. Съпругът и също. Ето защо не бях против да захлупят с жена ми апарт в Бургас. Един ден ще са тук, убеден съм. И им правя фирма за поддръжка и озеленяване, на градини, дворове, каквото канадеца умее, аз лично ще им помогна. Това е. Ще живеят нормално...Щели да живеят нормално... в комунистическа репресивна държава с тоталитарно мафиотско управление?! Рили?!
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Асенчо, те тия ТБИ са нещо средно между банка и лихвари, та логично да са склонни да се финансират на по- големи лихви от ДСК да речем, клиентите им също са с по- рисков профил, съответно им дават финансов ресурс на по- големи лихви от ДСК.
вероятно със затягането на кредитирането от банките (което тепърва ще се състои) ще разчитат на ръстове в 'лихварския си бизнес' (ака бързи кредити)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
ако пешо от надежда се финансира на 2.7 % лихва да си луксозен апт, в тихо и спокойно,НО кумуникативно блокче.......ЗАЩО БАНКА В БГ СЕ ФУКА„ЧЕ Е НАБРАЛА ФИНАНСИТАНЕ НА 9 % лихва ????????
тва е въпрос ,ако ше се разкарваш до блиската прогимназия......
ако имаш повече свободно време и ти се празкарва до по даления колеж....
формулирай се така;
защо бг банка крие РЕАЛНАТА претеглена доходнсот на бонда,а споменава САМО ЛИХВАТА В КУПОНА........
те там в колежа ше те светнат какви корпорации крият доходност ,чрез дийп дискаунт във фейс валюто на бонда........
- 1 like
Коментар
-
Било е форма на протест. В Соца. В песента се пее за любов, за търсене, за откриване, за зората и новия ден, за възраждането наново.
Почита се този ден и от млади, и от поколението на хипитата сега в наши дни, даже Джон Лоутън беше се изненадал когато разбра преди години в Каварна за обичая в Бг.
А най-лесно е да си инфантил и да си непросветен и да не цениш и познаваш, а да смяташ кой на колко години е бил. И ква файда ти като си на 25-35? Никаква. Щото нищо не знаеш. Аз съм бил на 5-6 години в този период.
Далеч сме още и от 60, но ти и на 75 ще си същата кирка както и сега. Така че да те подготвя отсега.Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:24.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оооо, аз съм на Албена в моята къща. Събрахме се 10 човека. И Таралежа ще се присъедини с каката, та станахме 12. Двама ще спят в палатка опъната в двора - рокерчета били момчетата. Заминавам още в неделя, до вторник съм там включително. Може ли да имам имот на високо със 180 градуса морска панорама първа година баш на ръба и да не посрещна Джулайа? Никога не бих пропуснал.
Щв взривим Северното Черноморие.Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:26.
- 1 like
Коментар
-
Койотите и чакалите се увеличават, едните в западното полукълбо, другите тук при нас. Квото и да пишат на мен ми е ясно. Един ден под наем, ама в Бухово, щото и добри наематели не са. За тези които се върнат. Другите са ясни, нема мърдане, там да следват Американската мечта на 21-ви век.
Нали гледам бълдазето, с 3 езика - френски, английски и италиански в Канада, женена за канадец. За пореден път съкращения в кариерата и. Нормално е за там. После друга работа. Съпругът и също. Ето защо не бях против да захлупят с жена ми апарт в Бургас. Един ден ще са тук, убеден съм. И им правя фирма за поддръжка и озеленяване, на градини, дворове, каквото канадеца умее, аз лично ще им помогна. Това е. Ще живеят нормално, а един ден ще си вземат пенсиите отвъд океана. Те и сега поддържат вила за почивки захвърлена в дивата природа на Скалистите планини. И там живеят free. С мечките в двора нощем и винаги спрей за мечки под ръка. Поне е романтика и липса на стрес.
Ти май съшо се беше пробвал да работиш навън. Какво те спъна ?
П.П. Кои са койоти и чакали ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
ако пешо от надежда се финансира на 2.7 % лихва да си луксозен апт, в тихо и спокойно,НО кумуникативно блокче.......ЗАЩО БАНКА В БГ СЕ ФУКА„ЧЕ Е НАБРАЛА ФИНАНСИТАНЕ НА 9 % лихва ????????
формулирай се така;
защо бг банка крие РЕАЛНАТА претеглена доходнсот на бонда,а споменава САМО ЛИХВАТА В КУПОНА........
те там в колежа ше те светнат какви корпорации крият доходност ,чрез дийп дискаунт във фейс валюто на бонда........
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ти как ще формулираш въпроса ?
формулирай се така;
Коментар
Коментар