If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ооо, Адреналинчо, къде избегА! Не ти остава време да пишеш от бачкане да изплащаш заемите. Само попския ник и Розовия поддържат жаравата, но на много ниско от финансово естество ниво.
божкееейй, доживяхтакива като тебе да учат песи къде и как да ивестира... Ужаст!!! Сега остава само маминчо да се появи отнякъде с неговите съвети... До един сте из деЦките, но на съвети не се скъпите.
Хора без беккраунд, без деца и без имоти дават акъл на останалите с всички тези придобивки. Мила родна картинка....
Last edited by keep_calm; 13.11.2021, 08:49.
Причина: спазвайте добрият тон!
Сложи парите, приговени за тулата в един ETF и си тегли месечна рента от него. Гаранция, че ще изкарваш повече пенсия, отколкото ако купиш тула (тогава само ще плащаш разходи, т.е. пенсията ще е отрицателна).
божкееейй, доживяхтакива като тебе да учат песи къде и как да ивестира... Ужаст!!! Сега остава само маминчо да се появи отнякъде с неговите съвети... До един сте из деЦките, но на съвети не се скъпите.
Положението в тази посока е тежко, но за сметка на това става все по-зле....
Мен ме изтриха затва , че написах че ТУХЛЕНАТА пенсия ми е повече от каквато ще вземе някога Крети....Което си е точно по-темата....
не са ти повярвали значи
както и аз
а че личните ти измислици НЕ СА ПО ТЕМАТА
е факт
кой го е еня за твоята пенсия и какво общо има тя
с глобалното задаващо се ПОЕВТИНЯВАНЕ на имотите
ехеее по двама модератори вече работят на смяна
всъщност трима!
абе вий нормални ли сте?!
Положението в тази посока е тежко, но за сметка на това става все по-зле....
Мен ме изтриха затва , че написах че ТУХЛЕНАТА пенсия ми е повече от каквато ще вземе някога Крети....Което си е точно по-темата....
Сложи парите, приговени за тулата в един ETF и си тегли месечна рента от него. Гаранция, че ще изкарваш повече пенсия, отколкото ако купиш тула (тогава само ще плащаш разходи, т.е. пенсията ще е отрицателна).
Възможно е да направя и подобно нещо, но след срива . Сега не.
При мен мача свърши. Ковида ликвидира работата ми. Долара колкото и да поскъпне умножен по нула все е нула :-)))....Ще видим дали ще може още некоя тухла да завъртим , за да си въртя синджирчето....Все пак съм минал 40 и ми е време за пенсиониране....Нема да чакам като Крети до 70 за пенсия :-)
То от там започна. 11% ръст за година не е малко и мисля че не го е имало преди вируса.... Прогнозите за следващите 2 години са пак за ръст на заплатите около 10% / малко под/
При такава посока няма как всички услуги да не поскъпват следователно и имотите.
Ако наистина си около 40те, както пишеш, то с този пост, идеално се вписваш като * един наивник на средна възраст* .
Следковидно, ще се отворят много работни места. Освен това поради търсенето на работна ръка ще се вдигнат и предлаганите заплати. Проблема е, че и цените на имотите ще са отишли във висините.
То от там започна. 11% ръст за година не е малко и мисля че не го е имало преди вируса.... Прогнозите за следващите 2 години са пак за ръст на заплатите около 10% / малко под/
При такава посока няма как всички услуги да не поскъпват следователно и имотите.
Няма да е все така. Рано или късно и това ще мине.
Надявам се че си добре чашке :-)
Не се оплаквам / в смисъл ранното пенсиониране защо да е лошо ?!/ :–) Просто случилото се покрай вируса ускори нещата в сектора ми с 5-10 години.... След като цял живот съм карал автоматик ще ми е сложно да мина на ръчни скорости сега .....Каквото такова :-)
Предвид съвременният динамичен свят много малко бизнеси/работи могат да останат незасегнати за повече от 20 години....
Коментар