If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Шефа ти те праща да косиш трева и да подрязваш храсти и в други държави ли ли ве… то верно има недостиг на общаци, ама чак толко…а едно време какви гастари имаше в тая тема.
Достойни гастари имаше. Купуваха квото им беше по джоба. Солунски бунгала, ханове и странноприемници, квартири по 100 лева в София имаха (и сега може да се намерят). И нива от 1000€ им бяха соленички, сега 3К€ са им Големия Магеланов облак.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Съгласен съм с теб, че брокерите лъжат и мажат. Гладни са напоследък и доста пропаднаха. Използват всякакви непазарни похвати за да излъжат някого. За мен са пълни паразити. Обаче не си прав за друго, Пазара на НИ в Сф направо бумти!
Ще ти дам 2 примера от изминалата седница.
Пуснал съм в имот бг запазени търсения и да ми излизат нови обяви тухла с АКТ 16 в Гео Милев.
Излиза частна обява на ул Калиманци.
След 3 часа вече тази частна обавя се рекламира от 7-8 БРОКЕРЕЗИ на цена -1000Е до +5000Е
След много опити за тел. разговор частното лице вдига телефона и му обяснявам, че съм частно лице, имам 100% налична сумата и искам оглед.
Получавам отговор, че в близките 1-2 дори 3 дни няма време за огледи. Всичко било заето:-)
Живи и здрав, щом има лица които да хранят брокерезите, те защо да не живуркат?!
Вторият случай от изминалата седмица:
излиза нов имот в търсенето в Гео Милев. Ново, с АКТ 16, обзаведено...точно за мен. Плащам и давам под наем. Малко е в страни като локация от това което търся, но все пак е ОК. На 300м от новострояща се метростанция.
Брокерез го продава.
Хубаво, звънкам, говориме с идеята да го видя и после да прескоча брокера за да направя сделка.
Обаче греда. Предишната вечер говорим в 17ч, а на следващият ден в 11ч имота вече е със стоп капаро. Демек купен:-(
Викам си това може да е фишинг обява. Понеже имам позиции в района проверих нещата и наистина този апарт съществува и буквално е продаден за по-малко от 24 часа. Демек има оледи, стоп капаро и апарта е свален от продажба и е в процес на покупко-продажба.
Прав си! Моите наблюдения за пазара са сходни на това, което описваш!
Съгласен съм с теб, че брокерите лъжат и мажат. Гладни са напоследък и доста пропаднаха. Използват всякакви непазарни похвати за да излъжат някого. За мен са пълни паразити.
Обаче не си прав за друго, Пазара на НИ в Сф направо бумти!
Пуснал съм в имот бг запазени търсения и да ми излизат нови обяви тухла с АКТ 16 в Гео Милев.
След 3 часа вече тази частна обавя се рекламира от 7-8 БРОКЕРЕЗИ на цена -1000Е до +5000Е
След много опити за тел. разговор частното лице вдига телефона и му обяснявам, че съм частно лице, имам 100% налична сумата и искам оглед.
Получавам отговор, че в близките 1-2 дори 3 дни няма време за огледи. Всичко било заето:-)
Живи и здрав, щом има лица които да хранят брокерезите, те защо да не живуркат?!
излиза нов имот в търсенето в Гео Милев. Ново, с АКТ 16, обзаведено...точно за мен. Плащам и давам под наем. Малко е в страни като локация от това което търся, но все пак е ОК. На 300м от новострояща се метростанция.
Брокерез го продава.
Хубаво, звънкам, говориме с идеята да го видя и после да прескоча брокера за да направя сделка.
Обаче греда. Предишната вечер говорим в 17ч, а на следващият ден в 11ч имота вече е със стоп капаро. Демек купен:-(
Викам си това може да е фишинг обява. Понеже имам позиции в района проверих нещата и наистина този апарт съществува и буквално е продаден за по-малко от 24 часа. Демек има оледи, стоп капаро и апарта е свален от продажба и е в процес на покупко-продажба.
Ти ме зарежи мен аз знам какво мога и какво не мога, какво става и кое няма да го бъде.
Виж се ти имаш по няколко акаунта и те гони шизофрения която показваш в интернет.
Вадиш си хляба като брокер, лъжеш мажеш мислиш всичките клиенти за тъпаци - хубаво.
Но от две години това замря, утешаваш се с вноска от наеми, после виждаш че няма хляб и шеташ като гладно куче из кварталите да търсиш изоставени постройки които да ги продадеш като гараж - ок.
И това ли ми наричаш прогрес ?? Вижте се брокеразите за 2години колко сте пропаднали.
Ако имахте 2 молекули мозък отдавна щяхте да зарежете този бизнес - сигурен съм че вътрешно в себе си знаете че съм прав.
Недвижимите Имоти в момента са в кома и няма как да събудите този пазар, независимо дали ви харесва или не.
Няма сила която да възкреси вашият бизнес - търсете си друга работа.
Съгласен съм с теб, че брокерите лъжат и мажат. Гладни са напоследък и доста пропаднаха. Използват всякакви непазарни похвати за да излъжат някого. За мен са пълни паразити.
Обаче не си прав за друго, Пазара на НИ в Сф направо бумти!
Брокерез го продава.
Петърчо, този лов в мътни води го чакаш от години.
До сега, стойността на доларчетата ти се е изпарявала със скорост вероятно по-голяма от тази с която ги събираш.
Искрено ти съчуствам и се надявам най-накрая да ти провърви..
Ето и на този главата му дава на късо и му се привиждат неща като 2 в 1 или 1 в 2.
Не съм петърчо нито иванчо или който там ти се иска, ако има администратор може да потвърди.
Съчувствай искренно на себе си, щото ако те биваше отдавна щеше да си си бил камшикът на някое слънчево баровско място а не в мръсен и мизерен град и да се правиш на гури от панелното си жилище.
Когато идва криза са купуват долари а не тухли, гаражи с кредити и ипотеки!
Набий си го в тиквата!
Шефа ти те праща да косиш трева и да подрязваш храсти и в други държави ли ли ве… то верно има недостиг на общаци, ама чак толко…а едно време какви гастари имаше в тая тема.
Ти ме зарежи мен аз знам какво мога и какво не мога, какво става и кое няма да го бъде.
Виж се ти имаш по няколко акаунта и те гони шизофрения която показваш в интернет.
Вадиш си хляба като брокер, лъжеш мажеш мислиш всичките клиенти за тъпаци - хубаво.
Но от две години това замря, утешаваш се с вноска от наеми, после виждаш че няма хляб и шеташ като гладно куче из кварталите да търсиш изоставени постройки които да ги продадеш като гараж - ок.
И това ли ми наричаш прогрес ?? Вижте се брокеразите за 2години колко сте пропаднали.
Ако имахте 2 молекули мозък отдавна щяхте да зарежете този бизнес - сигурен съм че вътрешно в себе си знаете че съм прав.
Недвижимите Имоти в момента са в кома и няма как да събудите този пазар, независимо дали ви харесва или не.
Няма сила която да възкреси вашият бизнес - търсете си друга работа.
Личи си че устата ти вуни на зла гад
Само за протокола ти да вметна че вече съм бил в 4 страни само тази година
Може да е и в Ботунец, Бухово, Кремиковци, Локорско...
Или пък в Сеславци, Желява, Балша, Кътина. Требич
Може да е Подгумер, Войняговци, Гниляне Все е София и все на 30 мин път с кола до метростанция
Няма лошо -
Живот на село - бюджетни покупки за новата къща - Защо сега?
Коментар