Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
За дългосрочно да се инвестира в жилищни НИ - трябва да се отчита демографията. Обръщам внимание жилищни НИ - тях трябва някой да ги обитава. Някой с достатъчно доходи.
За лично ползване - стига човек да си хареса винаги е ОК според мен и стига да има парите. Ако тегли кредит има още фактори, които трябва да отчете.
И понеже знам, че ще почнеш да разнасяш Кавръчето - той не успя да си хареса, когато обикаляше сериозно,че и аз му тръсих и се нервих, че все не си харесва, но всеки човек е различен.
Помня как с теб коментирахме сгради, които се строяха в нашата махала. Отдавана са пълни и бяха на добри цени - що не взе? Две ти бях пратил, които на зелено бяха 850 диапазона.
та всеки си преценява и да не преувеличаваме, че някой харчи или не харчи 100К евро, че прочел нещо в тема от форум , тема която е пълна с 85% заяждания.
ПП Песи сега видях, че си споменал Скай. Скай купи защото искаше и и трябваше - точно такъв тип хора купуват и винаги съм бил ЗА подобни сделки от подобни хора. Обикалящите сгради на ареткса и разтеглящи локуми визираш вероятно.
Коментар