Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Инвстиционни банкери в БГ няма. По простата причина че няма инвестиционни банки.
аз дори съм по-склонен да приема, че е въображаем приятел.
защото сюжета е малко слаб. двамата с общ доход около 5-6к. пък успели да спестят /за колко време??/ 100к евро.
начи те ако са със стандарта на джонката / нали са му все пак приятели/ трябва до сега да са с толко заеми.Last edited by ratten; 18.11.2021, 18:54.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Да така е !!
Не , не е така . Не го знам само аз, а и хиляди други умни хора , пък и *знам* е силно казано . По скоро , предполагам с голяма доза увереност , по голяма от твоята , че ръста ще продължи. И не съм казал догодина със 100% . Догодина или 2023 . Но ръста , свърши !
лордче, тебе стана ли ти ясно за ръста?Last edited by ratten; 18.11.2021, 18:38.препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеМоже човека да не е инвестиционен банкер или вижда прекалено добре недостатъците при всеки актив в момента.
Като гледам, има си достатъчно в имоти. Сега да влиза на борсата точно, ако вдигнат лихвите дали е добре? Може да си взема злато за 50000 евро и да чака да види, какво ще стане догодина.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЗа едно нещо си прав - когато цените на имотите падат има по-голям проблем от това, а падането на тези цени е следствие на проблема.
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеСега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНякоя догодина обаче ще стане със сигурност....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСпоред мен, тези които се надяват на спад на цените на имотите още спят по кашоните
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнениеНеминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!
Сега дали ще е точно догодина само ти го знаеш, но тук във форума го чета същото от 5 години.... и все е догодина и вспка следваща година е догодина.
Някоя догодина обаче ще стане със сигурност....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Грешка.
И на мен ми се иска да е така НО за съжаление ВСЕ ОЩЕ всички пътища водят към ДС .
България ще поеме по описания от теб път когато се скъса връзката с децата ,внуците и правнуците на кадрите от Държавна сигурност .
Без съд,присъди и наказания за всички които ограбиха държавата десетки години назад не очаквай прогрес.
Вземи го постни това в темата за политика.Last edited by X_Y; 18.11.2021, 17:51.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смятам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
Грешка. Грешка. Едни пари ще спрат да ходят в едни офшорики и ще си останат в БГ. Едни фирми ще спрат да са абонирани за обществени поръчки. Цялата мутрогенщина ще и секнат париците "бизнеса", което ще отвори един голям вакум в икономиката, мястото за конкуренция и чсатна инициатива. Смчтам че предстои икомомически бум пред нас въпреки всички лоши перспективи, очаквам много силни бъдещи 5 години за страната.
И на мен ми се иска да е така НО за съжаление ВСЕ ОЩЕ всички пътища водят към ДС .
България ще поеме по описания от теб път когато се скъса връзката с децата ,внуците и правнуците на кадрите от Държавна сигурност .
Без съд,присъди и наказания за всички които ограбиха държавата десетки години назад не очаквай прогрес.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнениеНеминуемо е падането на цените на недвижимостите догодина ! И това ще дойде с много по лоши съпътстващи неща. Цената на НИ , ще е най малки проблем !!Last edited by pepe1234; 18.11.2021, 16:46.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
благодаря.и добре дошъл.
тук масово се изказваме неподготвени.
стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.
Може да имаш тв и интернет какъвто има в комплекса, например има само кабелна тв. Тоест, доста си ограничен в малките неща които всъщност ти правят живота. И на всичкото това плащаш пет-шестотин кинта на месец НОА. А някои не ползват басейни, фитнеси, но трябва да плащат.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Еми не съм подготвен явно.
Е сега гледам ново строителство в кокоа , данъкът е 0.94%
https://www.zillow.com/community/lak...85276358_zpid/
Е тук по си личи
https://www.zillow.com/homedetails/4...71024790_zpid/
Ся, може и да е по-висок на други места, не знам. Апартаменти обаче не си струва да гледаш. Всички имат НОА накъм петстин кинта на месец, и ред ограничения.
тук масово се изказваме неподготвени.
стана ми любопитно, какви ограничения имат за апартаментите.Last edited by ratten; 18.11.2021, 16:18.препоръка е
Коментар
�
Коментар