Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнениеАко тази пандемия беше се случила през 60-те, 70-те или 80-те години, вече щяхме да сме излезли от нея, щото вече щеше да има българска ваксина, изпитана, работеща и отговаряща на всички стандарти !Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
В Берлин 85% от хората живеят под наем, а цените излизат от контрол:: Investor.bg
В Берлин 85% от хората живеят под наем, а цените излизат от контрол
Краят на тавана на наемите и недостатъчните наличности правят берлинската столица недостъпна за мнозина
Днес при крети, а утре... къде? Хайде да не са 85% наемателите, 60% ще са при всички положения. Кой купил.... купил. Който не е ще има да почака.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ как реши че съм се засегнал...Чети по внимателно на едно мнение сме.
Аз с друго впечатление останах, но щом казваш - явно не съм те разбрал правилно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеКак - ами по реакцията ти.
Нали не пишете няколко човека зад един ник?
След като се засягаш от отношението ми към строго конкретна група.
Егати ако трябва и да тълкувам изказванията си - все едно си говоря с подрастващи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеИ как реши че съм болен и разнасям зарази или звездите ти го нашепнаха
Нали не пишете няколко човека зад един ник?
След като се засягаш от отношението ми към строго конкретна група.
Егати ако трябва и да тълкувам изказванията си - все едно си говоря с подрастващи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТ.е. ти се припознаваш сред хората, които обикалят болни и пръскат зарази на поразия!
Еми... не виждам какво повече имаме да си кажем.
Със здраве.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеАз пък категорично не желая някой да ми се налага и да ме обижда само защото не съм на неговото мнение.Досега смислен отговор на въпроса с какво един неваксиниран застрашава ваксиниран не съм получил и няма да получа...Всеки трябва да има разум и ако почувства някакви симптоми веднага да се самоизолира
Еми... не виждам какво повече имаме да си кажем.
Със здраве.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА аз - не.
Изобщо не се радвам да съм в една лодка с дебелоглави анти-ваксъри.
п.с.
Всъщност антиваксъри не е най-точното определение, защото ако имам нещо против - то е против хората, които открито саботират мерките. Дали е ваксиниран или не - това за мен няма абсолютно никакво значение, а дали като е болен се изолира и пази другите или е някой мърльо - да си крие болестта и я сее дето му падне! Мисля, че вече стана дума за това и се изяснихме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Абе вие повишителите вярно живеете в паралелна реалност. Ако имаше 30% повишение на цените в Банско
" съдийския" хотел отдавна да са го отнесли като куцо пиле домат.Факта, че седи толкова време непродаден говори красноречиво. В София има 10- 15% повишение на офертните цени, но това обезмисля още повече покупката защото наемите са по- ниски отпреди ковид епидемията и сега ако "инвестираш" получаваш 15% по- висока цена и същевременно 10% по- нисък наем.
Last edited by X_Y; 28.10.2021, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
потвърждава ми се мнението, че и от имоти не отбираш.
А и съвсем друг е въпроса , че твоето мнение е абсолютно погрешно , казах ти го и днес .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Пак абсолютно нищо не си разбрал . Казах , че мнението по темата изобщо не зависи от това дали отдаваш някоя квартирка из тръстиките , или обратно - си наел такава .
За какъв дългогодишен опит говориш . Та ти отдаваш под наем две боксониерки , къде и какъв е 'опита' тук . И във какво ?
Все едно бабичка от пазаря , продаваща чушки доста години и имаща опит със чушките , да я питат как се кръстосват и селектират различни сортове чушки . Нещо такова .препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пешко К. Разгледай мнение
И в двата случая всичко отива към провал.
Това обяснявам - който каквото натрупал, натрупал, оттук нататък борбата ще е за оцеляване - хляб, здраве, време.
Нито 50К на квадрат, нито 500 е хубаво....
Коментар
Коментар