Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Вчера си купих испански свински врат по 5лв, даже 4.99 да съм съвсем точен.
Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Вчера си купих испански свински врат по 5лв, даже 4.99 да съм съвсем точен.
Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
Отпусни си малко душицата, един живот живеем
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките..
И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прекрасен анализ
Малко да поправя джони - те ги плащат на 500€ документално, а плащат кеш по пазарни цени. В апартаментгейт много ярко изгря звездата на тази далавера за изпиране на крадени пари. След 3 години не се дължи никакъв данък на изпраните пари.
Не знам колко си се занимавал с медии - ама те работят по поръчка и ако не напишеш това което очакват поръчителите НЯМА да го пуснат. Сам пишеш че 99% са поръчкови статии. А твоята каква мислиш че ще бъде?Last edited by bota156; 10.12.2021, 08:00.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Понеже сте големите специалисти затова от страх продадохте маломерките ,а в Явлена Страхил моментално е разкарал дузина брокери и са му побелели косите ....айде да не плещим дежурните глупости ,ако бяхте толкова компетентни вас щяха да канят редакторите на медиите ,а не мен .Ясно ли ти е ?Обществото определя кой е компетентен и кой не ,в случая обществото в лицето на дадена медия отразяваща огромен кръг събиития в международен икономически мащаб се обръща към мен ,а не към теб или някой дето притежавал десетки имоти.Притежанието на пари,имоти и т.н. не те прави специалист в дадена материя .
Едно е хубаво в случая, каквото си написал тук винаги ама винаги е ставало обратното, толкова за твоето "компетентно" мнение
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не мое да земе там щото Фениксчо ги е изкупил всичките с парите от Нобела за Фениксовите проценти и търга на Сотбис за жълтата му форумна фанелка....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеН
Каврък надявам се да не са те канили от вестник Стършел или от Жълт Труд
До момента нямаш нито една вярна икономическа прогноза - На каква база демонстрираж такова безпардонно самочуствие?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Джони я ни обясни ти като крупен инвеститор в акции - Колко акции можеш да изядеш ?
Защо ти е да купуваш акции като те не стават за ядене ???
Ами апрата в Иван Вазов като не живееш в нещо защо ти е???
Ти за тъмните прозорци днес ли научи??? Ако и преди си го знаел от какъв зор купи апарт в западащ град а не си купи в немско???
Много въпроси без отговори, които поставят силно под съмнение до колко е истина всичко което си написалОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 5 Харесвания
Коментар
-
Мен са ме поканили като икономист ,имотите са част от икономиката ,икономиката е това което движи света ,живота на хората иначе отиваш в землянката и да събираш лишеи и да ядеш червеи на полето.Това става ако няма икономика.Пример е Северна Корея в която като пуснат концлагеристите на работа по полетата и нивите ,всичко дето мърда бива изядено от червея до плъха .
Така че в тоя ред на мисли коментирам имотите като част от икономиката ,сега стана ли ти ясно ,имам диплома на която пише икономист ,с печат от УНСС .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките.
Защо ти е да купуваш акции като те не стават за ядене ???
Ами апрата в Иван Вазов като не живееш в нещо защо ти е???
Ти за тъмните прозорци днес ли научи??? Ако и преди си го знаел от какъв зор купи апарт в западащ град а не си купи в немско???
Много въпроси без отговори, които поставят силно под съмнение до колко е истина всичко което си написал
- 5 Харесвания
Коментар
-
Понеже сте големите специалисти затова от страх продадохте маломерките ,а в Явлена Страхил моментално е разкарал дузина брокери и са му побелели косите ....айде да не плещим дежурните глупости ,ако бяхте толкова компетентни вас щяха да канят редакторите на медиите ,а не мен .Ясно ли ти е ?Обществото определя кой е компетентен и кой не ,в случая обществото в лицето на дадена медия отразяваща огромен кръг събиития в международен икономически мащаб се обръща към мен ,а не към теб или някой дето притежавал десетки имоти.Притежанието на пари,имоти и т.н. не те прави специалист в дадена материя .
До момента нямаш нито една вярна икономическа прогноза - На каква база демонстрираж такова безпардонно самочуствие?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ ходи в Германия, земи си във Франкфурт или в САЩ вземи си в Ню Йорк, като тука не те устройват цените.Или чакай по-добри времена, въпрос на личен избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЕ ходи в Германия, земи си във Франкфурт или в САЩ вземи си в Ню Йорк, като тука не те устройват цените.Или чакай по-добри времена, въпрос на личен избор.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар