If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ти колко коптора купи за 200-300 долара, че си толкова самодовoлен ?
Статистиката е 2004-а двустаен в Стрелбище 775 евро кв.м. Сега да кажем е 2500. Това е за 18 години период екс разходи за ремонт, данъци, разправии. Какво станало преди това леко не ме интересува, както и некви далавери обяви в широк център (разбирай Лъвов Мост) или гарсониера при виетнамските общежития в Красна Поляна..
Нещо нервен ми се струваш а пък ужким се беше приготвил да се смееш
Щом знам цените явно съм понакупил това онова
А това че някой се е ушил на 775 евра в края на 2004г си е лично негов проблем, ако не беше дремал и беше купил в началото на 2004-та е можел да купи на под 500 евро
Да не говорим че 2002-ра е можел да купи и на 200-300 евро
Ама тя борсата отдавна си бие имотите дългосрочно. Преди време бях пускал графика за снп 500.....Имотите имат други предимства- и за тях съм писал....
Колко отдавна от 3 години ли?
Точно по повод твоите графики беше пуснал бота колко са били цените на имотите преди 20г и стана очевидно че имотите са с много по висока капиталова за доходност от наеми спрямо дивиденти да не говорим
Браво, има много смели хора явно. Обаче потвърждаваш и правилото. Който и да е обикновен човек / без да е Мъск/ колко и каквото и откъдето да изкара то свършва в тухли :-)
Абе по скоро казано 2017-та парите не са стигали за тухли та за това ги е сложил на борсата - имал е късмет да ги удвои и като са стигнали за тухли си е купил тухли
Както и вчера казах ако борсата е дългосрочно с по добри резултати от имотите всички щяха да са борсаджии и да въртят верижките
И ти колко коптора купи за 200-300 долара, че си толкова самодовoлен ?
Статистиката е 2004-а двустаен в Стрелбище 775 евро кв.м. Сега да кажем е 2500. Това е за 18 години период екс разходи за ремонт, данъци, разправии. Какво станало преди това леко не ме интересува, както и некви далавери обяви в широк център (разбирай Лъвов Мост) или гарсониера при виетнамските общежития в Красна Поляна..
Tъй де, след още 18 години ще е 9500€ квадрата...Обеля, една мечтана локация в сравнение с Бусманци. Ти направи от 775€ 2500 за 18 години от друго па ела се пофали!. Бизнес ще кажеш, ОК - почвай го.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да подчертая, не съм навътре в детайлите, ама ако всеки месец правиш преводи/превалутираш за по 500-1000 лева в чужбина покриваш ли си поне таксата за трансфера ? :-) Или минаваш през Пейс, Револют и т.н.... Ама не съм сигурен дали се приемаха трансфери за захранване от подобни места....
Пак да подчертая, че не съм го играл тва и ми стана любопитно....:-)
През приложение го правя, излизат сметките, иначе нямаше да се занимавам, пари не се теглят, реинвестира се печалбата.
Аз на БФБ имам 100% за 3 години от 2017 г. до 2019 г. след това закрих портфейла и влезнах в тухли. Може би тази година ще започна да влизам пак по малко на БФБ ще видим. Зависи от енергийната криза и ковида.
Браво, има много смели хора явно. Обаче потвърждаваш и правилото. Който и да е обикновен човек / без да е Мъск/ колко и каквото и откъдето да изкара то свършва в тухли :-)
Аз на БФБ имам 100% за 3 години от 2017 г. до 2019 г. след това закрих портфейла и влезнах в тухли. Може би тази година ще започна да влизам пак по малко на БФБ ще видим. Зависи от енергийната криза и ковида.
Аз по- скоро форекс- а го определям като комар. Не купувам индивидуални компании а снп 500 с малки суми веднъж месечно- 500- 1000 лева, а като има спад с колкото свободни имам.
Да подчертая, не съм навътре в детайлите, ама ако всеки месец правиш преводи/превалутираш за по 500-1000 лева в чужбина покриваш ли си поне таксата за трансфера ? :-) Или минаваш през Пейс, Револют и т.н.... Ама не съм сигурен дали се приемаха трансфери за захранване от подобни места....
Пак да подчертая, че не съм го играл тва и ми стана любопитно....:-)
Mите борсата е измама....Там е като да играеш комар с хора които определят правилата и ти знаят картите.Единствено което ще ти се случи е да те оберат....как ви промиха мозъците не знам...Да си дадеш парите на някого и да чакаш да забогатееш и да вярваш.....Хи хи хи как ли пък не се бях напънал аз друг да забогатява докато си бърка в носа....
Аз по- скоро форекс- а го определям като комар. Не купувам индивидуални компании а снп 500 с малки суми веднъж месечно- 500- 1000 лева, а като има спад с колкото свободни имам.
Коментар