IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

червеното е шум в ушите на стадото.
    болда е, какво смятат да правят....тоест нищо по въпроса.
    като колега трябва да можеш да различаваш икономическите послания.
    Нежеланието на председателя на "Банк дьо Франс" да настоява за още стимули идва в условията на силен инфлационен натиск, съчетан със заоблачената от поредния взрив на инфектираните с коронавируса икономическа перспектива на еврозоната, чийто страни членки отново започват да въвеждат строги карантини.

Сложи си очилата

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Айде и ЕЦБ втвърди тона ...

https://www.banker.bg/pari-i-pazari/...ez-mart-2022-a

Вилроа дьо Гало повтори, че той и колегите му все още смятат инфлационния възход за временен, но приемат мното сериозно ограниченията в предлагането и следят зорко в каква посока вървят трудовите възнаграждения. "Не трябва да действаме прибързано и да затягаме паричната политика преждевременно", посочва френският банкер. Но допълва, че положението се променя и трябва да се действа адекватно.
      червеното е шум в ушите на стадото.
      болда е, какво смятат да правят....тоест нищо по въпроса.
      като колега трябва да можеш да различаваш икономическите послания.
      препоръка е

Коментар

• Айде и ЕЦБ втвърди тона ...

https://www.banker.bg/pari-i-pazari/...ez-mart-2022-a

Вилроа дьо Гало повтори, че той и колегите му все още смятат инфлационния възход за временен, но приемат мното сериозно ограниченията в предлагането и следят зорко в каква посока вървят трудовите възнаграждения. "Не трябва да действаме прибързано и да затягаме паричната политика преждевременно", посочва френският банкер. Но допълва, че положението се променя и трябва да се действа адекватно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Много съжалявам ако си мислиш ,че претендирам да съм специалист по имоти. Истината е ,че както нищо не разбирам от това съм се справила в пъти по-добре от икономистите с дипломите в имотен аспект При това винаги се допитвам да счетоводители и адвокати по имотните въпроси и не изпитвам никакъв срам от това.
          Това и преди си го писала, но няма кой да чете. Само с уточнението, че треторазредни счетоводители-пияндурници не е редно да се занимават с важни имотни въпроси.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Не си макроикономист ,уж от имоти си разбирач но вчера питаш кога да продадеш и какво се случва с данъците и сроковете пак относно имотни сделки ...не знам ...
            Поне питай Радев ,човека е счетоводител и разбира от данъци ,защото е видно че ти и от имоти не разбираш и само се изявяваш като фалшив специалист .
            Много съжалявам ако си мислиш ,че претендирам да съм специалист по имоти. Истината е ,че както нищо не разбирам от това съм се справила в пъти по-добре от икономистите с дипломите в имотен аспект При това винаги се допитвам да счетоводители и адвокати по имотните въпроси и не изпитвам никакъв срам от това.

Коментар

Тя да обясни и от къде знае че ще влезнем в Еврозоната.Може би Бойко Борисов и е гарантирал или Урсула Фон дер Лайен?
              Много по-малко вероятно е да не влезем отколкото да влезем. Нали не искаш да се самозалъгваме какво ще се случи ? Второто ти изречение е не само глупаво ,а е и чисто безсмислено заяждане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не съм макроикономист ,но с влизането в зоната и в БГ ще се намалят лихвите както е в страните от централна и западна Европа, а и цените ще се доближат много до тези в европейските столици. Поне така мисля без да имам икономическо образование.
                Не си макроикономист ,уж от имоти си разбирач но вчера питаш кога да продадеш и какво се случва с данъците и сроковете пак относно имотни сделки ...не знам ...
                Поне питай Радев ,човека е счетоводител и разбира от данъци ,защото е видно че ти и от имоти не разбираш и само се изявяваш като фалшив специалист .

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Eеврозоната ка ще покачи цените?Я обясни ти като велик макроикономист.
                  Не съм макроикономист ,но с влизането в зоната и в БГ ще се намалят лихвите както е в страните от централна и западна Европа, а и цените ще се доближат много до тези в европейските столици. Поне така мисля без да имам икономическо образование.

Коментар

До към 2029та мое и да влезем.
                    Ето виждаш ли, и ти взе проумяваш докога ще продължи покачването на цените. Браво.

Коментар

Тя да обясни и от къде знае че ще влезнем в Еврозоната.Може би Бойко Борисов и е гарантирал или Урсула Фон дер Лайен?
                      До към 2029та мое и да влезем.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                        Цените на жилищата се очаква да нарастват по-бързо от заплатите

https://blitz.bg/obshtestvo/nsi-s-sh...ews853453.html

Ахахахахахахахахахаааааааа, що било голямото пищене от детските стаи!
                        Това е доста неприятна новина. Лордиевич, нали осъзнаваш, че вестоносците на лошите новини "са виновни". Сега ще те започнат пак обитателите на детски стаи.

Коментар

То аз в момента съм по имотен от него с гаражи и етажи от къща
                          хахахахахахахахахаха, добре, че ти остана 1/2 наследствена порутена барака у Розино, та да се имаш сега за имотен

Коментар

Да уточним. 1/2 наследствен панел на жената.Ама бившата.Наследствен етаж от къща в Редута. 2 пъти по 1/2 от 20 кв.м.магазин в Овача купел. И наследствен курник в Радомир. И да не забравим 27 акции на Соди АД.
                            То аз в момента съм по имотен от него с гаражи и етажи от къща

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                              Дойде времето на акциите. Курниците вече излизат във ваканция.
                              Акциите им е дошло времето преди сто години.Ама когато и да купиш не е късно.

Коментар

• Цените на жилищата се очаква да нарастват по-бързо от заплатите

https://blitz.bg/obshtestvo/nsi-s-sh...ews853453.html

Ахахахахахахахахахаааааааа, що било голямото пищене от детските стаи!

Коментар

Working...
                                X