Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеЗащо поскъпват строителните материали?:: Investor.bg
Защо поскъпват строителните материали?
Очакванията са поскъпването да продължи, тъй като производството е силно зависимо от цената на природния газ, а фактор е и вносът
Енергията, материалите и труда в строителството поскъпват яко, НО цените на имотите ще падат специално за фауната.
https://www.investor.bg/analizi/113/...eriali-340306/
К. Каменов: Евтините пари поддържат високите цени и търсенето на жилища
Темпът на нарастване на цените е оправдан, смята Камен Каменов, мениджър „Инвестиционни проекти“ в Arco Real Estate
Темпът на нарастване на цените е оправдан", смята Каменов. "Масово се спекулира със спукване на балона, но ситуацията няма нищо общо с 2008 година, когато беше финансова криза, а в момента финансова криза няма.“
======================
Мдааааа, обитаването на деЦки и сървърни ще продължи поне до 2029-та.
https://www.investor.bg/novini/130/a...lokadi-340336/
ЕЦБ: Стимулите за икономиката трябва да бъдат ограничени въпреки новите блокади Възстановяването може да издържи новите ограничения заради пандемията, смятат ръководители на централната банка
Коментар
-
4 стаен топ център София,ремонтиран 100 000 евро
https://www.facebook.com/groups/1538...0971579483137/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да те поправя 2017-та, но тук опираме до гледна точка - за мен имотът не се продава след 3-4-5г.
Беше ясно, че пазарът ще 'полудее' с ниските лихви просто прозореца за покупка по моите стандарти (доходност) се затвори 2016-та.
Вероятно съм статромоден
ПП покупката на имот с кеш за лично ползване е върпос на избор и желание (както е казъл народът - 'имал бол пари дал') - това не го бъркам с покупката на НИ като инвестиция.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Не ми се е налагало и надали ще ми се наложи да взимам ипотека, рано ритнах сиромашията
Да кажеш през 2016 че цените ще падат (при ситуацията тогава) говори за крайно неразбиране на икономическите процеси.
Иначе хубаво говоришОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Бертрамий, напълно съм съгласен с теб, тъй като ти си един от малкото с добър поглед върху икономическите процеси.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не ми се е налагало и надали ще ми се наложи да взимам ипотека, рано ритнах сиромашията
Да кажеш през 2016 че цените ще падат (при ситуацията тогава) говори за крайно неразбиране на икономическите процеси.
Иначе хубаво говориш
Беше ясно, че пазарът ще 'полудее' с ниските лихви просто прозореца за покупка по моите стандарти (доходност) се затвори 2016-та.
Вероятно съм статромоден
ПП покупката на имот с кеш за лично ползване е върпос на избор и желание (както е казъл народът - 'имал бол пари дал') - това не го бъркам с покупката на НИ като инвестиция.Last edited by bertram; 23.11.2021, 23:20.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
аз лично не бих взел ипотека сега, но както казваш последните няколко години съм срещу пазара та в този ред на мисли може и да вземеш и да купиш нещо и да изкараш един бързи пари от спекула.
Иначе хубаво говориш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Да, Берти е страшен анализатор.
Само с 80% е объркал при последната си прогноза
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Бертрамий, напълно съм съгласен с теб, тъй като ти си един от малкото с добър поглед върху икономическите процеси.
Само с 80% е объркал при последната си прогноза
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мисля, че дъното при лихвите по ипотечните заеми е близо или е вече факт. Инфлацията, която отключиха ЦБ с 'наливането за възстановяване' повече не може да се замита под килима на статистиката, а всички знаем какво прави банкер при инфлация - вдига лихвите, за да брани капитала.
Ипотечното кредитиране е основно гориво за всеки 'развит пазар' - та ще видим какво ще се случи идните шест-осем месеца с ръста на ипотечното кредитиране, който е много стабилен стълб при ръста на седлките с НИ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКурниците май са яко надоле, а! Горките кредитополучатели. Лакомо дупе кръв сере!
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Те лихвите сега са 2.5% за ипотека. Колко да паднат?
Ипотечното кредитиране е основно гориво за всеки 'развит пазар' - та ще видим какво ще се случи идните шест-осем месеца с ръста на ипотечното кредитиране, който е много стабилен стълб при ръста на седлките с НИ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо поскъпват строителните материали?:: Investor.bg
Защо поскъпват строителните материали?
Очакванията са поскъпването да продължи, тъй като производството е силно зависимо от цената на природния газ, а фактор е и вносът
Енергията, материалите и труда в строителството поскъпват яко, НО цените на имотите ще падат специално за фауната.
https://www.investor.bg/analizi/113/...eriali-340306/
К. Каменов: Евтините пари поддържат високите цени и търсенето на жилища
Темпът на нарастване на цените е оправдан, смята Камен Каменов, мениджър „Инвестиционни проекти“ в Arco Real Estate
Темпът на нарастване на цените е оправдан", смята Каменов. "Масово се спекулира със спукване на балона, но ситуацията няма нищо общо с 2008 година, когато беше финансова криза, а в момента финансова криза няма.“
======================
Мдааааа, обитаването на деЦки и сървърни ще продължи поне до 2029-та.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар