If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 10 и 11 февруари, на писта Томба ще се състезават най-добрите скиори на планетата в дисциплините слалом и гигантски слалом, а чрез телевизионните излъчвания на стартовете Банско ще „влезе" в домовете на над 500 милиона зрители от цял свят.
Така е, още изплащам кредит. Остават ми две години, една комунярска казарма. 2. Плаващата лихва, вече 3 години не е помръднала и затова не го изплащам предсрочно..
Хахахахахаха, крайната себестойност, баси малоумния професУр ли профан ли и аз се обърках вече, стойността на лихвата няма и 4 бонбона, а капиталовата и текуща доходност, летят ли летят....хахаха, дефлацияяяяяяяя, има ли дефлация за примитивните прУфесУри???
Виж, че за бургаското чудо тръгнал да смята при условие, че: 1. Още изплаща кредит!
2. Кредита е с плащава лихва и не се знае колко ще се промени до края на периода!
3. РЕАЛНО ТОЙ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ТОВА ДЕТО Е КУПИЛ!
пп
И на останалите повишители сметките им същите - бакалски...
А се засягат като им го кажеш.
Така е, още изплащам кредит. Остават ми две години, една комунярска казарма. 2. Плаващата лихва, вече 3 години не е помръднала и затова не го изплащам предсрочно..
Хахахахахаха, крайната себестойност, баси малоумния професУр ли профан ли и аз се обърках вече, стойността на лихвата няма и 4 бонбона, а капиталовата и текуща доходност, летят ли летят....хахаха, дефлацияяяяяяяя, има ли дефлация за примитивните прУфесУри???
еее съсипахте го това лордче, бре
един му данъците дига
друг му преизчислява новата лихва
трети му прави задочна обезценка на активите
а на него ич му не дреме
Едно не ти прави чест - че си се превърнал в придворния паж на въпросното 'лордче'.
Иначе мненията ти са ми забавни да ги чета.
Само че, първо - той сам си го предизвика с постоянните изхвърляния: АЗ, АЗ, АЗ ... вижте какво купих!
И второ - всъщност явно много му дреме щом така подскача всеки път като го хванеш в крачка.
Чакам новия залп - след като го хванах да смята доходност в/у неясен разход!
еее съсипахте го това лордче, бре
един му данъците дига
друг му преизчислява новата лихва
трети му прави задочна обезценка на активите
а на него ич му не дреме
Децките поне са ни без пари.
Вие като набиете 100 000 + евра за две маломерни стаички, какво точно може да правите с тях, освен да седите да си ги гледате, и да се хвалите по форумите, че не сте у децките...
Спор нема, без пари са ви деЦките. На някои от вас и водата им е без пари, и доматите, и билетчетата, и фъстъците в Лидл и какво ли още не...
Разбрахме че в Овча купел лапаш 6%. Ама колко е като абсолютна сума?
Ти да не би да повярва, че е наистина толкова?!?
Виж, че за бургаското чудо тръгнал да смята при условие, че: 1. Още изплаща кредит!
2. Кредита е с плащава лихва и не се знае колко ще се промени до края на периода!
3. РЕАЛНО ТОЙ ОЩЕ НЕ ЗНАЕ КАКВА ЩЕ Е КРАЙНАТА СЕБЕСТОЙНОСТ НА ТОВА ДЕТО Е КУПИЛ!
... а тръгнал да дели някакви (кой знае какви измислени) числа и да смята доходност!
Смяяях, смяях, смях..... "инвеститор" - хехехе
пп
И на останалите повишители сметките им същите - бакалски...
А се засягат като им го кажеш.
Мъж в детска стая е голям срам и издава едипов комплекс. На въпроса, аз лично мисля да вляза в пряка конкуренция с х-л Астория, на 150м. от мен. Нощувката е 100лв. за апартамент, целогодишно, ха сега проверих, вече била120лв!
Коментар