If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
Не очаквах , че американската мечта е девалвирала до гордост от притежание на кафемашина и бутилка вино!
има една голяма група хора /обикновено са наематели или гастери с развалени зъби и разклатени нерви/
които само повтарят: ама дай линк, ама айде сега, изгуби си времето да спориш с мен и да ме убедаваш. но да знаеш, че аз така или иначе не ти вярвам. и тн и тн
и съм учуден колко много от тях имат регистрации в този форум
Една братовчедка на бившата ми жена, ама като деца много близки, почти сестри. Водиме някъв спор в махалата, дъщерята сигурно беше на 2, около 2005г. Тая ми обяснява, че техен галон бензин бил колкото 2л. бензин в БГ, и даже се вайкаше колко бил "скъп!!!!". И аз и викам, какъв е този комунизъм при вас, а тя ми казва, ама ние пътуваме на големи разстояния до работа, болница и у-ще и затова. Тия после няма да уточнявам, как се появиха тук и фалираха, ама камбанката в главата ми още с разговора за бензина, ме светна, че българите в САЩ, са най-пропадналите клошари в Западното полукълбо. Един всекидневен уред, като кафеавтомат, дето всеки нормален човек го има дори в офиса си, този американец иска потвърждение, че го имам жилището си!!!
Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
Всичко работи бе , може и пакет кафе или бутилка вино да снимате..Само покажете нещо от реалния свят.
Човека "няма време" ма очевидно е дошъл да се похвали. Усещам го че чака да го кандърдисваме та затова викам "айде покажи". Появявам се тук защото е забавно да Ви слушам какво се случва във виртуалните Ви светове. Ти сега като си купи нов телефон, ше снимаш ли кафе машината ?
За данъка ... другата година няма да плащам
Ич ми не е, следиш темата,голЕм е зора кое,кво,как. Ми не е за нета бе, а и според мен купуването на нещо толкоз дребно,като къща в покрайнините на столицата на Последната държава в ЕУ е някакво абсолютно незначително нещо.
Абе, ти освен, че се появяваш инцидентно, си и някакъв маниак -воайор. Покажи ми това, покажи ми онова, КОЙ СИ ТИ , че някой да ти показва нещо в България, като 1ст. данък или такса не си внесъл в Родината?
Човека "няма време" ма очевидно е дошъл да се похвали. Усещам го че чака някой да го кандърдисва та затова викам "айде покажи". Появявам се тук защото е забавно да Ви слушам какво се случва във виртуалните Ви светове. Ти сега като си купи нов телефон, ше снимаш ли кафе машината ?
Не се сещам. Не мога да следя в детайли всички драми. Не разбирам защо се опитваш да заковеш Кавръка, че казал нещо си, а игнорираш глупостите примерно на радомирския редутец. Паднал най-лесно се рита. Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.
Абе, ти освен, че се появяваш инцидентно, си и някакъв маниак -воайор. Покажи ми това, покажи ми онова, КОЙ СИ ТИ, че някой да ти показва нещо в България, като 1ст. данък или такса не си внесъл в Родината?
има една голяма група хора, които само повтарят: ама дай линк, ама айде сега, изгуби си времето да спориш с мен и да ме убеждаваш. но да знаеш, че аз така или иначе не ти вярвам. и тн и тн
и съм учуден колко много от тях имат регистрации в този форум
Не се сещам. Не мога да следя в детайли всички драми. Не разбирам защо се опитваш да заковеш Кавръка, че казал нещо си, а игнорираш глупостите примерно на радомирския редутец. Паднал най-лесно се рита. Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.
Радомирския песимистичния ли е ? Кво за него ? Номинално имота къде е днеска? Относно мечти, въжделения и прочие ,не се е родил тоя,тая дето ще ги знае баш из основи , при това в лично качество,а за нета е безпредметно дори идеята.
Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.
Абе, ти освен, че се появяваш инцидентно, си и някакъв маниак -воайор. Покажи ми това, покажи ми онова, КОЙ СИ ТИ , че някой да ти показва нещо в България, като 1ст. данък или такса не си внесъл в Родината?
Коментар