Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНе познавам човек, който да взима ипотечен кредит с намаляващи вноски. Аз имам на анюитетни вноски.
Сам си видял при всяка вноска към банката какъв огромен процент от нея е лихва и какъв мижав главницата. Това лично за мен е убийствено. Може да плащаш 10 години и да си изплатил 85% от лихвата и само 15% от главницата. При проблем с вноските банката си е взела лихвите авансово и дава имота на ЧСИ. Често стойността на продажбата е далеч от оставащата главница и хем си плащал лихви, хем ти взимат имота и за капак пак си длъжник.
Варианта с предсрочно погасяване на кредита в този случай също не е удачен.
Предполагам основната причина да не се избират намаляващи вноски е, че трабва да се доказват високи доходи, който много хора не могат да покажат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Той от мама не се дели бре! Там е уредил безплатна вода,парно, краде домати,ползва градски транспорт безплатно и кво ли още не ,болшевикът който крещи"отнемайте на хората имотите които не ползват". Тоест Никито си е форумна карикатура! А масЕрът му , гурото Бертрам ,сее акъл под крилото на мама и тате и го окуражава да продължава в същия дух!
Истината е,че който има и прави кинти трябва да мисли как да им запазва стойността, кой квото го влече, бизнес,имоти,метали,акции и т.н. Под кинти се разбира поне над 200 300к годишно чисти, да не кажа и повече ,но ще ме обвинят в снобизЪМ.
Да не говорим че и не знаеш как и в какво.
Нито се учиш нито се образоваш в тази насока.
Земи се образовай ,каквото не съм знаел си навакса всеки ден а ти говориш глупости
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако някой ден ти се наложи да излезнеш на квартира ще останеш доста учуден за реалното състояние на наемният пазар и за реалностите спрямо сайтовете за обяви дето ти се струва че можеш да наемеш нещо годно за живеене на що годе нормално място за под 500лв
Имам поне 10 семейства познати с деца се махнаха поради тази причина и нито едно не се върна.
Скъпа храна,скъпи наеми спрямо доходи ,за семействата не остават никакви пари ,помощи няма...и т.н.Last edited by nkavrakov1982; 13.02.2024, 07:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Той от мама не се дели бре! Там е уредил безплатна вода,парно, краде домати,ползва градски транспорт безплатно и кво ли още не ,болшевикът който крещи"отнемайте на хората имотите които не ползват". Тоест Никито си е форумна карикатура! А масЕрът му , гурото Бертрам ,сее акъл под крилото на мама и тате и го окуражава да продължава в същия дух!
Истината е,че който има и прави кинти трябва да мисли как да им запазва стойността, кой квото го влече, бизнес,имоти,метали,акции и т.н. Под кинти се разбира поне над 200 300к годишно чисти, да не кажа и повече ,но ще ме обвинят в снобизЪМ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ако дори само до 2039г. няма да има спад, Bertram, няма да е познал само с 22 години от 2017г.. АМИ, ТОВА СИ Е ЦЯЛ ЦИКЪЛ НА КОНДРАТИЕВ БЕ ДА ГО Е..А!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ако някой ден ти се наложи да излезнеш на квартира ще останеш доста учуден за реалното състояние на наемният пазар и за реалностите спрямо сайтовете за обяви дето ти се струва че можеш да наемеш нещо годно за живеене на що годе нормално място за под 500лв
Истината е,че който има и прави кинти трябва да мисли как да им запазва стойността, кой квото го влече, бизнес,имоти,метали,акции и т.н. Под кинти се разбира поне над 200 300к годишно чисти, да не кажа и повече ,но ще ме обвинят в снобизЪМ.Last edited by pa4anga; 13.02.2024, 03:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Хахаха, ако не си нелегал, преплувал Рио Гранде, ведно с всички мангали, докажи го. Доналд и републиканците се страхуваш, че ще те върнат в Каспичан, от където си се пръкнал, нали това е дерта ти wet back?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Твоите наематели не са хора явно.Това са извънземни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Никой не планува работа 1 година напред, и никой няма да чака майстор да му се натътри след 1 година. По-скоро твоя близък те знае какъв си и предпочита да не се занимава с такива нагли дето хем евтино да минат, хем пък по хубаво, защото нали са близки.
Иначе изразът в червено мисля че ще го срещаме по често, през цялата 2024та.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Стига си дрънкал глупости бе. Аз ти казвам, че имам близки, които не могат да продадат, също имам понзати, които не могат да отдадат. Около мен само за последния месец се добавиха нови за продажба и наем, но няма никакъв интерес.
Абе тия плочкаджии станали баси математиците. Аз не мога да сметна какво ше правя след един месец, тия за една година напред смятат. Да не ползват AI ?
- 1 like
Коментар
-
Като му споменах за wet back, явно се припозна и избяга от темата. Даже, първо настойчиво взе да ме пита. Явно, разбра, че работя с партньорските служби и бързо се покри
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде се загуби това момче
точно взе да става активен в темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Твоите наематели не са хора явно.Това са извънземни.
Коментар
-
По-евтина е от на американеца
точно взе да става активен в тематапрепоръка е
Коментар
Коментар