IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Eеврозоната ка ще покачи цените?Я обясни ти като велик макроикономист.
    Тя да обясни и от къде знае че ще влезнем в Еврозоната.Може би Бойко Борисов и е гарантирал или Урсула Фон дер Лайен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
      Eеврозоната ка ще покачи цените?Я обясни ти като велик макроикономист.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение

Възможно е и ''етажа'' , да е приземна стая с прозорче гледащо към улицата.
        Възможно е ,то там в Редута няма и тротоари,та понятието имот е разтеглено доста.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Нали имаше цяла къща в Редута,сега къщата стана само етаж от къща???
          Възможно е и ''етажа'' , да е приземна стая с прозорче гледащо към улицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

По анкетата, етаж от къща в София, апартамент в София, два търговски обекта в София, вила на 55км. от София и апартамент в Бургас
            Нали имаше цяла къща в Редута,сега къщата стана само етаж от къща???

Коментар

• За да поставим представата за „балон“ в перспектива, цените на имотите нараснаха със 7,3% средно за ЕС през второто тримесечие на 2021 г. спрямо същия период на миналата година. В България темпът на растеж на жилищните имоти е 9,1% – най-високият от четвъртото тримесечие на 2008 г. досега. В тринадесет държави от ЕС ръстът не просто е по-висок от българския, но е двуцифрен. Почти никъде не се е наблюдавало толкова скоростно изстрелване на цените на жилищата от Голямата рецесия и последния имотен балон досега. Финансовата стабилност е застрашена от имотен балон

От централната банка посочват още, че проблеми, идващи от пазара на недвижими имоти, могат да доведат до рискове за финансовата стабилност в Европа като цяло. Те обръщат внимание и на важен аспект – влошаващите се стандарти за кредитиране. Ако се върнем почти две десетилетия назад, отпускането на заеми на неплатежоспособни домакинства значително подпомогна надуването на предишния имотен балон, взривил се през 2008 г. Затова те предупреждават, че може да започнат мониторинг на кредитните стандарти.
              Last edited by keep_calm; 23.11.2021, 09:36. Причина: Получен бан за предходните ви постове. Това, че поствате между другото по темата не отменя нарушението на правилата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Когато закупиш първия си собствен имот, тогаз ела да се пъчиш. До тогава се скътавай в наследствената къща на баба и дедо, стой мирно, слушай внимателно какво казват реалните инвеститори и най-вече не се опитвай да даваш акъл. Икономиката определено не ти се отдава, поискай от професора да си ти върне агнето и дамаджаната с ракия, а ти му върни дипломата.
                Тоя има недвижимости вече Акции на БФБ хахахаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Виж сеа Адреналинчо, когато говориш с магистър от УНСС трябва да стоиш мирно, да слушаш внимателно и да изпитваш дълбоко уважение. Същото се отнася и за оня, конския доктор, който също е тръгнал да дава акъл на икономистите.
                  Иначе географията я харесвам, като предмет. Доста съм добър и със сигурност по-добър от теб.
                  Когато закупиш първия си собствен имот, тогаз ела да се пъчиш. До тогава се скътавай в наследствената къща на баба и дедо, стой мирно, слушай внимателно какво казват реалните инвеститори и най-вече не се опитвай да даваш акъл. Икономиката определено не ти се отдава, поискай от професора да си ти върне агнето и дамаджаната с ракия, а ти му върни дипломата.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Виж сеа Адреналинчо, когато говориш с магистър от УНСС трябва да стоиш мирно, да слушаш внимателно и да изпитваш дълбоко уважение. Същото се отнася и за оня, конския доктор, който също е тръгнал да дава акъл на икономистите.
                    Иначе географията я харесвам, като предмет. Доста съм добър и със сигурност по-добър от теб.
                    Хахахахаха, добър виц разказваш, но докато не прокарат официален закон икономистите от УНСС да метат улиците, няма да се оправи тази Държава. За справка аз съм завършил СУ , брат ми в ТУ и оня ден се прибра от командировка в Лондон, а ти от кое село беше?

Коментар

И друго ми дойде на ума, ако платата ми се равнява на 10% от оставащата ми главница по кредита, трябва ли да се притеснявам за него? А 1/2 от наемите и дивидентите, които гуша се равняват на вноската, трябва ли да се разстреперя, като лист? А, пък ако имам гарантирани бъдещи вземания удвояващи тази главница? Много са въпросите към възпитаника на УНСС, пишещ за акции най-общо....

Коментар

• И друго ми дойде на ума, ако платата ми се равнява на 10% от оставащата ми главница по кредита, трябва ли да се притеснявам за него? А 1/2 от наемите и дивидентите, които гуша се равняват на вноската, трябва ли да се разстреперя, като лист? А, пък ако имам гарантирани бъдещи вземания удвояващи тази главница? Много са въпросите към възпитаника на УНСС, пишещ за акции най-общо....

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Не, не стоплят сигурно че имаме и в акции. Но те знаят. В акции може и 12К лева, но за апарт трябват 220К, но евро. Мааалка различка.
                          Така са нещата и при мен в акции, наемите ги набивам там. Понеже една каракуда ми написа и за кредити, това перо за 35% в четвъртия град е толкова леко спрямо придобивките в първия, че се равнява почти на статистическата грешка спрямо общите активи. Но нека да оставим подобни шнорхели да се надяват на някакви промоции лично за тях предназначени хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
                            Има! Вся власть советом.

Коментар

А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?
                              Не, не стоплят сигурно че имаме и в акции. Но те знаят. В акции може и 12К лева, но за апарт трябват 220К, но евро. Мааалка различка.

Коментар

А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?
                                Ти пък. Разбира се. Стига да не отиват за погасяване на кредита.

Коментар

Working...
                                X