Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bearfox Разгледай мнение
Възможно е и ''етажа'' , да е приземна стая с прозорче гледащо към улицата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Нали имаше цяла къща в Редута,сега къщата стана само етаж от къща???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
По анкетата, етаж от къща в София, апартамент в София, два търговски обекта в София, вила на 55км. от София и апартамент в Бургас
- 2 Харесвания
Коментар
-
За да поставим представата за „балон“ в перспектива, цените на имотите нараснаха със 7,3% средно за ЕС през второто тримесечие на 2021 г. спрямо същия период на миналата година. В България темпът на растеж на жилищните имоти е 9,1% – най-високият от четвъртото тримесечие на 2008 г. досега. В тринадесет държави от ЕС ръстът не просто е по-висок от българския, но е двуцифрен. Почти никъде не се е наблюдавало толкова скоростно изстрелване на цените на жилищата от Голямата рецесия и последния имотен балон досега. Финансовата стабилност е застрашена от имотен балон
От централната банка посочват още, че проблеми, идващи от пазара на недвижими имоти, могат да доведат до рискове за финансовата стабилност в Европа като цяло. Те обръщат внимание и на важен аспект – влошаващите се стандарти за кредитиране. Ако се върнем почти две десетилетия назад, отпускането на заеми на неплатежоспособни домакинства значително подпомогна надуването на предишния имотен балон, взривил се през 2008 г. Затова те предупреждават, че може да започнат мониторинг на кредитните стандарти.Last edited by keep_calm; 23.11.2021, 09:36. Причина: Получен бан за предходните ви постове. Това, че поствате между другото по темата не отменя нарушението на правилата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Когато закупиш първия си собствен имот, тогаз ела да се пъчиш. До тогава се скътавай в наследствената къща на баба и дедо, стой мирно, слушай внимателно какво казват реалните инвеститори и най-вече не се опитвай да даваш акъл. Икономиката определено не ти се отдава, поискай от професора да си ти върне агнето и дамаджаната с ракия, а ти му върни дипломата.Акции на БФБ хахахаха!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Виж сеа Адреналинчо, когато говориш с магистър от УНСС трябва да стоиш мирно, да слушаш внимателно и да изпитваш дълбоко уважение. Същото се отнася и за оня, конския доктор, който също е тръгнал да дава акъл на икономистите.
Иначе географията я харесвам, като предмет. Доста съм добър и със сигурност по-добър от теб.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Виж сеа Адреналинчо, когато говориш с магистър от УНСС трябва да стоиш мирно, да слушаш внимателно и да изпитваш дълбоко уважение. Същото се отнася и за оня, конския доктор, който също е тръгнал да дава акъл на икономистите.
Иначе географията я харесвам, като предмет. Доста съм добър и със сигурност по-добър от теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеИ друго ми дойде на ума, ако платата ми се равнява на 10% от оставащата ми главница по кредита, трябва ли да се притеснявам за него? А 1/2 от наемите и дивидентите, които гуша се равняват на вноската, трябва ли да се разстреперя, като лист? А, пък ако имам гарантирани бъдещи вземания удвояващи тази главница? Много са въпросите към възпитаника на УНСС, пишещ за акции най-общо....
Иначе географията я харесвам, като предмет. Доста съм добър и със сигурност по-добър от теб.
Коментар
-
И друго ми дойде на ума, ако платата ми се равнява на 10% от оставащата ми главница по кредита, трябва ли да се притеснявам за него? А 1/2 от наемите и дивидентите, които гуша се равняват на вноската, трябва ли да се разстреперя, като лист? А, пък ако имам гарантирани бъдещи вземания удвояващи тази главница? Много са въпросите към възпитаника на УНСС, пишещ за акции най-общо....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Не, не стоплят сигурно че имаме и в акции. Но те знаят. В акции може и 12К лева, но за апарт трябват 220К, но евро. Мааалка различка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Имам лошото мнение ,че ни чака още повишение, поне докато влезем в еврозоната, а и година-две след това. После да се молим цените да се задържат поне за известно време. Няма никакви причини цените да падат на този етап.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
А, не ти ли е хрумвало, че печалбата от наеми може да се инвестира в акции?
Коментар
Коментар