Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Питай колко струва постройка на мазе в САЩ? С бетонни основи, обаче и бетонни стени? По малко от 200 000$ няма да ти се получи. Пишем за 70м2. Ако щеш и след 50г. в странство, като гастар, да научиш термин, като wetback слято или по-отделно и пак те е страх да попиташ коренните жители, откъде идва произхода на това словосъчетание, още ли те е страх да го разбереш Бе, нали си ербаб....хахахахаLast edited by segato; 16.01.2024, 21:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Едно време България е изнасяла агнешко за Близкия изток, сега изнасят румънците шото нямаме капацитет. Овце и агнета в България има само дето са скъпи и по Великден внасяте от Македония. Това не знам как се отнася за овчия салам за който Джони говори. Агнешкото е скъпо месо, сезонно е , освен това аз лично не съм чувал за агнешки салам. Ако се опитваш да го удряш на патриотизъм за цени .... поствал съм снимки тук за цените на агнешкото по Великден и бяха по-ниски от тези в БГ. И то от Whole foods , където месото е читаво. Зехтин и тук се внася от Средиземноморието, но има различно качество зехтин и този, който ти цитира не изглежда да е топ . В този онлайн магазин видях и доста марки които са микс, което означава просто че продават евтин зехтин примерно от Тунис под италянски бранд. И тук има такива но са маркирани за пържене, рядко са за директна употреба. Киселинността на този , ако беше под 0.8% щеше да е Extra Virgin. Ако е 0.8% е Virgin и пак е за директна употреба, но е на по-ниска цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ей тука вече яко послъгваш. Форумните брокерази вадят сметки как касиерката в Лидл с 1600 лв заплата си купува двустайка за 45к и и остават да живее, а ти ми говориш за ИТ с 10к доход, който живее в двустайка за 90 к лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Овце в България НЯМА, само в САЩ има. То и екстра върджин зехтин няма в Средиземноморието, само хамериканците знаят как се прави. Айде сега за домашно провери какво е съотношението овце / хора в България и какво в кравария.
Зехтин и тук се внася от Средиземноморието, но има различно качество зехтин и този, който ти цитира не изглежда да е топ . В този онлайн магазин видях и доста марки които са микс, което означава просто че продават евтин зехтин примерно от Тунис под италянски бранд. И тук има такива но са маркирани за пържене, рядко са за директна употреба. Киселинността на този , ако беше под 0.8% щеше да е Extra Virgin. Ако е 0.8% е Virgin и пак е за директна употреба, но е на по-ниска цена.Last edited by segato; 16.01.2024, 21:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Тц, ако четеше с разбиране вчера писах къде ми се намират имотите. Да...в много краен квартал, но с бизнес парк. И нямам наемател със заплата под 10000 лв. Имам двойки и двамата взимаши подобни заплати. Преди да подпиша договор се информирам какви са има доходите. Не бих пусал голтак, който си извади една пачка от 100 лв.
Апартите са си с цени 45000-47000Е. Имам наемател от 13 год. Програмистче. Навремето заплатата му по трудов договор бе 8888лв. Това преди 13 -14 год.От тогава не съм проверявал каква му е заплатата. Изплатил е апарта на 90% и отгоре %
Данък и такса смет около 180 лв годишно. Всички други разходи са си за наемателят.
2-3% такса могат да плащат в други държави, но не и в БГ
- 1 like
Коментар
-
Ми какво си мислите че струва пари в имота бе , мазето ли ?Last edited by Bailor; 16.01.2024, 21:07.
Коментар
-
И моите са в комплекси. Но комплекси без такса поддръжка от фирма. Например комплекс от 700 апартамента в едно каре 11000м2 между 4 улици. Всеки вход си е избрал различен профи домоуправител.
От 2008 досега няма съсед, който е успял да се измъкне и да не плати. Домоуправителя осъди няколко съседи за смешни натрупали се дължими суми от порядъка 2000-3000 лв и като ЧСИ то почука на портите много бързо платиха целият масраф. Никой не е продал, пък и няма глупави да купят имот с тежест.
- 1 like
Коментар
-
Тц, ако четеше с разбиране вчера писах къде ми се намират имотите. Да...в много краен квартал, но с бизнес парк. И нямам наемател със заплата под 10000 лв. Имам двойки и двамата взимаши подобни заплати. Преди да подпиша договор се информирам какви са има доходите. Не бих пусал голтак, който си извади една пачка от 100 лв.
Апартите са си с цени 45000-47000Е. Имам наемател от 13 год. Програмистче. Навремето заплатата му по трудов договор бе 8888лв. Това преди 13 -14 год.От тогава не съм проверявал каква му е заплатата. Изплатил е апарта на 90% и отгоре %
Данък и такса смет около 180 лв годишно. Всички други разходи са си за наемателят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Овце в България НЯМА, само в САЩ има. То и екстра върджин зехтин няма в Средиземноморието, само хамериканците знаят как се прави. Айде сега за домашно провери какво е съотношението овце / хора в България и какво в кравария.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Еми не е учил като теб да знае 4 езика.
Ако имаше акъл в главата ще се да си направи водна риза
Коментар
-
Какви стари и болни овце бе, отде ? Аз се съмнявам че в БГ има и телешки салами вече, камо ли агнешки ? То имало ли е агнешки някога ? Агнешкото е много сезонно месо
Коментар
-
И моите са в комплекси. Но комплекси без такса поддръжка от фирма. Например комплекс от 700 апартамента в едно каре 11000м2 между 4 улици. Всеки вход си е избрал различен профи домоуправител.
От 2008 досега няма съсед, който е успял да се измъкне и да не плати. Домоуправителя осъди няколко съседи за смешни натрупали се дължими суми от порядъка 2000-3000 лв и като ЧСИ то почука на портите много бързо платиха целият масраф. Никой не е продал, пък и няма глупави да купят имот с тежест.
Коментар
-
Какви са критериите да бъдеш брокер? Лъжеш,Лъжеш и да лъжеш??
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да де, но БГ проиводителите освен внесените технологии от Германия слагат и умрели и болни овце в колбасите.
Коментар
Коментар