Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Е, ти нали си безработен и без кредит. Яко, не си се набутал, ама и нищо не си придобил. Още по-яко. Ще продължиш да хейтиш имотите дорде си жив, но горчивата дъвка , че нищо не си купил, горчивата дъвка влашки
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ох котьоо - бодна я значи. Евала дофторе.. Абе не ги менкам като тебе, ама и много пробирам, но имам добри попадения от време навреме.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://segabg.com/category-observer...puka-tazi-esen
Имотния балон може да се спука още тази есен....
"Разглеждането на недвижимите имоти и жилищата в частност като инвестиционен актив отделя цената им от фундаменталните фактори на търсенето и предлагането. Непосредствената последица е, че жилищата стават все по-недостъпни за част от домакинствата, независимо от по-благоприятните условия за кредитиране. Подобно раздуване на цената на активите носи значителен финансов риск. Още повече, част от покупките не са мотивирани и подкрепени от натрупани спестявания, а се финансират чрез дълг в очакване на печалба чрез бъдеща препродажба", коментира Лъчезар Богданов от ИПИ.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://segabg.com/category-observer...puka-tazi-esen
Имотния балон може да се спука още тази есен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Народа е сложил розовите очила.Ама то винаги е било така.Вика си майната му на ГПР-то. Иляда лева на месец мога да си позвля.Ама не мисли че е за 20 години.Като остане безработен и тогва се сеща че е изял дървото.
Коментар
-
Ти купи малък апартамент за ниска обща сума, голям процент самоучастие и имаш други активи. Каквото и да се случи, можеш да погасиш предсрочно на 100%. В такъв случай рискът е никакъв.
Когато си семейство с дете и заплата 3000 лева и вземеш да купиш за 250к Евро някой боклук във Вадите само с 10% самоучастие нещата изглеждат по коренно различен начин. Масовите ипотекари са именно такива - нямат нищо, грам мазнинка, но прилъгани от Бонка и Ко се хвърлят в напълно безумни сделки с кредит.
Коментар
-
Народа е сложил розовите очила.Ама то винаги е било така.Вика си майната му на ГПР-то. Иляда лева на месец мога да си позвля.Ама не мисли че е за 20 години.Като остане безработен и тогва се сеща че е изял дървото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
1979 ти. Да ти пратя ли снимки на лични контакти. Ей сега. Да си пийна от скоча. Ако и дадеш и 30 те черпя.
- 1 like
Коментар
-
Бегай че се навъдиха едни трудни, вирнали нослета. Ми и грамотни, та затова явно, налапали се с материя. А чичо доктор Лев е енциклопедия, сега и на молекулярна патология им угаждам, нищо че съм им сложил диагнозите, и на тех, и на пациентите им разбира се.. Дупе и инвестиране требе, после идва жътвата, на един по-късен етап.
Никига преди имотите не бех се замислял какво е да инвестираш в знания. А от умна и знаеща жена по-хубаво нема. Рядкост на пазара, ама то къде не е така качественото.
И все пак не е добре да е по-умна от теб. Бил съм с такава кака около година в "сериозна връзка" и раздялата беше болезнена. Хем умна, хем доктор на науките, хем с ниска заплата и трябваше да я издържам. Ужасна комбинация. Най добрият вариант е:
- 90%-100% от теб като интелект
- 90%-100% като доходи
Хем да не ти дава акъл за всичко, хем като тръгнете да се развеждате да може да се издържа сама и да не ти е в тежест.Last edited by ejonny2376; 01.02.2022, 23:11.
Коментар
-
Ти купи малък апартамент за ниска обща сума, голям процент самоучастие и имаш други активи. Каквото и да се случи, можеш да погасиш предсрочно на 100%. В такъв случай рискът е никакъв.
Когато си семейство с дете и заплата 3000 лева и вземеш да купиш за 250к Евро някой боклук във Вадите само с 10% самоучастие нещата изглеждат по коренно различен начин. Масовите ипотекари са именно такива - нямат нищо, грам мазнинка, но прилъгани от Бонка и Ко се хвърлят в напълно безумни сделки с кредит.
Коментар
-
И ти като мен тоя месец си по благотворителните акции.Отчел си се 2 пъти.
Кой набор каката,ако не е тайна?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За медицина си требе акъл и яко дупе да изкласиш.Те икономистките затова са икономистки. Там лесно се изкарва.. Дупе и инвестиране требе, после идва жътвата, на един по-късен етап.
Никига преди имотите не бех се замислял какво е да инвестираш в знания. А от умна и знаеща жена по-хубаво нема. Рядкост на пазара, ама то къде не е така качественото.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аз се отчетох.Отчел си се 2 пъти.
Кой набор каката,ако не е тайна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Дали пък не ми е изгодно? 60% самоучастие в последната ми покупка през април миналата година. Само няколко месеца след това инфлацията изригна за всички стоки и услуги, а цената на привлечения ресурс си стои същата непокътната. Вече 15% от главницата ми е погасена, а месечния ми доход нарастна със същите 15%. За радост депозитите ги изиграх прекрасно, да не ми ядат парите мишките. Всичко високоликвидно остана в акции и злато, но имам нови тули...страхотни нови тули на топлок.
Коментар
Коментар