IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Кавръче ти си предизвикателство за науката...А на две три ракии крътиш миФки
    Виж сега какво ще ти кажа всички световно известни личности са били малко откачени ,разбира се не се сравнявам с никой ,просто искам да кажа че човек не трябва да си поставя граници в общуването .
    Особено в глобалния свят в който живеем .
    Днеска можеш и на папата да пишеш,ако искаш,преди десетки и стотици години това е било немислимо

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Като увеличат лихвата дълговете кой ще плаща?САЩ Франция Италия Германия са се набълбукали с огромни дългове...Не ви се вярва че в Германия ще има хиперинфлация?
      Те ще я увеличат до степен такава че да няма фалити на държави но ще предизвикат криза ,после ще излезнем в по -добра форма от нея

Коментар

• Кавръчето много хубави писма е написало, но те отговарят служебно и не могат да ни помогнат кой знае колко.

Ние сме малка отворена икономика, а инфлацията и поскъпващата енергия са световно явление.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

А дали има какво да направят?
          Ако спрат раздаването или увеличат лихвите и директно ще утрепят хилавото дете.
          1929 ни е в кърпа вързано и то в ПО-ЛОШ вариант. Сега се надяват да се случи някво чудо. Аз не виждам изход без поголовни фалити
          Като увеличат лихвата дълговете кой ще плаща?САЩ Франция Италия Германия са се набълбукали с огромни дългове...Не ви се вярва че в Германия ще има хиперинфлация?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Най доброто и от двамата.
            Кавръче ти си предизвикателство за науката...А на две три ракии крътиш миФки

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Март ще обявят фалит(негласно някои) ВСИЧКИ ОБЩИНИ - до една без НИКАКВИ изключения. София иска 170млн!?!?! А това е НАЙ-БОГАТАТА община. Поне милиард ще трябва да им покрият тока само. Нашите и те като фед се надяват на чудото на 1 април .....
              Бота да знаеш от мен агресивните идиоти са велика сила непобедима...Фалита иде не само за общините почакай само да оправят цените на тока и парното..Иде мизерия иде безработица иде престъпност.....Държавата откъде ще намери пари да компенсира всички?Днеска погледнах цени на апартаменти в Плевен.....Потрес непродаваеми са на тия цени...Над Европа се спусна мрак.Отделно идиотията с ваксините и сертификатите....

Коментар

И аз това щях да му кажа,но се въздържах.
                Като ме блокира и реално ще изпадне от основния трафик и ще е сам .Зарежи го.Сам ще довтаса пак
                Оня другия имотен гуру дето подлъга Кавръчето...Прочете няколко медии и хоп дофтаса тука с грешните си прогнози

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Каврък ти даже не можеш да се усетиш че си за мезе на половината форум

Той за никъде не се е забързал - Ти си този който дофтаса след като се беше направил на обиден
                  Айде Оставям ви да си пишете за пещерски ракии,и рецепти за пици с готови блатове

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ми аз на кретени се наситих на мненията.
                    по-добре да чета нещо друго.
                    Прав си бием хикса в този момент и ще пиша след някой друг месец пак да видя пак кава е хавата

Коментар

Като ме блокира и реално ще изпадне от основния трафик и ще е сам .Зарежи го.Сам ще довтаса пак
                      Каврък ти даже не можеш да се усетиш че си за мезе на половината форум

Той за никъде не се е забързал - Ти си този който дофтаса след като се беше направил на обиден

Коментар

Няма какво.

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

Аз съм този, който днес за пореден път те освети, че си идУот. Какво стана с обявата, с която подхлъзна LipGallagher?
                          И той мълчи като пръднал, големия компютърен спец.
                          Ама ти си много т..п верно,ти не видя ли че съм написал 180 000 ...обявите са в лева,не в евро.Ако беше лева щях да го напиша.Никой не съм подхлъзнал,в някои обяви в тази група пишат о евровата стойност,но рядко.Личи си и ти колко си в час,сам се издаваш.

Коментар

Един познат навремето си продаваше Ладата на един римлянин и се пазарят за цената

Накрая нашия му вика добре ще ти я дам за тая цена обаче си свалям джантите и музиката

А римлянина му вика

Абе брато то една кола е джанти и музика ти като си ги вземеш аз какво купувам???

Та така и тази тема тя е създадена за Кретена и Кавръков ако блокираш и Кретена то какво ще четеш?
                            препоръка е

Коментар

Един познат навремето си продаваше Ладата на един римлянин и се пазарят за цената

Накрая нашия му вика добре ще ти я дам за тая цена обаче си свалям джантите и музиката

А римлянина му вика

Абе брато то една кола е джанти и музика ти като си ги вземеш аз какво купувам???

Та така и тази тема тя е създадена за Кретена и Кавръков ако блокираш и Кретена то какво ще четеш?

Коментар

наполеон е.
                                един от тримата настанени за принудително лечение.

смятам, че е тотална загубва на време и интелектуална обида към мозъчните ми клетки, да чета простотиите на накавръка.
                                настанява се за постоянно в игнора.

А римлянина му вика

Коментар

Working...
                                X