If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За колко години ще се изплаща ?
И каква е цената и квадратите ?
За 30 години е кредита, 57 000 евра + разходи за затваряне на сделката . 37 реални квадрата+ огромен балкон пред 2- те стаи който не влиза в квадратурата + мазе. Според брокерите близо 60 квадрата
Следя от време на време тази тема, покрай друга, която ме интересуваше. За 2 години купих 2 имота на морето на цени с 30 процента по-ниски от сегашните, давам ги под наем и си запазих стойността на парите. Викам тая тема да я закриете, бъдете , ако можете, полезни другаде
Нали беше скъпо, Мите, лисица си ти
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Или модела ти е просто да се изплаща сама?
Сметката няма как да му излезе,жилище дето ще се изплаща с кредита за 20 и нагоре години,как ще излезе ?
Той ако е на 30 и нагоре години,за кога ще го изплаща,кога ще го е изплатил,и ще си е върнал парите,и ще има време да се радва ма живота с изплатени кредити ?
На 60г. ли ?
Ами през това време,напредване на годините,болестите са му в кърпа вързани,няма човек който да не боледува а в България това е бич за цялото общество ..така че каквото и да си говори сметката няма кка да излезе..
Отдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Отдавна не съм писал в темата, напоследък ми е по-интересна войната в Украйна. Но да се похваля- честита ми 3- та маломерка( пак 100% кредит) като я ремонтирам след 5- 6 месеца ще пиша как се развиват нещата с наемите
Нали беше скъпо, Мите, лисица си ти
Любопитно ми е как ти излиза сметката с лихвата по кредита, тези маломерки 8+% възвращаемост ли носят?
Или модела ти е просто да се изплаща сама?
Пак добре, да ти е честита! Като я ремонтираш и ще стане 120% кредит.
10% съм предвидил да са разходите за ремонт( банята е готова, а и повечето неща сам си ги правя) но си прав- цените на материалите в сравнение с тези преди 8- 9 месеца са ужас ужасен
За колко години ще се изплаща ?
И каква е цената и квадратите ?
Всичко през СУИФТ особено се маркира със рисков профил и всяка следваща транзакция от разделените идва едно печатче му казват. И това се случва в кореспондентските банки които сигнализират на местните банки и в България банкерите много се плашат като дойде нещо такова защото ги санкционират със такси и одити. Имам пример за тва от буквално миналата седмица.
Ако идват регулярно - примерно през 10 дена по 5к, няма да има никакъв проблем.
Пак добре, да ти е честита! Като я ремонтираш и ще стане 120% кредит.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар