IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
    Предприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%

https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw
    Пак цитираш същия шушляк. Неговите сгради-боклуци да скачат и с 200% - все тая.

Старата тухла във Вазов е важната.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
      Първо "лайкнах" ама после се усетих, че всъщност не е на добре работата.

Иначе статията е доста информативна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

То и 97-ма нямаше превръзки, ама наистина нямаше. Тогаз и храна нямаше много, ама карай, и от това оцеляхме.... да не се повторят тия времена само, че с тая инфлация 20+ процента, всички ще плачем задружно и наистина няма да има какво да се яде, като виденовата зима.
        През тези години не съм имала проблеми с превързочните материали ,но тогава вече пътувах много и не помня от къде ги купувах. Колкото до храната по времето на виденовата зима имахме три ресторанта които не спряха работа поради липса на продукти ,но съм съгласна, че за хората на заплата бяха много тежки времена. Купоните бяха по времето на Луканов За '90-те години не ми пиши ,че тогава направих много пари от НИ

Коментар

• Предприемач: Цените на имоти ще скочат с около 20%

https://nova.bg/news/view/2022/04/13...kMDj6Lo7odKgNw

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Ама какво съм седнала да ви пиша като нямаше обикновен лигнин, дамски превръзки и други такива .
            То и 97-ма нямаше превръзки, ама наистина нямаше. Тогаз и храна нямаше много, ама карай, и от това оцеляхме.... да не се повторят тия времена само, че с тая инфлация 20+ процента, всички ще плачем задружно и наистина няма да има какво да се яде, като виденовата зима.

Коментар

Е, и аз няма да ти преча, щом казваш, че си гладувала, тъй да е, явно сте били доста изпаднали, щом само изгнили продукти и мърша са ти в главата от онова време. Просто да те съжали човек, половината ти живот е минал в мизерия..
              Така си беше и няма да го оспорвам

Коментар

Аааа, хубаво щом си вярваш ,аз няма да ти преча. Явно критериите ми за хубава храна, продукти, дрехи и т.н. са доста по-високи от твоите
                Е, и аз няма да ти преча, щом казваш, че си гладувала, тъй да е, явно сте били доста изпаднали, щом само изгнили продукти и мърша са ти в главата от онова време. Просто да те съжали човек, половината ти живот е минал в мизерия..

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ми кат те чете човек как си износвал служебните дрехи и обувки - доволен е, що не Мизерията от соца повечето хора я загърбиха, някои обаче сте си останали там.
                  Мечтата за соца всъшност е тъгуване по младостта.И аз искам да се върне соца ,защото тогава бях на 20 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха верно ли бе смешен.Е сега има банани доволен ли си
                    Доволен съм.и Други неща има даже.

Коментар

• https://business.dir.bg/imoti/poskap...hie-pred-burya

Коментар

Даже в селските магазини имаше всякаква храна, произведена от хубави продукти. Айде не преигравайте, че става смешно. В училището ми имаше стол, в който се хранехме почти безплатно, приготвяха храната на място, вкл. хляб и закуски. Разбира се, нямаше киноа, елда и пр. жизненоважни продукти, но сме оцеляли все таки. В момента в училището на децата ми няма дори лафка, от която да си купят вода - фалирала.
                        Аааа, хубаво щом си вярваш ,аз няма да ти преча. Явно критериите ми за хубава храна, продукти, дрехи и т.н. са доста по-високи от твоите

Коментар

Радев, в случая е много прав и има един голям плюс от мен. Когато влизахме в месарница миришеше на мърша и всичкото месо беше с огромни кокали ако го има при зеленчуците миришеше на гнилоч и имаше само увехнали лук, целина и подобни. Луканка, шунка и подобни да си купиш беше празник имаше само кучешка радост и сух и пресен шпек.
                          Апартамент си купуваш само с благословията на партията и то след поне 10-20 г. чакане, кола същата работа ! За дрехи и обувки дори не ми се пише, че имаше оказионни магазини в които се продаваха малко по-хубави парцалки и чепички внесени от лошата Западна Европа ако не си намериш валута за Кореком. Хубава бяла и черна техника само в Кореком ! Ама какво съм седнала да ви пиша като нямаше обикновен лигнин, дамски превръзки и други такива .
                          Даже в селските магазини имаше всякаква храна, произведена от хубави продукти. Айде не преигравайте, че става смешно. В училището ми имаше стол, в който се хранехме почти безплатно, приготвяха храната на място, вкл. хляб и закуски. Разбира се, нямаше киноа, елда и пр. жизненоважни продукти, но сме оцеляли все таки. В момента в училището на децата ми няма дори лафка, от която да си купят вода - фалирала.

Коментар

Егати мазната лъжа. Що лъжеш бе..

Радев, в случая е много прав и има един голям плюс от мен. Когато влизахме в месарница миришеше на мърша и всичкото месо беше с огромни кокали ако го има при зеленчуците миришеше на гнилоч и имаше само увехнали лук, целина и подобни. Луканка, шунка и подобни да си купиш беше празник имаше само кучешка радост и сух и пресен шпек.
                            Апартамент си купуваш само с благословията на партията и то след поне 10-20 г. чакане, кола същата работа ! За дрехи и обувки дори не ми се пише, че имаше оказионни магазини в които се продаваха малко по-хубави парцалки и чепички внесени от лошата Западна Европа ако не си намериш валута за Кореком. Хубава бяла и черна техника само в Кореком ! Ама какво съм седнала да ви пиша като нямаше обикновен лигнин, дамски превръзки и други такива .

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха верно ли бе смешен.Е сега има банани доволен ли си
                              Ми кат те чете човек как си износвал служебните дрехи и обувки - доволен е, що не Мизерията от соца повечето хора я загърбиха, някои обаче сте си останали там.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

По 20 хил лева има къщи по селата. Е, има и по 60К€ и по 100К€ но са големи и луксозни в близост до градовете. Но на едно 20 км или малко повече има сгодни къщета, парцелчета, биеш една луксозна каравана за 20К лева и си готов.
                                Що гледате имоти по 2-3К€ квадрата не мога да разбера.
                                Щот не щат да серат вънка. Не щат и живот в каравана. Ти що не идеш при набора си там?

Коментар

Working...
                                X